SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SARS-CoV-2

03-12-2020, 05:25

Jest jeszcze trzecia sprawa. Mocodawcy i pracodawcy tych szurów zrobili pierwszą na Świecie szczepionkę przeciwko SARS-CoV-2. Dość symptomatyczne czyż nie? :-) I po czwarte nasz tutejszy master-szur handluje na allegro ruskimi bootami. Przypadek? :-)
all the monsters will break your heart
Pacjent

03-12-2020, 07:24

nicram pisze:
03-12-2020, 05:25
Jest jeszcze trzecia sprawa. Mocodawcy i pracodawcy tych szurów zrobili pierwszą na Świecie szczepionkę przeciwko SARS-CoV-2. Dość symptomatyczne czyż nie? :-) I po czwarte nasz tutejszy master-szur handluje na allegro ruskimi bootami. Przypadek? :-)
Szybko myślisz. Wg Ciebie Putin chce dla Polaków dobrze promując szczepienia, które są przecież dobrodziejstwem, tak?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

03-12-2020, 08:03

Nie, Putin chce destabilizować sytuację społeczną w Polsce grając na konflikt i zatrudniając taki szurów jak ty promujących antynaukowe i antyszczepionkowe idee.
Pacjent

03-12-2020, 08:43

nicram pisze:
Nie, Putin chce destabilizować sytuację społeczną w Polsce grając na konflikt i zatrudniając taki szurów jak ty promujących antynaukowe i antyszczepionkowe idee.
A jednocześnie sam promuje dobrodziejstwa szczepień? :D Oprócz tego, że jesteś forumowym kaznodzieją - szczepionkowym księdzem, stojącym na straży dogmatów firm farmaceutycznych to jeszcze wierzysz w bardzo tanie teorie spiskowe. Czujesz, że osaczają Cię antyszczepionkowcy, a dane dotyczące szkodliwości niektórych szczepionek, np. tej ze Szwecji to atak przygotowany przez moskiewskie centrum dowodzenia?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
nicram

03-12-2020, 09:21

Pacjent pisze:
nicram pisze:
A jednocześnie sam promuje dobrodziejstwa szczepień? :D
Promuje dobrodziejstwo szczepień na wewnętrznym rynku, bo wie, że to dobre. Natomiast jako wytrawny gracz wspiera wspomniane ruchy antyszczepionkowe na arenie międzynarodowej po to aby wspierać konflikt, brak zaufania do organów kontroli innych państw celem destabilizacji społecznej. Trudno jest to pojąć?
Pacjent pisze:
Oprócz tego, że jesteś forumowym kaznodzieją - szczepionkowym księdzem, stojącym na straży dogmatów firm farmaceutycznych to jeszcze wierzysz w bardzo tanie teorie spiskowe.
Nie ma czegoś takiego jak "dogmat firm famraceutycznych". Proponuję wziąć sobie Słownik Języka Polskiego i sprawdzić znaczenie słowa "dogmat", Szur wierzący w spiski firm farmaceutycznych pisze mi o wierze w tanie teorie spiskowe. Śmiechłem. :-)
Pacjent pisze:
Czujesz, że osaczają Cię antyszczepionkowcy, a dane dotyczące szkodliwości niektórych szczepionek, np. tej ze Szwecji to atak przygotowany przez moskiewskie centrum dowodzenia?
Nie czuję, że otaczają mnie antyszczepionkowcy. Wiem że to głównie banda idiotów i niedouków, którzy nie mają pojęcia o czym piszą (patrz parę twoich postów wyżej). Dlatego powinno się ich ośmieszać, a następnie eliminować z debaty publicznej.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

03-12-2020, 09:27

Swoją drogą mało kto jest tak cięty na antyszczepionkowców, jak moi starsi. Obydwoje pamiętają, że mieli w szkole kolegów połamanych przez chorobę Heinego-Medina. Potem jakoś dziwnym trafem, takie osoby znikły? Interwencja boska?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Hatefire

03-12-2020, 09:44

Pacjent wyjaśnij dlaczego ostatni przypadek ospy prawdziwej został zanotowany w latach 70 i dlaczego nie ma, to nic, a nic wspólnego z ogólnoświatowym programem eradykacji tej choroby przez masowe szczepienia?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Sybir

