ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Ascetic
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

10-12-2020, 13:00

Hatefire pisze:
10-12-2020, 12:44
zodiac pisze:
10-12-2020, 12:35
Hatefire nie twierdzę, że obraziłeś Pacjenta ze względu na przynależność etniczną. Jak wiesz w tym artykule pojawia się również przynależność wyznaniowa oraz bezwyznaniowość. Tutaj można przytoczyć to co wędrowało w stronę Bloodculta jeszcze nie tak dawno. Moim zamiarem nie jest wytykanie komukolwiek win ani tym podobnych ale zwrócenie uwagi po jak kruchym lodzie się poruszamy. Jak łatwo przekroczyć tę cienką granicą za którą mamy do czynienia z dyskryminacją bo nie mówię tu o rasizmie. Łatwo określamy kogoś mianem rasisty, faszysty, naziola, katolskiej kurwy przypisując mu powyższe cechy a tak naprawdę sami robimy dokładnie to samo wykluczając i dyskryminując np. Bloodculta. To działa w obydwie strony.
Wyjaśnij jak dyskryminowałem Bloodculta? Wyraził opinię zgodną z swoim światopoglądem, to mu odpowiedziałem i tyle. Po drugie nie porównujmy niszowego forum, z 30 aktywnymi użytkownikami, do największej organizacji sportowej świata, bo popadamy w śmieszność
hatefire. to jest jak z tym lewackim nazizmem, hitler był lewakiem itd. itp. kolesie wbijają z rasistowskim przekazem, heszkują, a później jak im to wytykasz, to wbijają w "te, jesteś faszolem, rasistą" bo zabraniasz mi brzydko mówić xD oczywiście przy okazji rycząc jak pizda i baba w jednym xD. metoda jak doskonale wiemy przelewająca się w tych ich prawackich internetach od lat. nawet najbardziej z prawa partia, co chce zakazać aborcji na tą okoliczność nazwała się "wolnościową". reasumując, nie ma co się przejmować tym ich odwracaniem kota ogonem, jebać po całości i tyle. jak pacjent to złodziej, rasista, faszo - to złodziej, rasista i faszol. do wyrzygu pompować, aż będzie usankcjonowane i zabronione propagowanie takich treści i go pierwsi z tego miejsca wyjebią właściciele tego właśnie miejsca. bez żadnych nacisków i ponaglania ;-) kwestia czasu. zostaje cymbała podkręcić a sam się podłoży. jak z tym np. jego piszanie, że kradnie muzykę, bo się wydaje ją w ekopakach :lol: :facepalm:

a w tym wszystkim najzabawniejsze jest, że dyskusja z dzisiaj sprowadza się do tego, że jeden rasista zamieszcza wpis, kolejny podbija, a później następny. jak się pisze, że chyba mamusia nie wychowała, bo nieładnie tak do obcych ludzi po kolorze skóry, to ci, że nie rasistami, a ci co im wytykają a jeszcze dalej podpierają się prawem pracy. tak na zimno. chyba coś niektórym nie poszło tak jak powinno. na pewno nie na etapie wczesnoszkolnym, gdzie pani przedszkolanka zapewne mówiła, że nieładnie się śmiać z jureczka albo basi. no, ale jak się ma za idoli korwina, co wyśmiewa niepełnosprawnych ...
Ostatnio zmieniony 10-12-2020, 13:21 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
zodiac
postuje jak opętany!

10-12-2020, 13:20

''kolesie wbijają z rasistowskim przekazem, heszkują, a później jak im to wytykasz, to wbijają w "te, jesteś faszolem, rasistą" bo zabraniasz mi brzydko mówić xD oczywiście przy okazji rycząc jak pizda i baba w jednym xD.
Ascetic przypomnij sobie jak ryczałeś gdy rozpoczynał się strajk kobiet, jak histerycznie reagowałeś na jakąkolwiek próbę dyskusji, chciałeś banować wszystkich po kolei. :)
Nawet admini musieli reagować.
Awatar użytkownika
Ascetic

10-12-2020, 13:29

zodiac pisze:
''kolesie wbijają z rasistowskim przekazem, heszkują, a później jak im to wytykasz, to wbijają w "te, jesteś faszolem, rasistą" bo zabraniasz mi brzydko mówić xD oczywiście przy okazji rycząc jak pizda i baba w jednym xD.
Ascetic przypomnij sobie jak ryczałeś gdy rozpoczynał się strajk kobiet, jak histerycznie reagowałeś na jakąkolwiek próbę dyskusji, chciałeś banować wszystkich po kolei. :)
problem jest taki, że jakby reagowali, kolesi pokroju twojego by tu dawno nie było. żeś się tak ładnie ostatnio odcinał od psychoprawackich akcji, a teraz fikoł z prawem pracy. człowieku ogarnij się. kwestia pozwów dyskredytuje ciebie w tym miejscu. tak jak pisałem. był tu już taki jeden - wyjebany z hukiem, bo się zwyczajnie nie potrafił zachować. odnoszę wrażenie, że masz zadatki na niego.

