SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
że nie można protestować chyba raczej 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
100 siedzenia w domu na 100lecie niepodległości;)
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
Od 11 listopada wolne w chuj i jeden dzień dłużej.maciek z klanu pisze: ↑05-11-2020, 19:16Narodowa, 11 listopad, kumasz? Bo ja nie wiem też czym to się będzie różniło. Że wszyscy mają siedzieć w domu 10 dni? Że nie można wychodzić?
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
W zasadzie, tego można było się spodziewaćPacjent pisze: ↑06-11-2020, 08:07https://www.komputerswiat.pl/aktualnosc ... ssion=true
To jest piękne i logiczne.

- moonfire
- zahartowany metalizator
Harry Potter lubi to!Pacjent pisze: ↑06-11-2020, 08:07https://www.komputerswiat.pl/aktualnosc ... ssion=true
To jest piękne i logiczne.

- Rattlehead
Więc wygląda to w chwili obecnej tak.
Masz katar i ból głowy, ból gardła. Typowe objawy jak w tym okresie przy grupopochodnych rewelacjach jak co roku. Gorączki nie ma. Robisz teleporadę z rodzinnym konowałem. Ten uparcie wmawia Ci, że masz robić test na covid i przepisuje Ci byle gówno żebyś się odjebał. Ale przecież w zeszłym roku to była przy tych samych objawach inna diagnoza?! A ten uparcie, kowit i chuj. Wypierdalaj! Ty chcąc nie chcąc idziesz robić test i tu się zaczyna.
Test godz. 6 rano kolejka w chuj, po kilku godzinach zrobione (pomijam fakt w jaki sposób wpierdalają ci patyk w kichawę). Nie podajesz nikomu swojego numeru telefonu, więc kto ma do Ciebie dzwonić z jakąkolwiek informacją?! Fakt, dostajesz dane na stronę internetową z własnym kodem żeby odczytać wynik testu. Wynik testu najszybciej na drugi dzień wieczorem. Jednakże na twój nr telefonu w ten sam dzień dzwoni nie kto inny jak pan policjant. "Dzień dobry, proszę podejść do ogrodzenia, bo czekamy na pana facjatę". Ja rozumiem takie przepisy, że po zrobieniu testu mimo że wyniku nie ma masz być w kwarantannie i chuj! Odpowiada głos w telefonie ale panie milicjancie ja nie mieszkam w miejscu zameldowania, tylko 30 km od tego miejsca. Aha, to zaraz tam będziemy. Nie byli.
Wtem sms proszę obowiązkowo zainstalować aplikację "kwarantanna domowa" na swoim smartfonie. Już widzę jak moi 70 letni rodzice to gówno instalują. Instalacja obowiązkowa pod groźbą kary finansowej. Telefon na infolinię w/w aplikacji. A skąd Wy macie numer do mnie. "Głos z Ciemności" - nie jestem w stanie na to pytanie odpowiedzieć. Po zainstalowaniu, komunikat: "zadania dla ciebie na dziś. Proszę zrobić swoje zdjęcie w pomieszczeniu widocznym w którym przebywasz na kwarantannie".
Więcej mi się już nie chce pisać. Przypominam, że jeszcze nie masz zdiagnozowanego kowida, a wszystko im już sprzedałeś. Dodatkowo po zgłoszeniu do lekarza mija trzeci dzień i lepiej się już czujesz. W zasadzie jak jutro wypijesz rosół to w poniedziałek śmiało walisz do roboty.
Tyle w temacie.
Masz katar i ból głowy, ból gardła. Typowe objawy jak w tym okresie przy grupopochodnych rewelacjach jak co roku. Gorączki nie ma. Robisz teleporadę z rodzinnym konowałem. Ten uparcie wmawia Ci, że masz robić test na covid i przepisuje Ci byle gówno żebyś się odjebał. Ale przecież w zeszłym roku to była przy tych samych objawach inna diagnoza?! A ten uparcie, kowit i chuj. Wypierdalaj! Ty chcąc nie chcąc idziesz robić test i tu się zaczyna.
