To już Twoje zdanie.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
@Pacjent: Pełne kieszenie personelu vs. ustawa jest w drodze, link zawiadamiający o zakupie sprzętu, który w normalnym systemie miałby status "potrzebne na wczoraj" (np. łóżka do intensywnej terapii, przenośny aparat usg i wideolaryngoskopy dla OAiIT, lifepacki i respiratory transportowe dla ZRM). Poważny Ty jesteś? O skali CRB65 i uzależnieniu od niej finansowania pobytów szpitalnych słyszałeś? Czy to znowu jeden z przykładów riserczu ziemkiewiczowskiego?
@WaszJudasz: Proste.
@WaszJudasz: Proste.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
@Pacjent
Ok, co jest złego w tym że szpitale dostały sprzęt? O czym niby to ma świadczyć?
Ok, co jest złego w tym że szpitale dostały sprzęt? O czym niby to ma świadczyć?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Nie ma w tym nic złego, oczywiście jeśli przejdziemy do porządku dziennego nad faktem funkcjonowania państwowej służby zdrowia, ale to inny temat. Szpitale dostają więcej sprzętu, więcej kasy za chorych na Covid, a za chwilę personel dostanie 100% podwyżki. Opłaca się czy nie?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Sybir
Na jakiej podstawie szpitale dostają więcej kasy za hospitalizacje covidowe?
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Headcrab
- Kontakt:
@Pacjent
Każdy normalny rząd by w takiej sytuacji ladowal kasę w służbę zdrowia. Chcesz powiedzieć że zawyzaja liczbę chorych by wyludzic respiratory? Co chcesz nam przekazać mówiąc o nowym sprzecie?
Każdy normalny rząd by w takiej sytuacji ladowal kasę w służbę zdrowia. Chcesz powiedzieć że zawyzaja liczbę chorych by wyludzic respiratory? Co chcesz nam przekazać mówiąc o nowym sprzecie?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Jest to znakomita okazja do nadużyć. Przez lata obecności na forum wyrobiłem sobie opinię o Polakach jako cwaniakach i kombinatorach, którzy nie zmarnują żadnej okazji do zarobku. Poznałem tu także sporo negatywnych opinii na temat patologii w służbie zdrowia. Jeśli obecna sytuacja ma być chlubnym wyjątkiem w dziejach RP to proszę wyprowadzić mnie z błędu.
- Headcrab
- Kontakt:
Budowa dróg to też okazja do nadużyć. Czy mamy zrezygnować z inwestycji? Czy osoby mówiące że przydałoby się więcej dróg to propagandziści działający na zlecenie złodziei?
-
- postuje jak opętany!
A to nie ty regularnie wystawiasz/les ruskie piraty na Allegro?Pacjent pisze: ↑07-11-2020, 14:38Jest to znakomita okazja do nadużyć. Przez lata obecności na forum wyrobiłem sobie opinię o Polakach jako cwaniakach i kombinatorach, którzy nie zmarnują żadnej okazji do zarobku. Poznałem tu także sporo negatywnych opinii na temat patologii w służbie zdrowia. Jeśli obecna sytuacja ma być chlubnym wyjątkiem w dziejach RP to proszę wyprowadzić mnie z błędu.
-
Miałem kiedyś kilka, ale głównie tamtejsze licencje, w tym takie rarytasy jak ostatni album DANZIG w pudełku. Szukasz czegoś?abstract pisze: ↑07-11-2020, 15:01A to nie ty regularnie wystawiasz/les ruskie piraty na Allegro?Pacjent pisze: ↑07-11-2020, 14:38Jest to znakomita okazja do nadużyć. Przez lata obecności na forum wyrobiłem sobie opinię o Polakach jako cwaniakach i kombinatorach, którzy nie zmarnują żadnej okazji do zarobku. Poznałem tu także sporo negatywnych opinii na temat patologii w służbie zdrowia. Jeśli obecna sytuacja ma być chlubnym wyjątkiem w dziejach RP to proszę wyprowadzić mnie z błędu.
-
- postuje jak opętany!
Nie. Analizując twoja osobę można odhaczyć dosłownie każdy punkt charakteryzujący człowieka jako skończona gnidę 

-
Fajnie. Co poza tym?
-
To pierwszy efekt wiosennego lockdownu. Umierają najsłabsze osoby, które wcześniej były pozbawione leczenia w szpitalach - uważa Robert Czyżak, prezes Polskiej Izby Branży Pogrzebowej.
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-re ... yjP0JwbtrA
https://wiadomosci.wp.pl/koronawirus-re ... yjP0JwbtrA
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem czegonie rozumiecie, nie nalezy kupowac potrzebnego sprzetu do szpitala bo Pacjent ma zle doswiadczenia.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Sybir
OK, wszystko jasne. Zamykam temat.
- Rattlehead
- zahartowany metalizator
W nawiązaniu do mojej poprzedniej wypowiedzi. Wyszedł Pozytyw! Wszyscy czują się ok, ale trzeba kiblować. O to w tym wszystkim właśnie chodzi. Jestem kurewsko wkurwiony.
support music, not rumors
- Lukass
Toć pisał, że lekkie objawy, bez gorączki i żadnych tragedii. Dopóki ma mocne przeziębienie i nic więcej, po chuja się gdziekolwiek pchać? I tak w leczeniu mu nie pomogą.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Rattlehead
Tu nie ma żadnego leczenia tylko wypierdalają na kwarantannę. Bierz paracetamol, witaminę C i D i czekaj na koniec kwarantanny. To wszystko. A ja jestem udupiony przy okazji, bo się mogę zarazić sraczką i zatokami. Z tymże będę dłużej o tydzień kiblował niż sam zakażony, bo przecież tą sraczką mogę zarazić się w ostatni dzień kwarantanny "zakażonego". Parodia kurwa!
- uglak
To akurat jest w pełni logiczne.Rattlehead pisze: ↑07-11-2020, 21:54Z tymże będę dłużej o tydzień kiblował niż sam zakażony, bo przecież tą sraczką mogę zarazić się w ostatni dzień kwarantanny "zakażonego". Parodia kurwa!
Guilty of being right
- Rattlehead
Jak wszystko.uglak pisze: ↑07-11-2020, 21:57To akurat jest w pełni logiczne.Rattlehead pisze: ↑07-11-2020, 21:54Z tymże będę dłużej o tydzień kiblował niż sam zakażony, bo przecież tą sraczką mogę zarazić się w ostatni dzień kwarantanny "zakażonego". Parodia kurwa!