Dobra spoko, nie mam pytań. Nie ma takiego fikoła, którego byś nie zrobił, żeby wyszło na korzyść kościółka.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Księża
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Niemniej snucie teorii że "lokalny" samorząd chce odebrać zakonnicom dom pomocy bezdomnym a następnie oddać na dla zysku w najem jest oznaką zwykłej szajby która kilku osobom tu odbiła (są na to dosadniejsze słowa ale ja kulturalny jestem).
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nikt mnie tak nie zradykalizowal przeciwko kosciolowi tak jak Bloodcult.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
W sumie racja. Bloodcult to taki Sasin ewangelizacjiŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-11-2020, 13:43Nikt mnie tak nie zradykalizowal przeciwko kosciolowi tak jak Bloodcult.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Przeciwskuteczność dość typowa dla neofitów 

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Bloodcult
A napisałem coś takiego czy już sięgasz poziomu Drona i będziesz mi przypisywał coś czego nie pisałem ?
- Ascetic
- Bloodcult
A mnie nikt tak nie związał z Kościołem jak podstarzali metalowcy bezrefleksyjnie łykający nagłówki z der onet i wierzący w spiski komisji majątkowej, władzę rydzyka i ducha ZChNŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑18-11-2020, 13:43Nikt mnie tak nie zradykalizowal przeciwko kosciolowi tak jak Bloodcult.

- Ascetic
a katol dalej będzie szczekał. choć sprawa jest przegrana.Nerwowy pisze: ↑18-11-2020, 11:42Najbliższe lata będą ciekawe. Samorządy są już w totalnej, finansowej dupie do tego stopnia, że muszą oszędzać na podstawowych usługach publicznych takich jak komunikacja miejska czy oświetlenie ulic a kościółek nadal wyciąga swoje tłuste łapki po więcej nieruchomości i funduszy z państwowej kasy. W dodatku inwestycje leżą, chyba, że akurat chodzi o kolejne muzea czy pomniki papaja (który ostatnio ma jakoś nienajlepszą prasę...). To jebnie szybciej niż można było się jeszcze niedawno spodziewać.
tak jak ostatnie miesiące, w sytuacji kryzysowej, bo właśnie w takiej uważniej się patrzy na pewne sprawy, przyniosły otrzeźwienie w sprawie faszoli, tak też jest i w przypadku czarnych zboków. i szczekanie tego, czy innego katola sprawy nie zmieni. sie zaczeło się.
Ostatnio zmieniony 18-11-2020, 15:45 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
- Bloodcult
Przecież sprawa jest przegrana od jakiś 20 lat xD
- Ascetic
szkoda czasu na "poważną rozmowę". ten drugi też zawsze bedzie pisał o "postronnych obserwatorach", czy jak to tam szło. zostaje wyśmiać. beka tutaj załatwi sprawę.
Poro
- Ascetic
ps. ciekawe skąd katol wie, że to jest derOnet? dla mnie to jest das. ... to tak na marginesie ... bo widzę, że ciągle to powiela
Poro
- Hatefire
Nadal nie wiem dlaczego mieliby sprzedać za bezcen skoro siedzą tam od dawna i siedzieć będą jakieś kolejne kilkadziesiąt lat. No chyba, że jacyś katoliccy nadgorliwcy żadający oddania nieruchomości za grosze wkurwią jakiegoś kolejnego włodarza na tyle, że postanowi pokazać kto rządzi.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Czyli co, socjaldemokracja jest wtedy kiedy z socjalnej kasy dostają Ci co ich lubię (ewentualnie wszyscy dostają sojowe latte w ramach gwarantowanego dochodu podstawowego) a jak dostaną Ci co ich nie lubię to już jest "fikoł w obronie kościółka" ? Jak to jest panie socjaldemokrato ?

Dokładnie jak w memie z dredziatą socjalistą

- Hatefire
Niech dostają. Jestem jak najbardziej za partnerstwem z NGOsami w takich kwestiach. Realizują skutecznie zadania dajmy na to z zakresu pomocy społecznej niech dostaną dotację. Podpisze się pod tym oboma rękami. Natomiast dalej nie widzę powodu żeby dać im na własność nieruchomość. Co jak za 3 lata przełożona zakonu stwierdzi, że powołań mało nie komu robić, sprzedamy budynek i jeszcze kasa wpadnie?
Obracasz Paetza ogonem.
Obracasz Paetza ogonem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Wtedy niech różnica w cenie wróci do państwowej kasy.
Poza tym takie gdybanie w te stronę nie ma sensu : prędzej do władzy dojdą ludzie pokroju Drona ("Łzawe argumenty o bezdomnych mam głęboko gdzieś") niż padną zakonu pomagające ludziom. Taka prawda.
Poza tym takie gdybanie w te stronę nie ma sensu : prędzej do władzy dojdą ludzie pokroju Drona ("Łzawe argumenty o bezdomnych mam głęboko gdzieś") niż padną zakonu pomagające ludziom. Taka prawda.
- Drone
Bezdomni, nie bezdomni, nie ma przebacz. Albo wypad, albo płacić. Skończyła się rozmowa z Kościołem.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Hatefire
Skończ snuć te swoje fantazje. W bezbożnych Niemczech Caritas i jego protestancki odpowiednik Diakonia należą do największych pracodawców. Ja wiem że przykładasz modus operandi środowisk katolickich do innych. Niemniej to nie jest tak że jak lewak dostanie się do władzy wypierdoli siostry pomagające bezdomnym z budynku. Co najwyżej powie macie budynek za darmo i to wystarczy. Tak to wygląda w tej sytuacji.
Zauważyłem teraz twój podjazd że nigdy nie pomogłem bezdomnemu. Jest to prawda. Zresztą nie wiedziałbym jak im pomóc, nie mam do tego kompetencji. Natomiast od wielu lat pomagam społecznie kobietom dotkniętym przemocą. Napisałem jakieś tony pism do Policji, MOPSU itp., bo z wykształcenia jestem prawnikiem i to potrafię.
Zauważyłem teraz twój podjazd że nigdy nie pomogłem bezdomnemu. Jest to prawda. Zresztą nie wiedziałbym jak im pomóc, nie mam do tego kompetencji. Natomiast od wielu lat pomagam społecznie kobietom dotkniętym przemocą. Napisałem jakieś tony pism do Policji, MOPSU itp., bo z wykształcenia jestem prawnikiem i to potrafię.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
Wypraszam sobie, ja właśnie napisałem że po Tobie bym się spodziewał że jesteś w stanie pomóc.
- Drone
Kol. Hatefire, Wy macie za miękkie serce. Rozmowa zboczyła teraz na temat wyrzucania z budynku przez złych lewaków. A przecież w tej rozmowie chodziło o to, że chcieli wykupić nieruchomość za bezcen, chociaż i tak ją dzierżawili za darmo. Nie można zasłaniać się bezdomnymi w celu nabycia gruntów za friko. Gdyby to działało powszechnie, to Ikonowicz byłby miliarderem, a tak to miliarderem jest wyłącznie Kościół.Hatefire pisze: ↑18-11-2020, 17:16Skończ snuć te swoje fantazje. W bezbożnych Niemczech Caritas i jego protestancki odpowiednik Diakonia należą do największych pracodawców. Ja wiem że przykładasz modus operandi środowisk katolickich do innych. Niemniej to nie jest tak że jak lewak dostanie się do władzy wypierdoli siostry pomagające bezdomnym z budynku. Co najwyżej powie macie budynek za darmo i to wystarczy. Tak to wygląda w tej sytuacji.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.