03-12-2020, 11:09

Nie spodziewaj się, że kol. Pacjent odpisze, tow. Hatefire. Nie doczekałem się - jak dotąd - na odpowiedzi na postawione przeze mnie onegdaj pytania :D
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Pacjent

03-12-2020, 11:51

nicram pisze:
03-12-2020, 09:21
Pacjent pisze:
nicram pisze:
A jednocześnie sam promuje dobrodziejstwa szczepień? :D
Promuje dobrodziejstwo szczepień na wewnętrznym rynku, bo wie, że to dobre. Natomiast jako wytrawny gracz wspiera wspomniane ruchy antyszczepionkowe na arenie międzynarodowej po to aby wspierać konflikt, brak zaufania do organów kontroli innych państw celem destabilizacji społecznej. Trudno jest to pojąć?
Pacjent pisze:
Oprócz tego, że jesteś forumowym kaznodzieją - szczepionkowym księdzem, stojącym na straży dogmatów firm farmaceutycznych to jeszcze wierzysz w bardzo tanie teorie spiskowe.
Nie ma czegoś takiego jak "dogmat firm famraceutycznych". Proponuję wziąć sobie Słownik Języka Polskiego i sprawdzić znaczenie słowa "dogmat", Szur wierzący w spiski firm farmaceutycznych pisze mi o wierze w tanie teorie spiskowe. Śmiechłem. :-)
Pacjent pisze:
Czujesz, że osaczają Cię antyszczepionkowcy, a dane dotyczące szkodliwości niektórych szczepionek, np. tej ze Szwecji to atak przygotowany przez moskiewskie centrum dowodzenia?
Nie czuję, że otaczają mnie antyszczepionkowcy. Wiem że to głównie banda idiotów i niedouków, którzy nie mają pojęcia o czym piszą (patrz parę twoich postów wyżej). Dlatego powinno się ich ośmieszać, a następnie eliminować z debaty publicznej.
Zatem przyjąłbyś rosyjską szczepionkę na Covid-19?
Nie odpowiedziałeś na moje wcześniejsze pytanie czy wziąłbyś szczepionkę zrobioną w tydzień.
Hatefire pisze:
03-12-2020, 09:44
Pacjent wyjaśnij dlaczego ostatni przypadek ospy prawdziwej został zanotowany w latach 70 i dlaczego nie ma, to nic, a nic wspólnego z ogólnoświatowym programem eradykacji tej choroby przez masowe szczepienia?
Ze skrajności w skrajność. Nie przyszło Ci do głowy, że jedne szczepionki mogą być korzystne, a inne szkodliwe? Np. ta, którą nam się teraz wciska jest bardzo podejrzana (patrz: list naukowców, który znajdziesz powyżej) i została wyprodukowana przez firmę o bardzo marnej reputacji.
Awatar użytkownika
nicram

03-12-2020, 12:10

Pacjent pisze:

Nie odpowiedziałeś na moje wcześniejsze pytanie czy wziąłbyś szczepionkę zrobioną w tydzień.
Już pisałem, że wziąłbym bardzo chętnie rosyjską szczepionkę.

Kurwa, bo pytanie jest godne szura. Nie robi się szczepionek w tydzień.
Awatar użytkownika
nicram

03-12-2020, 12:13

Pacjent pisze:

Ze skrajności w skrajność. Nie przyszło Ci do głowy, że jedne szczepionki mogą być korzystne, a inne szkodliwe? Np. ta, którą nam się teraz wciska jest bardzo podejrzana (patrz: list naukowców, który znajdziesz powyżej) i została wyprodukowana przez firmę o bardzo marnej reputacji.
Przepraszam, że się wpierdalam koledze Hatefire w odpowiedź. Która firma ma marną reputację? Pfeizer, AstraZeneca? LOL. Czy piszesz o tych chujowych polskich naukowcach z szurlandii, którzy mają bardzo marny dorobek naukowy albo nie mają go w ogóle? Wiem, bo sprawdziłem w Pubmedzie. :-)
Awatar użytkownika
Hatefire

