SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- TheDude
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SARS-CoV-2
^ Jatrofobia? 

-
- starszy świeżak
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nicram pisze: ↑16-12-2020, 17:12Typowa zagrywka pod publiczkę. Zapewne cała firma była zaszczepiona tak gdzieś w okolicach wakacji, kiedy były wyniki I fazy badań, albo i wcześniej.Medard pisze: ↑16-12-2020, 16:22Dobrotliwy człowiek zawsze najpierw myśli o innych. CEO Pfizera nie przyjmie na razie szczepionki, żeby bardziej potrzebujący mogli ją przyjąć szybciej.
Pfizer CEO Albert Bourla said he hasn’t received his company’s Covid-19 vaccine shot yet, telling CNBC that he and other executives will not “cut the line.”
https://www.cnbc.com/2020/12/14/pfizers ... html#close

Zagrywką pod publiczkę (jakże promującą bezpieczeństwo tego specyfiku...) jest wzbudzenie oczywistych podejrzeń.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzik
- zahartowany metalizator
Za katolickich faszystów uważam zarówno fanatyków ze złodziejskiego pisu jak i ich kolaborantów z konfy. Ten sam poziom żenady.
dobry kościół to kościół spalony
- Drone
Nie no, cokolwiek by nie pisali o Marksie rożni szurowie, to stworzył nowoczesną ekonomię w sensie opisu zjawisk i procesów. Gorzej z postulatami praktycznymi, bo nie uwzględniły destrukcyjnej natury człowieka i jego psychologii. Być może za 1000 lat komunizm będzie zupełnie możliwy. I dlatego - ku zgrozie pacjentów pokroju Bloodculta - wytrwale konstruujemy Nowego Człowieka Lewicy, oczywiście za sorosowe srebrnikiHatefire pisze: ↑16-12-2020, 12:12No to oczywista oczywistość. Tylko jakoś ciężko to wytłumaczyć niektórym. Sam określam się lewicowcem, bo akurat tu i teraz pewien konglomerat światopoglądowy, który mnie przekonuje bardziej, zwany jest lewicowym.Drone pisze: ↑16-12-2020, 11:59Już pisałem na ten temat wielokrotnie tutaj i wielokrotnie to dyskutowaliśmy. Nie ma czegoś takiego jak fakt pt. prawo naturalne, prawdziwa rodzina, lewica czy prawica. To opisowe modele pewnych zjawisk czy grup zjawisk, które występują w określonym miejscu i czasie. Natomiast są tacy, którzy uparcie te pojęcia hipostazują, to znaczy przypisują im istnienie na równi z istnieniem krzesła, stołu czy drzewa. Ten sam błąd hipostazowania uprawia zresztą Kościół, który swoją aksjologię czyli system wartości uważa za coś istniejącego obiektywnie, wyrytego i raz danego na kamiennych tablicach. Podobnie marksizm mówił o zjawisku walki klas będącym niby immanentną cechą materii w ogóle.
Inna kwestia, że Marks miał dobrą intuicję, w tym sensie, że większą wagę przywiązywał, do procesów społeczno-ekonomicznych.

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- WaszJudasz
Faktycznie.Czarny kopyt pisze: ↑16-12-2020, 18:48
Jak byś mnie zobaczył to nie wiem czy miał byś odwagę powiedzieć mi w oczy czarny balasie. Jestem kawał chłopa, mam ponad 1.90 a ręke jak inny udo.

Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
- rasowy masterfulowicz
I pomyśleć że ci kolesie wyglądający jak starzy załoganci HC z wczesnych lat 90 są dzisiaj jutubowymi idolami nastolatek i nagrywają totalne zblazowane gówno 

- maciek z klanu
Hehe Wiśniewski jaki porobionyWaszJudasz pisze: ↑17-12-2020, 07:20Faktycznie.Czarny kopyt pisze: ↑16-12-2020, 18:48
Jak byś mnie zobaczył to nie wiem czy miał byś odwagę powiedzieć mi w oczy czarny balasie. Jestem kawał chłopa, mam ponad 1.90 a ręke jak inny udo.
![]()
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nagrobek
nie wiem kto to ale nie wyglądają jak żadni starzy załoganci tylko jak banda małoletnich, mocno wychudzonych cpunow
- Nerwowy
Behind each fucking together xDDD

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Jest to cytat z artykułu As I Please, "Tribune", 1 września 1944 roku.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Prodi
- postuje jak opętany!
No raczej. I to takich co lubią w rozetę koledze zapodać (nie żeby mi to przeszkadzało, nie moja rozeta w końcu

...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Hatefire
No wiedziałem, że w końcu się dogooglasz. Teraz przeczytaj, o co chodziło i wskaż, które słowo można na polski przetłumaczyć jako lewicowość

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Bloodcult
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
http://www.telelib.com/authors/O/Orwell ... 40901.html
Mozesz poakzac, gdzie dokladnie? Przeczytalem pol, przeszukalem dokument pod katem slow „masturbatory”, „fantasy” oraz „left”, i nie znalazlem. Czytales to?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- rasowy masterfulowicz
W Sylwka zakaz przemieszczania się od 19 do 6
- Hatefire
Mój mały bratanek urodzony jakieś 3 tygodnie temu tak dre ryja, że naprawdę nie wiadomo, czy właśnie jest łamany na kole z jednoczesnym przyżeganiem gorącym żelazem, czy po prostu się obsrał w pieluchę 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
nie mam pytań na te kurwy.6 stycznia miał mój kolega z dziewczyną przylecieć z islandi, na święta nie mogą.I teraz kurwa jebane patałach przy 15k ogłaszają narodową kwarantanne kiedy jeszcze 2.5tyg ogłaszali koniec pandemii.Niech ich chuj w czoło ujebie, co za kurwa niedojeby pierdolone
- moonfire
Miała być przy 30k zachorowań czy jakoś tak. Najśmieszniejsze jest to, że te kurwy robią to wszystko bezprawnie, a opozycja nic, morda w kubeł, bo robiłaby to samo. Brak stanu wojennego, wyjątkowego czy stanu żywiołowej i zakaz przemieszania się? Która konstytucja tego zabrania, bo chyba nie RP?mocny2_3 pisze: ↑17-12-2020, 15:43nie mam pytań na te kurwy.6 stycznia miał mój kolega z dziewczyną przylecieć z islandi, na święta nie mogą.I teraz kurwa jebane patałach przy 15k ogłaszają narodową kwarantanne kiedy jeszcze 2.5tyg ogłaszali koniec pandemii.Niech ich chuj w czoło ujebie, co za kurwa niedojeby pierdolone
Nie spoczną, dopóki nie dojebią gospodarki, a potem Orwell.