to mnie wkurwia, śnieg w górach i musze go oglądać na jebanych kamerkach bo u mnie napierdala deszcz i o śniegu mogę zapomnieć
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Tego nigdy chyba nie pojmę - żeby to chociaż brzmiało podobnie... ale przecież nie brzmi, a jeśli ktoś nawet cierpi na jakieś turbulencje słuchowe, to zapamiętanie zasady, że żaden polski rzeczownik w liczbie mnogiej nie kończy się na "ą" nie powinno być chyba aż tak trudne...
boja wiem
mam albo miałem, nie wiem ale jakoś nie mogłem przywyknąć, nie lubie zmian
WaszJudasz pisze: ↑04-12-2020, 21:16Tego nigdy chyba nie pojmę - żeby to chociaż brzmiało podobnie... ale przecież nie brzmi, a jeśli ktoś nawet cierpi na jakieś turbulencje słuchowe, to zapamiętanie zasady, że żaden polski rzeczownik w liczbie mnogiej nie kończy się na "ą" nie powinno być chyba aż tak trudne...
To to tam jeszcze małe miki. Ja kiedyś czytałem o „blądyce z dużym dekoldem” i tutaj już autentycznie zazgrzytałem zębami...nagrobek pisze: ↑04-12-2020, 14:39w przeciągu ostatnich kilku dni chyba dziesiąty raz czytam jak jakiś przechuj (teraz w recenzji, już nie wytrzymałem) pisze "tępo/tępa"
w odniesieniu do "tempa/temp" i na odwrót.
zapamiętajcie tępe chuje:
tępa, tępy np. dzida/twój stary
tempo, tempa np. wolne, średnie lub szybkie.
albo ci od "demonstrantą", "uczestniką". ja pierdole.
To byłoby dobre nazwisko dla demonicznej postaci kobiecej, na przykład Virginia de Kold
nie wiem o co chodzi ale to jednak nie u nich
fix'd
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Źle, bardzo źle, tak spać
Łk, 12, 35-40 pisze: Niech będą przepasane biodra wasze i zapalone pochodnie! A wy bądźcie podobni do ludzi, oczekujących swego pana, kiedy z uczty weselnej powróci, aby mu zaraz otworzyć, gdy nadejdzie i zakołacze. Szczęśliwi owi słudzy, których pan zastanie czuwających, gdy nadejdzie. Zaprawdę, powiadam wam: Przepasze się i każe im zasiąść do stołu, a obchodząc będzie im usługiwał. Czy o drugiej, czy o trzeciej straży przyjdzie, szczęśliwi oni, gdy ich tak zastanie. A to rozumiejcie, że gdyby gospodarz wiedział, o której godzinie złodziej ma przyjść, nie pozwoliłby włamać się do swego domu. Wy też bądźcie gotowi, gdyż o godzinie, której się nie domyślacie, Syn Człowieczy przyjdzie.