ŻUŻELEK
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
pr0metheus
Re: ŻUŻELEK
Laguta w Sparcie, Buczek i Cierniak w Motorze. Drogi był, bardzo ten Cierniak.
Największa niespodzianka to Vacul w Stali. Mocna znów będzie Stalówka.
Falubaz i ROW jak na razie w rozbiórce.
- devastator77
- zahartowany metalizator
W Falubazie totalnie cieńko z kasą,będą resztki ze stołu bogatych.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jepsen Jensen, gomulski, trofimov, holta i cieślak wiec nie jest źlepr0metheus pisze: ↑05-11-2020, 22:24Laguta w Sparcie, Buczek i Cierniak w Motorze. Drogi był, bardzo ten Cierniak.
nie wiem czy nie mocniejszy sklad niż w ekstralidze
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
pr0metheus
Gomólski to straszna parówa, słyszałem jeszcze o wiecznie niezadowolonym Walasku. To nie jest dobry kierunek.
Trofimow dobry strzał , ale jeszcze nie podpisany , wciaz może Tarnów go zgarnąć. Jepsen tez nie.
Zamiast tego Gomolskiego to już lepiej Miesiąca brać. Fajny ofensywny styl jazdy.
Trofimow dobry strzał , ale jeszcze nie podpisany , wciaz może Tarnów go zgarnąć. Jepsen tez nie.
Zamiast tego Gomolskiego to już lepiej Miesiąca brać. Fajny ofensywny styl jazdy.
- maciek z klanu
Gomolski jak będzie miał formę to będzie ok. Walaska nie chce widzieć. Oby jak najdalej.
- devastator77
On nie ma formy i to już od dłuższego czasu,jeden mecz pojedzie w miarę,następnych 10 zawali,to cały Gomólski.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
Zagar i Fricke w Falubazie.
Jak nie spadniemy to będzie cud!
Jak nie spadniemy to będzie cud!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
-
pr0metheus
szalu nie ma, ale to gkm chyba poleci
-
pr0metheus
Okienko transferowe o północy się zamknęlo. Koledzy zadowoleni ze wzmocnień? Bo ja tak:)
- maciek z klanu
Polonia za rok ekstraliga. Życzę im awansu z pierwszego miejsca a rów z drugiego baraż z gkm wygrywa 
-
pr0metheus
maciek z klanu pisze: ↑15-11-2020, 12:16Polonia za rok ekstraliga. Życzę im awansu z pierwszego miejsca a rów z drugiego baraż z gkm wygrywa![]()
i tej wersji sie trzymajmy. Chyba ze Gdańsk namiesza- tez ma mocną ekipe.
ale fakt, ze na papierze Polonia wyglada obiecujaco
Lyager- moim zdaniem najlepszy zawodnik w lidze na pozycji U-24 (obok Jacobsena ze Startu)
Bellego- wrocil wczesniej po kontuzji kregoslupa zeby pomoc w utrzymaniu, zaangazowany w 100%. widac ze juz wyczul owal i moim zdaniem bedzie punktowal na granicy 1,9-2,0.
Tarasenko- w zeszlym roku pozamiatal 2 lige (sr.2,7/bieg) , w pierwszej lidze tez trzaskal dwucyfrowki dla lokomotivu i to na wyjazdach. jak powtorzy tak dobry sezon bedzie zajebiscie.
Gała- biorac pod uwage ze jechalismy w zeszlym roku kompletnie bez polskich seniorow (Brzozowski wstawiany do skladu jako kewlar, zastepowany od poczatku przez Lyagera ,i chujowy jak barszcz gosc Lampart) to tez jest to solidne wzmocnienie.
Zengota- wjechal z impetem ratujac nam lige pod koniec sezonu. jak spasuje sie z nowym sprzetem (czeka go przesiadka z silnikow jana anderssona) to bedzie prawdziwy lider. jedyny ból to juniorzy, tutaj jest slaby punkt, ale od maja bedzie mogl startowac Przyjemski, ponoc duzy talent, zobaczymy co zaprezentuje.
-
pr0metheus

ac landshut devils nowa ,druga juz niemiecka druzyna w polskiej lidze na sezon 2021. w skladzie m.in. kai huckenbeck i martin smolinski, a byc moze takze vaclav milik, wiec jak na 2 lige sklad bardzo konkretny, na pewno prognozy lepsze niz w przypadku wittstocka
-
Pacjent
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/90990 ... nie-bedziemaciek z klanu pisze: ↑15-11-2020, 12:16Polonia za rok ekstraliga. Życzę im awansu z pierwszego miejsca a rów z drugiego baraż z gkm wygrywa![]()
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Wuja
- postuje jak opętany!
Kanclerz w wywiadzie mówił, że nastawiają się na 2023 rok.
Jeżeli awansować to tylko z pewnością, że uda się pozyskać Sayfutdinova i Woźniaka przynajmniej, a nie spadać z hukiem jak Rybnik w tym roku.
A po kolejnym odwołaniu baraży to chyba wykrystalizował się duet klubów, które chcą awansować w 2021 do Ekstraligi - tj. Rybnik i Gdańsk.
Jeżeli awansować to tylko z pewnością, że uda się pozyskać Sayfutdinova i Woźniaka przynajmniej, a nie spadać z hukiem jak Rybnik w tym roku.
A po kolejnym odwołaniu baraży to chyba wykrystalizował się duet klubów, które chcą awansować w 2021 do Ekstraligi - tj. Rybnik i Gdańsk.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
-
pr0metheus
Mówił tez ze jeżeli pociąg się rozpędzi nie zamierza go zatrzymywać.
Zengota i Lyager natomiast mówili wprost ze celem na przyszły sezon jest walka o awans.
Nie ma co jednak pompować balona, „eksperci” zreszta wcale nie stawiają na ten skład jako faworyta ligi
-
pr0metheus
lotarski konczy kariere w wieku 19 lat. gkm bez juniorow. jak grudziadz nie poleci z ekstralipy to cud.
szykuje sie liga 2 predkosci
unia , sparta, stal, czewa vs gkm, falubaz, apator
szykuje sie liga 2 predkosci
unia , sparta, stal, czewa vs gkm, falubaz, apator
- devastator77
Bravo Grudziądz,jest szansa,że Falubaz się utrzyma.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- devastator77
-
pr0metheus
juz niedlugo, juz za momencik....
15 marca bedzie decyzja czy 1 i 2 LŻ pojedzie razem z ekstra, bardziej prawdopodobne ze zaczną w maju
15 marca dowiemy sie tez czy drabik zimuje rok czy bedzie odwolanie i dowala mu wiecej.
greg hancock bedzie pomagal sparcie sie trenowac. maja cisnienie na zloto, ale jakos w to watpie.
w kazdym razie czekam motzno na pierwsze rozgrywki
15 marca bedzie decyzja czy 1 i 2 LŻ pojedzie razem z ekstra, bardziej prawdopodobne ze zaczną w maju
15 marca dowiemy sie tez czy drabik zimuje rok czy bedzie odwolanie i dowala mu wiecej.
greg hancock bedzie pomagal sparcie sie trenowac. maja cisnienie na zloto, ale jakos w to watpie.
w kazdym razie czekam motzno na pierwsze rozgrywki