strajk kobiet. pewnie. lubię kobitki i im kibicuję. fakt. nie akceptuję śmieszkownaia z ich bicia. śmieszkowanie z ich bicia jak dla ciebie jest dopuszczalne to po raz kolejny świadczy kim jesteś. tak samo jak z prawem do aborcji. tu nie ma miejsce na dyskusję. się im należy. zapytaj kobiety jak masz jakąś koło siebie jak się na to zapatruje. a później łądnie przeproś.

a tak w ogóle i szczególe. tym swoim wpisem udowadniasz, że jesteś kolesiem pokroju bloodkulta i pacjenta. kurwa z logiki i odwracanie wszystkiego do gory nogami. będzie zabawunia, choć zapewne zaraz się będziesz odcinał o prawackich zapędów. ładnie mnie kolezko już raz oszukałeś. a relatywizowanie rasizmu jak dzisiaj odkręciło sytuację. i dobrze. od początku wydawałeś się jakiś takiś.

no a teraz do brzegu, mamusia nie nauczyła, że z koloru skóry się nie śmiejemy? jak tam jest z tym? bo o to głównie chodzi. może też podpytaj po rodzinie, czym jest "poprawność polityczna" a czym zwykła przyzwoitość. albo kultura osobista. bo jak znam życie, zaraz będzie o "poprawności politycznej", jakkolwiek by to prawaki rozumiały.

te. jeszcze jedna sprawa mnie nurtuje xD. a przyznawanie się do okradania muzyków, a właściwie beka z takich postaw, to też rasizm? bo jak widzę rasizmem, jest wytykanie rasiście rasizmu według takiego rasisty jak ty? jak już turlamy się ze śmiechu w oparach absurdu - to jak z tym jest? a może heblowanie kolesi co relatywizują pedofilie w kościele, też jest rasizmem i podprowadza się pod pozew? ty normalny jesteś, że polecę bloodkultem.
Poro
Pacjent

10-12-2020, 14:17

zodiac pisze:
Niestety jest to osobnik, który poza ciągłą histerią, okraszoną gimnazjalną nowomową, emituje tu co jakiś czas kompromaty na swój temat. Chora fascynacja Niemcami, eugeniką, prawami zwierząt wyniesionymi ponad prawa kobiet, kolportowanie putinowskiej fałszywki na temat polskich obozów dla bolszewickich jeńców, a wczoraj konkretny samobój w postaci rasistowskiego wybryku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Awatar użytkownika
Ascetic

10-12-2020, 14:20

Pacjent pisze:
10-12-2020, 14:17
zodiac pisze:
Niestety jest to osobnik, który poza ciągłą histerią, okraszoną gimnazjalną nowomową, emituje tu co jakiś czas kompromaty na swój temat. Chora fascynacja Niemcami, eugeniką, prawami zwierząt wyniesionymi ponad prawa kobiet, kolportowanie putinowskiej fałszywki na temat polskich obozów dla bolszewickich jeńców, a wczoraj konkretny samobój w postaci rasistowskiego wybryku.
nie stękaj tam, lepiej się pochwal co ostatnio ukradłeś xD

pomyśl, też o złożeniu pozwu LOL
Poro
zodiac
postuje jak opętany!

10-12-2020, 15:25

Acetic:
Kolesie mojego pokroju - co masz na myśli?
Nie mówimy o prawie pracy ale o artykule 257 kk a konkretnie penalizacji rasizmu i dyskryminacji w Polsce

Kwestia pozwów - nie wiem co sobie ubzdurałeś w tej kwestii, nie było w moich postach nic o składaniu pozwów przez kogokolwiek przeciwko komukolwiek, kolejny raz posługujesz się insynuacjami i przypisujesz rozmówcy słowa których nie napisał. Standardowy wybieg, który stosujesz w dyskusji.

Strajk kobiet - również lubię kobiety. Nigdzie w moich postach nie znalazły się słowa o akceptacji bicia kobiet ani śmieszkowania z tego. Kolejny raz stosujesz manipulację i przypisywanie słów, które nie padły - standard w Twoim przypadku.
Nie mam kogo i za co przepraszać a już na pewno nie Ciebie.

