TRIBULATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lukass
- zahartowany metalizator
Re: TRIBULATION
Nowince da się szansę, ale po poprzedniej płycie nie jestem szczególnie optymistycznie nastrojony. Co nie zmienia faktu, że mieli dobre momenty. Ich supportowanie na trasie Behe sprawiło, że warto tam było pójść. No jak pięknie na przykład wyszedł im ten ich rozwlekły hiciorek, to głowa mała:
[youtube][/youtube]
Choćby dlatego z gównem ich mieszać nie zamierzam, nawet jeśli teraz mi nie odpowiadają.
[youtube][/youtube]
Choćby dlatego z gównem ich mieszać nie zamierzam, nawet jeśli teraz mi nie odpowiadają.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ale suchoklates z niego teraz. MASA Nerdżi, MASA!!!Oferma pisze:https://www.instagram.com/p/BVjrjjXBtpN ... y=nergal69REINHARD IRRUMATOR pisze:nie wiem kto jest spierdoliną męska sćiero ale możesz dostać Glocka pod okowolff pisze:No cóż, sporo mają wspólnego z krajowymi książętami ciemności z Behemoth a to przecież wiele tłumaczy c'nie?
Swoją droga to dość zabawne gdy jakaś jednostrzałowa spierdolina ocenia innych po wyglądzie :)
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Słuchałem se właśnie "Down Below" i stwierdzam, ze moja droga z tym bandem rozeszła się na dobre. Kompletnie mnie nie interesuje kierunek, w którym podążyli i mam wrażenie, że w gruncie rzeczy ta ich muzyka stała się taka bardzo mainstreamowa w gruncie rzeczy. Troche rokendrola, troche EOS, troche może późnego dark tranqullity. W sumie i tak jest chyba troche lepiej niż na żenującej, poprzedniej płycie, nie ma tu tyle cepelii, patosu i udawania.
- Oki
- weteran forumowych bitew
mi poprzednia robiła bardzo, zobaczymy czy następca daje radę
- IMP-|-OUS

Tribulation - Nightbound EP
Release Date: 14.09.2018
- Medard
Mogliby powrócić do grania z okolic The formulas of death, ale nie liczę na to.IMP-|-OUS pisze:
Tribulation - Nightbound EP
Release Date: 14.09.2018
Pewnie będzie tak, że posłucham z youtuba i starczy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
-
Za gorąca by słuchać mężczyzn w rajstopach.
-
A propos "rajstopiarzy", kolesie z Tribulation wyruchali wasze matki, że aż tak was boli, jaką muzykę teraz grają?
-
+1Wódka i Piwo pisze:Za gorąca by słuchać mężczyzn w rajstopach.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Lukass
Ja też kręciłem nosem, włączyłem ostatnią płytę raz, drugi, mrucząc pod nosem coś o pedałach, ale jednak zaskoczyło. A jak już zaskoczyło, to uważam, że bardzo solidne płyciwo panowie w rajtuzach stworzyli. Aż trzeba chyba będzie wrócić do poprzedniczki, bo nie dałem jej wielu szans.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
A może Ciebie wyruchali na tyle skutecznie, że aż Ci się ich twórczość spodobała?byrgh pisze:A propos "rajstopiarzy", kolesie z Tribulation wyruchali wasze matki, że aż tak was boli, jaką muzykę teraz grają?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
-
- postuje jak opętany!
Otóż to. Nie grają już death metalu? No, nie grają. Ale w której Ewangelii stoi, że muszą? Wydaje mi się, że idą w takim a nie innym kierunku z wewnętrznego przekonania, nie dla pełnych stadionów. Obecna stylistyka to żaden gotyk, jak niektórzy piszą, masa w niej ducha Blue Öyster Cult, i prawidłowo. Image — może i słaby, ale niech się przebierają nawet za niebinarne aparaty fotograficzne Smiena, co mnie to...Lukass pisze:Ja też kręciłem nosem, włączyłem ostatnią płytę raz, drugi, mrucząc pod nosem coś o pedałach, ale jednak zaskoczyło. A jak już zaskoczyło, to uważam, że bardzo solidne płyciwo panowie w rajtuzach stworzyli. Aż trzeba chyba będzie wrócić do poprzedniczki, bo nie dałem jej wielu szans.
- maciek z klanu
To co się stało z tym zespołem po pierwszej płycie to jest jakieś nieporozumienie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
Jedynka przy dwójce to tylko przyzwoity album.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Przesadzacie Macieju.maciek z klanu pisze:To co się stało z tym zespołem po pierwszej płycie to jest jakieś nieporozumienie
Jebać żuli.
-
Już w sumie nie pamiętam co, ale coś mnie denerwowało w brzmieniu bębnów na jedynce. Ta ostatnia faktycznie wydaje się lepsza od poprzedniej, ale będąc szczerym poprzedniej nie podarowałem zbyt wielu uczciwych przesłuchań, jakoś na starcie się zniechęciłem. Natomiast dwójkę mielę od 5 lat regularnie bo bardzo ją lubię i uważam, że jest wyjątkowa.
- IMP-|-OUS
[youtube][/youtube]
- vicek
Lepiej by pokazali jak szczupsy na woblery się łapie a nie mambo jumbo.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
miekkich fajek ciąg dalszy 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist