SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
"Oczami wyobraźni widzę babcię na wsi, która chwile po tym jak podkłada do pieca kaflowego, wyciąga laptopa, loguje się za pomocą tokena profilem zaufanym do IKP i drukuje e-skierowanie na drukarce sieciowej która stoi w ganku. Już tylko hulajnoga elektryczna i pędzi do przychodni"
---------
I jako komentarz do niektórych odpowiedzi w dyskusji powyżej :
"Podczas rozmowy kwalifikacyjnej pada pytanie:
– Pańska główna wada?
– Prawidłowo interpretuję semantykę pytań, ale ignoruję ich istotę.
– Czy mógłby pan podać przykład?
– Mógłbym."
---------
I jako komentarz do niektórych odpowiedzi w dyskusji powyżej :
"Podczas rozmowy kwalifikacyjnej pada pytanie:
– Pańska główna wada?
– Prawidłowo interpretuję semantykę pytań, ale ignoruję ich istotę.
– Czy mógłby pan podać przykład?
– Mógłbym."
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
gdybym był konfiarzem, zakrzykąłby sowhat? xD
to co wkleiłem to jest nóweczka od dałna. te/ to "sowhat?"
pada pytanie o FN, czyli włoską faszystowską organizację, która dwa lata temu szła na "marszu niepodległości" a ten pali głupa. jak ozob, czy pacjent. ta sama metoda.
Ostatnio zmieniony 12-01-2021, 15:30 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
To jest ta złośliwość, który tkwi w ludziach spod tego znaku. Każda okazja dobra, by kogoś podkurwić dla czystej satysfakcji. Potem udają zdziwionych, że mało kto chce z nimi rozmawiać merytorycznie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a moim zdaniem tak się uczą, jeden od drugiego. pytasz nieuka, co to PKB, to wymijanki. pytasz drugiego o ekspertów z kembridż, odpowiada, jak my się wydaje, w sposób zabawny "bezdomni". pytasz o to i o tamto i to samo. taka "taktyka". ale jak widać kuce nawet od nich nie dają się już tak łatwo łapać na dykteryjki, zbywanie i zwykłe pierdolenie o szopenie.
- moonfire
- zahartowany metalizator
- ozob
Brawa dla tych ludzi. Covidianie oczywiście zostaną w domach, bo folią to se steka owinąć mogę sami. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
Pytanie co z tymi ludźmi zrobi teraz pis? czy wjedzie na pełnej kurwie do każdego lokalu i zamknie siłą czy oleje temat.Jak oleje temat to w marcu po 40k
- moonfire
PiS może się cmoknąć w pompkę. Według ustaleń tych kłamców od kilkunastu dni powinniśmy być w żółtej strefie. Co sobie myśleli? Że ludzie się nie wkurwią? Było konsekwentnie przestrzegać zakazów, które sami nałożyli na społeczeństwo (vide: rocznica smoleńska, rocznica Radia Maryja, Sylwester w Ostródzie itp.). Było wprowadzić stan klęski żywiołowej i ustalić przepisy zgodne z Konstytucją RP oraz obowiązującymi ustawami. Teraz po ptakach. Sam pójdę do pierwszej knajpy, którą otworzą w moim mieście, a na rządową propagandę (dystans, dezynfekcja, maseczka) sram.
Zbigniew Stonoga miał rację, mówiąc: Platforma was tak nie jebała, jak was będzie jebał PiS.
Zbigniew Stonoga miał rację, mówiąc: Platforma was tak nie jebała, jak was będzie jebał PiS.