Kurwę z logiki robisz Ty w każdym wpisie i dyskusji gdzie rzekomo promujesz tolerancję, inne poglądy, potępiasz rasizm, dyskryminację a jednocześnie żądasz wykluczenia z dyskusji, banowania każdego kto ma choć trochę inny pogląd na otaczającą rzeczywistość.

Relatywizowanie rasizmu - co konkretnie masz na myśli? Nigdzie nie znajdziesz moich słów popierających rasizm. Do tej konkretnej sytuacji odniosłem się kilka postów wyżej.

Od mamusi łaskawie się odpierdol. To czego mnie nauczyła to moja sprawa. Wskaż w którym miejscu śmieję się z koloru skóry kogokolwiek. Oczywiście tego nie zrobisz bo jest to tylko i wyłącznie Twoja projekcja i przypisywanie innym swoich urojeń i uprzedzeń. W każdym zdaniu próbujesz przypisać wszelkie negatywne cechy osobie z którą rozmawiasz. Stara szkoła - rzuć gównem a coś na pewno się przylepi.

Kultura osobista - Twoje posty i sposób rozmowy z każdym kto ma inną opinię dokładnie świadczy o tym na jakim jest poziomie.

Przyznawanie się do okradania muzyków i beka z takich postaw nie wiem co ma według Ciebie wspólnego z rasizmem. Chyba to łączenie kropek, które zarzucasz swoim rozmówcom i ruską agenturę.

Pedofilia w kościele - tak każdy kto dopuścił się tego przestępstwa zasługuje na pozew - Twoje nowe ulubione słowo.
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

10-12-2020, 15:33

zodiac pisze:
Nie mówimy o prawie pracy ale o artykule 257 kk a konkretnie penalizacji rasizmu i dyskryminacji w Polsce
No, ale to ty wyjechałeś z aktami międzynarodowymi dotyczącymi prawa pracy i edukacji?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
zodiac
postuje jak opętany!

10-12-2020, 15:39

Tak oczywiście przytoczyłem definicje rasizmu oraz dyskryminacji oraz sytuacji na gruncie polskiego prawa. Mam nadzieję, że wątpliwości zostały rozwiane. :)
Awatar użytkownika
Hatefire

10-12-2020, 15:43

zodiac pisze:
Tak oczywiście przytoczyłem definicje rasizmu oraz dyskryminacji oraz sytuacji na gruncie polskiego prawa. Mam nadzieję, że wątpliwości zostały rozwiane. :)
No, ale uczciwie byłoby przyznać, że są to definicje odnoszące się do konkretnej sytuacji społecznej, a nie ogólnie obowiązujące.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
zodiac
postuje jak opętany!

10-12-2020, 15:46

Oczywiście, że tak. Chodzi mi o samą definicję zjawiska dyskryminacji.
Awatar użytkownika
Hatefire

10-12-2020, 15:59

Tylko, że takiej nie ma. W poszczególnych aktach prawnych jest definiowana na użytek materii, które regulują. Dlatego to nic nie wnosi do sprawy. Do tego FIFA może sobie ustalić jakie zachowaniach uznaje za rasistowskie i wyciągać konsekwencje wobec swoich członków (sędziów, piłkarzy, działaczy) zgodnie ze swoim statutem.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
zodiac
postuje jak opętany!

10-12-2020, 16:04

Nie zgodzę się z Tobą. Pomijając ścisłą definicję słowa dyskryminacja. Artkuł 32 Konstytucji RP w punkcie drugim mówi jasno, że nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny. Ale jak wiemy konstytucja obecnie jest interpretowana jak komu wygodnie.
Awatar użytkownika
Hatefire

10-12-2020, 16:08

W konstytucji jest też że podstawą ustroju rolnego jest rodzinne gospodarstwo rolne. No i jakie praktyczne efekty z tego wypływają? Takie klauzulę ogólne nic nie znaczą dopóki nie staną się przedmiotem orzeczenia np Trybunału Konstytucyjnego.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
zodiac
postuje jak opętany!

10-12-2020, 16:13

Tutaj się zgodzę. Natomiast artykuł 257 kk wcale nie jest martwy i bardzo różne konstrukcje na jego bazie trafiają do sądów. Daje on naprawdę duże możliwości do stawiania zarzutów. Między innymi do tego odnosiłem sytuację z Bloodcultem. W skrócie, że przysłowiowo można zrobić z igły widły.
Awatar użytkownika
Ascetic

10-12-2020, 16:16

zodiac pisze:
Acetic:

Kwestia pozwów - nie wiem co sobie ubzdurałeś w tej kwestii, nie było w moich postach nic o składaniu pozwów przez kogokolwiek przeciwko komukolwiek, kolejny raz posługujesz się insynuacjami i przypisujesz rozmówcy słowa których nie napisał. Standardowy wybieg, który stosujesz w dyskusji.

Strajk kobiet - również lubię kobiety. Nigdzie w moich postach nie znalazły się słowa o akceptacji bicia kobiet ani śmieszkowania z tego. Kolejny raz stosujesz manipulację i przypisywanie słów, które nie padły - standard w Twoim przypadku.
Nie mam kogo i za co przepraszać a już na pewno nie Ciebie.

Kurwę z logiki robisz Ty w każdym wpisie i dyskusji gdzie rzekomo promujesz tolerancję, inne poglądy, potępiasz rasizm, dyskryminację a jednocześnie żądasz wykluczenia z dyskusji, banowania każdego kto ma choć trochę inny pogląd na otaczającą rzeczywistość.

Relatywizowanie rasizmu - co konkretnie masz na myśli? Nigdzie nie znajdziesz moich słów popierających rasizm. Do tej konkretnej sytuacji odniosłem się kilka postów wyżej.

Od mamusi łaskawie się odpierdol. To czego mnie nauczyła to moja sprawa. Wskaż w którym miejscu śmieję się z koloru skóry kogokolwiek. Oczywiście tego nie zrobisz bo jest to tylko i wyłącznie Twoja projekcja i przypisywanie innym swoich urojeń i uprzedzeń. W każdym zdaniu próbujesz przypisać wszelkie negatywne cechy osobie z którą rozmawiasz. Stara szkoła - rzuć gównem a coś na pewno się przylepi.

Kultura osobista - Twoje posty i sposób rozmowy z każdym kto ma inną opinię dokładnie świadczy o tym na jakim jest poziomie.

Przyznawanie się do okradania muzyków i beka z takich postaw nie wiem co ma według Ciebie wspólnego z rasizmem. Chyba to łączenie kropek, które zarzucasz swoim rozmówcom i ruską agenturę.

Pedofilia w kościele - tak każdy kto dopuścił się tego przestępstwa zasługuje na pozew - Twoje nowe ulubione słowo.
Dobrze, że się wycofałeś z kwestii pozwów. Nie ja podsuwałem ten pomysł. Dlaczego dobrze?, bo to jedna z najgorszych dróg do funkcjonowania tutaj. Przy okazji dość absurdalna. Tak jak wspomniałem, był tu taki co latał za ludźmi i ich straszył. Jak rozumiem Ty już nie straszysz ludzi ....

Tak całościowo sie odniosę. Wziąłem pod uwagę, że się zaangażowałeś, żeś się rozpisał. W innym razie bym zlał. . Gdyby nie było przyzwolenia na funkcjonowanie tutaj takiego ścierwa jak pacjent, co się śmieje z gwałtów, relatywizuje pedofilię w kościele. wypisuje, że kradnie muzyke w ekopakach i i i tutaj można by było dalej wymieniać, nie byłoby gadek o banowaniu. Dodam, że kilku poleciało z tego miejsca. Nie za takie rzeczy. Ten jest cwańszy a robi dużo gorszą robotę. Sorry, ale rasistowskie teksty, czy negowanie holokaustu o szurostwie kowidowym nie wspominając, to akurat urągają dorosłym ludziom. Kiedyś to był folklor, teraz to jest tylko ruskie trollowanie. Nachalne i z dużą regularnością a wręcz premedytacją. Z tego co się rozeznałem to miejsce przez takie gnidy stało się zupełnie nieatrakcyjne. Rozumiesz. Robię to z dobrego serca. Dla dobra ogółu.

Dlaczego to sprowadziłem do jednego? Bo się to wszystko do tego sprowadza. Np. takie wpisy jak Twoje, z tymi pozwami, dają mu tylko wiatry w żagle. Są w kontekście jego rasistowskich zachowań przyzwoleniem na to. I sram na to, że są to rzekome "poglądy". Bo nie są to poglądy a zwykłe polityczne zabawy w miejscu, które powinno być od tego wolne. A, że się przesunęło to na Twoją stronę? trzeba było frajera nie łechtać. Jak już nikt nie ma jaj go stąd wykopać to niech pisze sam do siebie. I nie dotyczy tylko to Ciebie.

