Lubię to ! Jest to mały znaczek zmiany podejścia.
Bloodcult zmów modlitwę za tego grzesznika.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Lubię to ! Jest to mały znaczek zmiany podejścia.
Nic nowego się nie pojawiło, natomiast sama forma ciulowata, taką na poziomie mocno insynująco szmatławym. Żeby nie było główny bohater to gnida jakich mało. To że z prywatnych audiencji było jak to się zwykło określać stałe źródło utrzymania, to była tajemnica poliszynela, ale za tymi grubszymi kwotami musiało być drugie dno.
+183koper83 pisze: ↑10-11-2020, 05:29Zmieniłem zdanie o Dziwiszu. Powiedział, że nie ma nic przeciwko, żeby sprawami omawianymi w reportażu zajęła się - Niezależna Komisja. Jeśli ktoś nie obawia się Niezależnej Komisji to znaczy, że jest niewinny. Niezależna Komisja znana jest ze skrupulatności oraz surowości. Nikt nie spodziewa się Niezależnej Komisji.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Goralenvolk zawsze lubił odpowiednio uhonorować możnych rezydujących w Krakowie
Przecież to kapłan i rekolekcjonista Platformy Obywatelskiej.
internety pisze: Z Papą tyle lat, aż dostałem ksywę Don
Początek wywiadu w sprawie, którą znam
Niewiele się zmieniło w otoczeniu starym
Tyrałem dwadzieścia siedem lat na Lateranie
Panie Kraśko! Ja z pedofilami
Miałem tyle wspólnego, co z Jezusami
Czyli nic. I nigdy nie uwierzę
Aby moje ziomki miały cokolwiek z tym bliżej
Od dawna - co prawda - odwdzięczali się lepiej,
Niż zwykli księża z parafii sąsiedniej
Ale ja ich nie pytałem, ja czasu nie miałem
By diecezję ogarnąć, na dwie zmiany tyrałem
Brat Maciel w niebiesiech, nikt go nie skazał
MacCarrick, kontakt dawno zerwałem
Ksiądz Wodniak od lat na emeryturze
Nie wierzę, że odpierdalali ten szajs swoim uczniom!
Dobry kapłan był i mało pił
To dobry kapłan był i mało pił
Dobry kapłan był i mało pił
Dobry kapłan był...
I co z tego dla mnie wynika, że to rekolekcjonista PO? A Isakowicz-Zalewski zawsze na propsie.Pacjent pisze:Przecież to kapłan i rekolekcjonista Platformy Obywatelskiej.
Isakowicz-Zalewski od dawna informował o wyczynach tego człowieka, ale nikt nie słuchał.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Że był kryty, bo środowisko sędziowskie i prokuratorskie w dużej mierze sympatyzuje z PO? I tu wracam to postawionej przeze mnie wcześniej tezy, że nie ma tuszowania czynów pedofilskich w KK bez udziału aparatu państwa.
Ale weź ty się odwal od Piotrowicza, który krył pedofila-księdza z Tylawy a teraz.... oh wait.