- nicram
Kolego nie będziesz srał na rządową propagandę tylko na ludzi wokół siebie. Druga sprawa, to śmieszą mnie takie deklaracje, bo przez cały czas mogłeś wspierać swoją knajpę zamawiając u nich na wynos. Ja tak robię. Przynajmniej 2-3 razy w tygodniu zamawiam ze swoich ulubionych zostawiając troszkę kaski u nich.
all the monsters will break your heart
-
Covidianie są tak obsrani, że potrafią zwracać uwagę osobie, która idzie bez maski po drugiej stronie ulicy.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zobaczymy czym się skończą przechwalanki sebka. na razie jest to tylko i wyłącznie sfera medialna. jakieś pokrzykiwania na yt-ubkach, buńczuczne hasełka na tłitach. a przypomnę, że w strajku przedsiębiorców, też tysiące ludzi deklarowało na fejsiku wsparcie. i na tamten czas jeszcze bez specjalnych konsekwencji. a i z mandatu można było zrobić samolocik i puścić go na wiatr.
ps. 32 k od sanepidu dla restauratora, 5 k od klienta + brak możliwości odmowy przyjęcia mandatu powinny załatwić sprawę.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
znam przypadki, że ktoś dostał w ryj. nie za takie rzeczy. yn?
- moonfire
Również zamawiam na wynos i wspieram, jak się da.nicram pisze: ↑12-01-2021, 16:50Kolego nie będziesz srał na rządową propagandę tylko na ludzi wokół siebie. Druga sprawa, to śmieszą mnie takie deklaracje, bo przez cały czas mogłeś wspierać swoją knajpę zamawiając u nich na wynos. Ja tak robię. Przynajmniej 2-3 razy w tygodniu zamawiam ze swoich ulubionych zostawiając troszkę kaski u nich.
- ozob
No tak. Mityczne respiratory. (:nicram pisze: ↑12-01-2021, 16:50Kolego nie będziesz srał na rządową propagandę tylko na ludzi wokół siebie. Druga sprawa, to śmieszą mnie takie deklaracje, bo przez cały czas mogłeś wspierać swoją knajpę zamawiając u nich na wynos. Ja tak robię. Przynajmniej 2-3 razy w tygodniu zamawiam ze swoich ulubionych zostawiając troszkę kaski u nich.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dobra uwaga. nawet nie tylko swoją. np. kilka dni temu w gdańsku. jutro pewnie gdzieś tam.nicram pisze: ↑12-01-2021, 16:50Kolego nie będziesz srał na rządową propagandę tylko na ludzi wokół siebie. Druga sprawa, to śmieszą mnie takie deklaracje, bo przez cały czas mogłeś wspierać swoją knajpę zamawiając u nich na wynos. Ja tak robię. Przynajmniej 2-3 razy w tygodniu zamawiam ze swoich ulubionych zostawiając troszkę kaski u nich.
a co do wspierania. my się kierujemy, że te które miały dobre żarcie, w czasach przedkowidowych, trzeba wesprzeć. te co dawały syf i się kiedyś wybierało z rozpędu, to teraz się omija.
a takie incydentale akcje huja dadzą. pokazówki jak wszystko u kuców. raz pójdzie jak otworzą i miałoby to załatwić sprawę. beka. i dziecinada.
-
https://wiadomosci.wp.pl/szczepionka-na ... 432411616a
Jest szansa przytulić coś koło 10-100 tys. zł.
Jest szansa przytulić coś koło 10-100 tys. zł.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
Agresja covidian nie zna granic. 5k mandatu, sranie na ludzi itd. Maski spadają. (:
- nicram
A ta ameba jak nic nie rozumiała, tak dalej nic nie rozumie.

all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
spokojnie. mi się trzyma. mam dobry komin skombinowany.
te, a jedyny, który tutaj wypisuje o sraniu, to twój kolega, z tego samego zakładu. nieładnie tak o swoim ziomeczku ...
Ostatnio zmieniony 12-01-2021, 17:09 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zjawiskowy jest. o muzyce jakieś niestworzone rzeczy wypisuje, później myli pkb ze swoją wypłatą pod stołem od pakiego. argument, że kowid jak grypka, to, to, że w ozobowie babka mając 80 lat na cebuli i kiszonce przetrwała. teraz o jakimś sraniu na ludzi jeszcze wypisuje. < to takie małe podsumowanie z ostatnich 2 tygodni. geniusz.