Test godz. 6 rano kolejka w chuj, po kilku godzinach zrobione (pomijam fakt w jaki sposób wpierdalają ci patyk w kichawę). Nie podajesz nikomu swojego numeru telefonu, więc kto ma do Ciebie dzwonić z jakąkolwiek informacją?! Fakt, dostajesz dane na stronę internetową z własnym kodem żeby odczytać wynik testu. Wynik testu najszybciej na drugi dzień wieczorem. Jednakże na twój nr telefonu w ten sam dzień dzwoni nie kto inny jak pan policjant. "Dzień dobry, proszę podejść do ogrodzenia, bo czekamy na pana facjatę". Ja rozumiem takie przepisy, że po zrobieniu testu mimo że wyniku nie ma masz być w kwarantannie i chuj! Odpowiada głos w telefonie ale panie milicjancie ja nie mieszkam w miejscu zameldowania, tylko 30 km od tego miejsca. Aha, to zaraz tam będziemy. Nie byli.
Wtem sms proszę obowiązkowo zainstalować aplikację "kwarantanna domowa" na swoim smartfonie. Już widzę jak moi 70 letni rodzice to gówno instalują. Instalacja obowiązkowa pod groźbą kary finansowej. Telefon na infolinię w/w aplikacji. A skąd Wy macie numer do mnie. "Głos z Ciemności" - nie jestem w stanie na to pytanie odpowiedzieć. Po zainstalowaniu, komunikat: "zadania dla ciebie na dziś. Proszę zrobić swoje zdjęcie w pomieszczeniu widocznym w którym przebywasz na kwarantannie".
Więcej mi się już nie chce pisać. Przypominam, że jeszcze nie masz zdiagnozowanego kowida, a wszystko im już sprzedałeś. Dodatkowo po zgłoszeniu do lekarza mija trzeci dzień i lepiej się już czujesz. W zasadzie jak jutro wypijesz rosół to w poniedziałek śmiało walisz do roboty.
Tyle w temacie.
support music, not rumors
-
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Lukass
Cyrk się kurwa zrobił. A zainstalowanie aplikacji NIE JEST obowiązkowe. Po prostu ułatwiają sobie robotę. Zrozumiałe, ale nadal - jebać. Wnioski? Jeśli możesz, nie zgłaszaj problemów ze zdrowiemRattlehead pisze: ↑06-11-2020, 22:23Więc wygląda to w chwili obecnej tak.
Tyle w temacie.

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Maro
- weteran forumowych bitew
Masz racje Lukass niech nie zgłasza niech zdycha w domu
-
Rattlehead pisze: ↑06-11-2020, 22:23
Wystarczy, że masz jakiś trochę bardziej zabytkowy telefon i też już tego gówna nie zainstalujesz.
A szybkość z jaką od pobrania wymazu do telefonu z policji i smsa zadziwiająca.
-
- postuje jak opętany!
To ja kilka słów o testach, znajomi - rodzina: matka lekkie przeziębienie, żadnych poważnych objawów test pozytywny, dzieci w wieku szkolnym z chorobami przewlekłymi leżą od dwóch tygodni w domu z modelowymi objawami covida i naprawdę przechodzą to ciężko testy negatywne.
-
Tych przykładów jest masa. Wygląda na to, że te testy to loteria. Niestety na takiej bazie przekazuje się prawdy objawione i terroryzuje społeczeństwo. Przy okazji wychodzą takie kwiatki jak spadek o 1/3 zachorowań na grypę, w stosunku do wyników z lat poprzednich, czy fatalne dane diagnostyki nowotworów i chorób układu krążenia. Jeszcze ciekawiej robi się w kontekście totalnej poprawy sytuacji finansowej szpitali i pełnych kieszeni personelu zajmującego się "chorymi na Covid".zodiac pisze: ↑07-11-2020, 11:25To ja kilka słów o testach, znajomi - rodzina: matka lekkie przeziębienie, żadnych poważnych objawów test pozytywny, dzieci w wieku szkolnym z chorobami przewlekłymi leżą od dwóch tygodni w domu z modelowymi objawami covida i naprawdę przechodzą to ciężko testy negatywne.
