Dowcipy v. n'ta
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Dowcipy v. n'ta
lys på slutten av lys
- Lukass
- zahartowany metalizator
^ Kurwa, człowiek każdego dnia coraz bardziej się dziwi, jakie odpady chodzą po ziemi, tej ziemi.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- WaszJudasz

'Nowa Fantastyka", luty 2004

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Przy okazji różnych aferek wokół polskiej fantastyki. Zwłaszcza tych dotyczących jak to są sekowani ze względu na polityczną poprawność umykała im jedna kwestia. Uchodzące wśród niech za opus magnum "Pieprzony los kataryniarza", to tak słaba książką (de facto fabularyzowana publicystyczna bieżączka), w anturażu bardzo słabego cyber punka, że oczy bolą od czytania. Do tego uwielbiana w tych kręgach Fapaja

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
story jest o obsranych kutangach wsadzanych do wąsatego ryja?Hatefire pisze: ↑11-12-2020, 10:45Przy okazji różnych aferek wokół polskiej fantastyki. Zwłaszcza tych dotyczących jak to są sekowani ze względu na polityczną poprawność umykała im jedna kwestia. Uchodzące wśród niech za opus magnum "Pieprzony los kataryniarza", to tak słaba książką (de facto fabularyzowana publicystyczna bieżączka), w anturażu bardzo słabego cyber punka, że oczy bolą od czytania. Do tego uwielbiana w tych kręgach FapajaJakby Pacjent pisał fantasy, tak by właśnie to wyglądało
![]()
lys på slutten av lys
- WaszJudasz
Jest m.in. o targaniu Misia Plusia za wielkiego fiuta 
Ano, pamiętam jakie szły nad tym onegdaj spusty, że niby odrodzenie i nobilitacja polskiej fantastyki, bo nie-gettowa SuperNowa puściła na raz Sapkowskiego, Oramusa, Dębskiego i właśnie tego Kataryniarza nieszczęsnego...
Nie wiem, jak jest teraz, z aktywnych polskich fanastów wystarczają mi Dukaj i Wegner.

Hatefire pisze: ↑11-12-2020, 10:45Przy okazji różnych aferek wokół polskiej fantastyki. Zwłaszcza tych dotyczących jak to są sekowani ze względu na polityczną poprawność umykała im jedna kwestia. Uchodzące wśród niech za opus magnum "Pieprzony los kataryniarza", to tak słaba książką (de facto fabularyzowana publicystyczna bieżączka), w anturażu bardzo słabego cyber punka, że oczy bolą od czytania. Do tego uwielbiana w tych kręgach FapajaJakby Pacjent pisał fantasy, tak by właśnie to wyglądało
![]()
Ano, pamiętam jakie szły nad tym onegdaj spusty, że niby odrodzenie i nobilitacja polskiej fantastyki, bo nie-gettowa SuperNowa puściła na raz Sapkowskiego, Oramusa, Dębskiego i właśnie tego Kataryniarza nieszczęsnego...
Nie wiem, jak jest teraz, z aktywnych polskich fanastów wystarczają mi Dukaj i Wegner.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Hatefire
Dużo pissingu też jest

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Też się wypisałem. Wsiąkłem w literaturę non-fiction. Z nowszych rzeczy to polecam Brzezińską i jej "Woda na sicie. Apokryf czarownicy.". Świetna rzecz.WaszJudasz pisze: ↑11-12-2020, 11:07Nie wiem, jak jest teraz, z aktywnych polskich fanastów wystarczają mi Dukaj i Wegner.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Ascetic
- Hatefire
Tego kloca akurat Ziemiański popełnił. Niemniej jakby Pacjent pisał fantastykę, to tak by wyglądało 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- moonfire
Jabłonowski vel Olszański to wyższy poziom abstrakcji. Kilka lat temu, gdy zaczynał nagrywać swoje materiały, był w miarę grzeczny i nie bluzgał. Teraz, z tego, co widzę, przeskoczył w maestrii Zbyszka Stonogę.
Z ciekawostek, gość jest zawodowym aktorem, jego żoną była Agnieszka Fatyga - zmarła kilkanaście dni temu. Maciej Poręba, ten gość z rolniczym wąsem, to jakaś rodzina reżysera Poręby, chyba syn.
Z ciekawostek, gość jest zawodowym aktorem, jego żoną była Agnieszka Fatyga - zmarła kilkanaście dni temu. Maciej Poręba, ten gość z rolniczym wąsem, to jakaś rodzina reżysera Poręby, chyba syn.
- nagrobek
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Przerażająco słaby jest ten "Pieprzony...", od tytułu poczynając. Książka-pogrobowiec polskiego nurtu fantastyki socjologicznej, który w całości jest do zaorania, łącznie z Zajdlem i Oramusem.Hatefire pisze: ↑11-12-2020, 10:45Przy okazji różnych aferek wokół polskiej fantastyki. Zwłaszcza tych dotyczących jak to są sekowani ze względu na polityczną poprawność umykała im jedna kwestia. Uchodzące wśród niech za opus magnum "Pieprzony los kataryniarza", to tak słaba książką (de facto fabularyzowana publicystyczna bieżączka), w anturażu bardzo słabego cyber punka, że oczy bolą od czytania. Do tego uwielbiana w tych kręgach FapajaJakby Pacjent pisał fantasy, tak by właśnie to wyglądało
![]()
Kerosene keeps me warm.
- moonfire
Oramusa nie czytałem, Ziemkiewicza nie pamiętam, chociaż czytałem jego fantastykę jakieś 20 lat temu, natomiast jego proza obyczajowa to raczysko. Nie wiem, czemu prawicowcy tak lubują się w naturalistycznie pokazywanym seksie? Casus Wildsteina czy Jakubowskiego wyraźnie to pokazuje.
Ale Zajdla proszę szanować.
- TheDude
Ale masakra
Siurak jest!

- Mass-Turbo
- w mackach Zła
ciekawe czy rozmiar ma wpływ potem na rozgrywkę?
albo czy włączenie włosów łonowych aktywuje ukryte questy?
albo czy włączenie włosów łonowych aktywuje ukryte questy?
- TheDude
^Poczekam aż na allegro ten tytuł będzie w niższej cenie i aż wyjdą patche, które naprawią gierkę na ps4 i zrobię sobie jakiegoś mutanta i się przekonam czy genitalia coś tam zmieniają w rozgrywce 

-

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.