DREAD SOVEREIGN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DREAD SOVEREIGN
BDB
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ależ hujowa okladka taka marzycielskaKarkasonne pisze:Nowa płyta!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Deathhammer66
- w mackach Zła
-
- postuje jak opętany!
Trzeci dzień zbieram zęby z podłogi. Okrutnie dokurwili. Jeżeli reszta płyty utrzyma ten poziom to będzie cudne otwarcie roku.
- Lukass
- zahartowany metalizator
A ja znowu na opak. Poprzedniczka bardzo mi się podobała, a ten numer... kompletnie mnie nie rusza. Za mało doom, za dużo klasyki.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- Block69
-
- w mackach Zła
Jest już całość. Po pierwszym odsłuchu jest bdb.
- Hellion
- w mackach Zła
Świetny album, nie wiem czy nie najlepszy z dotychczasowych. Poprzednie też były dobre, zwłaszcza debiut, ale trochę za monotonne, na nowej jest życie i "ciąg do bramki", a taki Her Master's Voice to doom hicior, że hej, jak dla mnie to dobrze, że wpuszczono więcej melodii/ przystępności, przez to jest większa ochota na repeat.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zgadzam się w 100%.Hellion pisze: ↑15-01-2021, 18:58Świetny album, nie wiem czy nie najlepszy z dotychczasowych. Poprzednie też były dobre, zwłaszcza debiut, ale trochę za monotonne, na nowej jest życie i "ciąg do bramki", a taki Her Master's Voice to doom hicior, że hej, jak dla mnie to dobrze, że wpuszczono więcej melodii/ przystępności, przez to jest większa ochota na repeat.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bohdan
- weteran forumowych bitew
Nie ma lipy, bardzo dobry płyt, trochę jakby mniej zamulony niż poprzednie.
- Kilgore
A mnie właśnie bardziej pasowały poprzednie, bardziej duszne, mroczne. Ten jest taki bardziej klasycznie domowy, ale jak zawsze czas zweryfikuje.
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- Lukass
Po pierwszym odsłuchaniu OK, ale bez podniety. Dam jeszcze szansę, ale jak powyżej.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Bardzo dobra rzecz im wyszla, nie wiem czy nie najlepsza. A przynajmniej juz odsluchalem Alchemical Warfare niz poprzednie, ktore tez cenie i sprawdzily sie na zywo. Chce sie do tego wracac.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
absolutnie fenomenalny hord, wszystkie trzy płyty koszą niesamowicie, ostatnia to bendżer jak tralala a koncert rok temu z Krakowiu wspominam z uśmiechem na dupie