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
dzieci z chorobami przewlekłymi? rozumiem, że upasione po hamburgerach, z cukrzycami i nadciśnieniem?zodiac pisze: ↑07-11-2020, 11:25To ja kilka słów o testach, znajomi - rodzina: matka lekkie przeziębienie, żadnych poważnych objawów test pozytywny, dzieci w wieku szkolnym z chorobami przewlekłymi leżą od dwóch tygodni w domu z modelowymi objawami covida i naprawdę przechodzą to ciężko testy negatywne.
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
- postuje jak opętany!
Akurat nie niestety choroby autoimmunologiczne związane z tarczycą.SODOMOUSE pisze: ↑07-11-2020, 11:55dzieci z chorobami przewlekłymi? rozumiem, że upasione po hamburgerach, z cukrzycami i nadciśnieniem?zodiac pisze: ↑07-11-2020, 11:25To ja kilka słów o testach, znajomi - rodzina: matka lekkie przeziębienie, żadnych poważnych objawów test pozytywny, dzieci w wieku szkolnym z chorobami przewlekłymi leżą od dwóch tygodni w domu z modelowymi objawami covida i naprawdę przechodzą to ciężko testy negatywne.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo poproszę o dowody świadczące za poprawą kondycji finansowej szpitali i ich pracowników - jestem bardzo ciekaw, skąd je wygrzebiesz, skoro mam informacje z pierwszej ręki, jakie to "kokosy" robi się na pracy w "covidówkach". Co do grypy, to pewnie w ciemno zakładasz, że statystyki z lat minionych były wiarygodne, miarodajne i niezawyżone, i dasz sobie za to uciąć choć paliczek?Pacjent pisze: ↑07-11-2020, 11:36Tych przykładów jest masa. Wygląda na to, że te testy to loteria. Niestety na takiej bazie przekazuje się prawdy objawione i terroryzuje społeczeństwo. Przy okazji wychodzą takie kwiatki jak spadek o 1/3 zachorowań na grypę, w stosunku do wyników z lat poprzednich, czy fatalne dane diagnostyki nowotworów i chorób układu krążenia. Jeszcze ciekawiej robi się w kontekście totalnej poprawy sytuacji finansowej szpitali i pełnych kieszeni personelu zajmującego się "chorymi na Covid".zodiac pisze: ↑07-11-2020, 11:25To ja kilka słów o testach, znajomi - rodzina: matka lekkie przeziębienie, żadnych poważnych objawów test pozytywny, dzieci w wieku szkolnym z chorobami przewlekłymi leżą od dwóch tygodni w domu z modelowymi objawami covida i naprawdę przechodzą to ciężko testy negatywne.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- WaszJudasz
Co w tym akurat dziwnego? Dość chyba logiczne, że zastosowane obostrzenia powinny przy okazji ograniczyć transfer wielu innych patogenów. Wręcz dziwnym by było, gdyby taki efekt nie nastąpił.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
https://rpo.slaskie.pl/czytaj/szpitale_ ... uropejskim
To jeden z przykładów. Inny w postaci cennika za obsługę covidowców znajdziesz w tym temacie, a ustawa dotycząca podwyżek wynagrodzeń dla pandemicznego personelu jest w drodze.
To jeden z przykładów. Inny w postaci cennika za obsługę covidowców znajdziesz w tym temacie, a ustawa dotycząca podwyżek wynagrodzeń dla pandemicznego personelu jest w drodze.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Szpitale dostały sprzęt więc korona to spisek, logiczne.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