Resztty wybacz ale nie chce mi się rozkminiać. I tak takie tłumaczonko nie w moim stylu, a i ono nic nie zmieni. Takie czasy kolego. Skończyły się podśmiechujki i faszystowskie zagryweczki. Takie czasy.

EDIT: A nie. Zamknę to w inny sposób. Tutaj nie ma co dyskutować. Jako pierwszy jak jesteś taki do przodu z kulturą osobistą, powinieneś napisać gnidzie, że się muzyki nie kradnie. Albo poszukać przepisów w polskim prawodawstwie co do negowania holokaustu. Nie robiąc tego, stawiasz się po drugiej stronie, choć się jeszcze krygujesz. Twój wybór kogo bronisz. Jak Ci po drodze z rasistą, faszytą i ksenofobem to nie płacz później, że obrażają. Bo takie czasy/ bo tak teraz się dzieje. Zobacz na ulice, wybierz się z dziewczyną na marsz kobiet i posłuchać jak zmienił wiaterek w tym smutnym jak ryj pacjenta kraju.
Ostatnio zmieniony 10-12-2020, 16:24 przez Ascetic, łącznie zmieniany 3 razy.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

10-12-2020, 16:17

zodiac pisze:
nie jest pytaniem co zamieściłeś, nieadekwatnie zresztą, tylko po co to zamieściłeś. bez emotki śmieszki.
Poro
Awatar użytkownika
Hatefire

10-12-2020, 16:20

zodiac pisze:
Tutaj się zgodzę. Natomiast artykuł 257 kk wcale nie jest martwy i bardzo różne konstrukcje na jego bazie trafiają do sądów. Daje on naprawdę duże możliwości do stawiania zarzutów. Między innymi do tego odnosiłem sytuację z Bloodcultem. W skrócie, że przysłowiowo można zrobić z igły widły.
No, ale to w ogóle, tak nie działa, bo przepisy o dyskryminacji odnoszą się wyłącznie do stosunków człowiek a instytucja (pracodawca, państwo, szkoła itp.). Jak Bloodcult poczułby nadmiernie jebany, to najwyżej jakieś kwestie obrazy uczuć religijnych czy znieważenia moglyby na mocno upartego mieć zastosowanie.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

10-12-2020, 16:26

Typ wchodzi na forume. Pisze jakieś losowe bzdury typu "black metal guwno", "piwo to podludzizm", promuje zbrodniczą, totalitarną ideologię i jeszcze zdziwienie, że ktoś ma czelność napisać mu prawdę w oczy xD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Ascetic

10-12-2020, 16:28

Hatefire pisze:
10-12-2020, 16:20
zodiac pisze:
No, ale to w ogóle, tak nie działa, bo przepisy o dyskryminacji odnoszą się wyłącznie do stosunków człowiek a instytucja (pracodawca, państwo, szkoła itp.). Jak Bloodcult poczułby nadmiernie jebany, to najwyżej jakieś kwestie obrazy uczuć religijnych czy znieważenia moglyby na mocno upartego mieć zastosowanie.
no właśnie? co to w ogóle za dywagacje? chłopina zagoniony z innymi prawakami w kąt, sugeruje pozwy, później się z tego wycofuje, bo jakoś śliska i mało popularna akcja się okazała. o czym w ogóle mowa? jprdle. w gębie słabi, w logice denni, argumentów tyle co kot napłakał, to trzeba zrobić akcję straszonko. wziąć na sztandar katola-męczennika i faszola-szura xD
Ostatnio zmieniony 10-12-2020, 16:33 przez Ascetic, łącznie zmieniany 1 raz.
Poro
Awatar użytkownika
Ascetic

10-12-2020, 16:32

Nerwowy pisze:
10-12-2020, 16:26
Typ wchodzi na forume. Pisze jakieś losowe bzdury typu "black metal guwno", "piwo to podludzizm", promuje zbrodniczą, totalitarną ideologię i jeszcze zdziwienie, że ktoś ma czelność napisać mu prawdę w oczy xD
a teraz jeszcze zodiak wpada i wywala, że pozwy ... pozwy ... pozwy ... !!!!! za obrazę i poglądy rasistowskie xD ja nie wiem co tu się odpierdala ostatnio, ale zdecydowanie za dużo xD

zresztą. tu jest kilku takich co jak im taki pozew wpadnie, to z cywilnego, spuszczą w kiblu takich mądrych, którym się zamarzyło wojować. forum AD2020 LOL
Poro
ODPOWIEDZ