03-12-2020, 12:15

Teraz w szurnecie pojawił się nowy wątek. Projekt ulotki do szczepionki. Jakoś im nie przyszło im do głowy, żeby zobaczyć, że ulotka z zwykłej aspiryny ma bardzo podobna listę ostrzeżeń i skutków ubocznych.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Pacjent

03-12-2020, 12:28

nicram pisze:
Pacjent pisze:

Po pierwsze jesteś rosyjskim trollem. Kto jeszcze wziąłby szczepionkę wprost z rosyjskiego bałaganu?
Po drugie na jakiej podstawie twierdzisz, że nie zrobi się szczepionek w tydzień skoro dopiero co pisałeś, że nie ma dolnej granicy ich wykonania?!
Awatar użytkownika
Hatefire

03-12-2020, 12:39

Pacjent pisze:
pisałeś, że nie ma dolnej granicy ich wykonania?!
Bo nie ma, ani dolnej, ani górnej. Granicą jest spełnienie przesłanek umożliwiających ich dopuszczenie do obrotu zgodnie z prawem farmaceutycznym.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
nicram

03-12-2020, 12:44

Pacjent pisze:

Po pierwsze jesteś rosyjskim trollem. Kto jeszcze wziąłby szczepionkę wprost z rosyjskiego bałaganu?
Coś pięknego, ruski troll wyzywa mnie od ruskich trolli. :-) W przeciwieństwie do ciebie nie dostaję pieniędzy od ruskich.
Pacjent pisze:
Po drugie na jakiej podstawie twierdzisz, że nie zrobi się szczepionek w tydzień skoro dopiero co pisałeś, że nie ma dolnej granicy ich wykonania?!
Już ci Hatefire odpowiedział. Druga rzecz, to znam proces technologiczny. Nie da się zaprojektować szczepionki i jej wytworzyć w ciągu tygodnia. Nie mówiąc już o jej nawet pobieżnym sprawdzeniu. Nie jest to po prostu fizycznie możliwie.
Pacjent

03-12-2020, 12:58

nicram pisze:
03-12-2020, 12:44
Pacjent pisze:

Coś pięknego, ruski troll wyzywa mnie od ruskich trolli. :-) W przeciwieństwie do ciebie nie dostaję pieniędzy od ruskich.
Pacjent pisze:
Już ci Hatefire odpowiedział. Druga rzecz, to znam proces technologiczny. Nie da się zaprojektować szczepionki i jej wytworzyć w ciągu tygodnia. Nie mówiąc już o jej nawet pobieżnym sprawdzeniu. Nie jest to po prostu fizycznie możliwie.
Jaka jest zatem dolna granica czasowa na przygotowanie szczepionki, zaufany człowieku rosyjskiego przemysłu farmaceutycznego?
Awatar użytkownika
Ascetic

03-12-2020, 13:01

Pacjent pisze:
nicram pisze:
Pacjent pisze:

ruski troll pisze, że inni to ruskie trole xD. jak z tym, potępianiem homoseksualizmu a samemu dawaniem dupy u konserw.

czyli pojeb z lublina to nie tylko ruski troll, co wiadomo, od lat, to jeszcze homik xD dlaczego mnie to nie dziwi.

a i bym zapomniał. łazi, prawi morały, a później opierdala RUSKIE BOOTy/ LOL. ciekawe ile tego już opierdolił na allegro? ktoś kupił u tego złodzieja? odesłał mu?
Poro
Awatar użytkownika
nagrobek
zahartowany metalizator

03-12-2020, 15:39

już się pogubiłem w tym gąszczu ruskich trolli, agentów i podwójnych agentów koncernów farmaceutycznych a tu jeszcze sprzedawcy obuwia wjeżdżają z towarem
Awatar użytkownika
Ascetic

03-12-2020, 15:45

handlarzyna abibasów. tak dopowiem.
Poro
Pacjent

03-12-2020, 15:53

nagrobek pisze:
03-12-2020, 15:39
już się pogubiłem w tym gąszczu ruskich trolli, agentów i podwójnych agentów koncernów farmaceutycznych a tu jeszcze sprzedawcy obuwia wjeżdżają z towarem
Lepiej napisz czy dałbyś sobie wstrzyknąć putinowską szczepionkę. Nicram już czeka w kolejce.
Zablokowany