SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

Re: SARS-CoV-2

14-01-2021, 13:46

maciek z klanu pisze:
14-01-2021, 13:43
To że pacjent napierdala politycznie z wiadomego kierunku trwa już kilka lat. Niech sobie wierzy w to co głosi. Kim ty jesteś, albo ja żeby twierdzić że jego przekonania są błędne?
No, ale skoro ona ma prawo coś napisać, to ja mogę odpisać , że w mojej opinii pisze debilizmy? Oczywiście jemu też przysługuje takie prawo względem moich wpisów.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-01-2021, 13:47

tomaszm pisze:
14-01-2021, 13:30
Trudno- sympozja życia.
Tak, sympozja zycia.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-01-2021, 13:48

maciek z klanu pisze:
To że pacjent napierdala politycznie z wiadomego kierunku trwa już kilka lat. Niech sobie wierzy w to co głosi. Kim ty jesteś, albo ja żeby twierdzić że jego przekonania są błędne?
Czlowiekiem ktory potrafi zweryfikowac cytaty z Orwella uzywajac internetu
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Believer
weteran forumowych bitew

14-01-2021, 13:49

nie zesrajcie się wszyscy, kataru nigdy nie mieliście?
Awatar użytkownika
maciek z klanu

Hatefire pisze:
maciek z klanu pisze:
No, ale skoro ona ma prawo coś napisać, to ja mogę odpisać , że w mojej opinii pisze debilizmy? Oczywiście jemu też przysługuje takie prawo względem moich wpisów.
Wg mnie macie takie samo prawo. Tylko chodzi mi o ton tych wypowiedzi. Ty czy nicram piszecie z klasą, pacjent podobnie a Tomek nie. Różnica jakościowa.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
535

14-01-2021, 13:51

Panowie, ale o chuj wam tak naprawdę chodzi?
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-01-2021, 13:52

maciek z klanu pisze:

Co do samych szczepień przyklad. Medycy znają się na medycynie - taka teza. Dlaczego chęć zaszczepienia wyraża 60-70% ( co jest pewnie trochę zawyzone)? Czy te 30% to szury bez wiedzy medycznej? Nie wydaje mi się. Takze podsumowując w tym temacie, każdy ma prawo mówić sobie co mu się podoba, przecież nie roZkazuje nikomu (dyskutowaliśmy o tym już , ty chciałeś bana dla niego). Wcześniej pacjent pisał o swoich przekonaniach, czasem któryś użytkownik z nim podyskutowali i koniec. Ewentualnie się zwyzywali i po temacie. Natomiast ty wg mnie zaczynasz forum od szukania postów pacjenta. Prowadzisz jakaś pojebana wojnę z nim i jego poglądami. Nie jestem ani po twojej ani po pacjenta stronie. Ale jak pacjenta można poczytać bo taki był zawsze to od tej twojej nowej maski ,,rzygać,, mi się chce i odechciewa tutaj wchodzić. Z tego co wiem nie tylko mnie. Koniec tematu.
chłopcze. sam przyznałeś, że pacjent robi z tego miejsca wiec polityczny, czyli wracając do tego co ja napisałem, że zrobił z tego miejsca kurwę polityczną. powinien ci podziękować, że wydatnie go podjebałeś xD

jesteś przytomny w kontekście tego co powyżej? bo jak jesteś a potrzebujesz wiecu onr'u to mogę ci wskazać gdzie go poszukać. ale nie będzie to forum o muzyce.

klapisz teraz, czy jaśniej?

co do wchodzenie. przecież to oczywiste co zostało napisane. mi się też rzygać chce jak dorosłe chłopy - jak ty, napierdalają, hehe pedały, hehe zmywary, hehe i hehe. poza tym jak widzisz w mojej skromnej osobie taką moc sprawczą to ja pierdole. nie jest dobrze z tobą. poważnie.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-01-2021, 13:53

maciek z klanu pisze:
Hatefire pisze:
maciek z klanu pisze:
Wg mnie macie takie samo prawo. Tylko chodzi mi o ton tych wypowiedzi. Ty czy nicram piszecie z klasą, pacjent podobnie a Tomek nie. Różnica jakościowa.
niezłe
Awatar użytkownika
ozob
zahartowany metalizator

Wacław pisze:
14-01-2021, 11:13
fantasta się odezwał. cała europa zablokowana, bo nikt nie ma innego pomysłu na ten burdel, a ten:

POLSKA STRONK

noż kórwa mać. albo idiota albo idiota.

pomysł szura: "bądźmy jak inni, przetestujmy, może się uda, a może zdechniemy"

ty jesteś polakiem, czy antypolakiem? xD
Ty to jednak jesteś głupia kurwa. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-01-2021, 13:55

ozob pisze:
Wacław pisze:
14-01-2021, 11:13
fantasta się odezwał. cała europa zablokowana, bo nikt nie ma innego pomysłu na ten burdel, a ten:

POLSKA STRONK

noż kórwa mać. albo idiota albo idiota.

pomysł szura: "bądźmy jak inni, przetestujmy, może się uda, a może zdechniemy"

ty jesteś polakiem, czy antypolakiem? xD
Ty to jednak jesteś głupia kurwa. (:
spora różnica jakościowa ;-)

co nie maciek z klanu ;-) ? żeby długo nie czekać na ton szurów LOL

niezłe

tak jak POLSKA STRONK xD
Awatar użytkownika
maciek z klanu

14-01-2021, 13:56

Wacław pisze:
maciek z klanu pisze:

Co do samych szczepień przyklad. Medycy znają się na medycynie - taka teza. Dlaczego chęć zaszczepienia wyraża 60-70% ( co jest pewnie trochę zawyzone)? Czy te 30% to szury bez wiedzy medycznej? Nie wydaje mi się. Takze podsumowując w tym temacie, każdy ma prawo mówić sobie co mu się podoba, przecież nie roZkazuje nikomu (dyskutowaliśmy o tym już , ty chciałeś bana dla niego). Wcześniej pacjent pisał o swoich przekonaniach, czasem któryś użytkownik z nim podyskutowali i koniec. Ewentualnie się zwyzywali i po temacie. Natomiast ty wg mnie zaczynasz forum od szukania postów pacjenta. Prowadzisz jakaś pojebana wojnę z nim i jego poglądami. Nie jestem ani po twojej ani po pacjenta stronie. Ale jak pacjenta można poczytać bo taki był zawsze to od tej twojej nowej maski ,,rzygać,, mi się chce i odechciewa tutaj wchodzić. Z tego co wiem nie tylko mnie. Koniec tematu.
chłopcze. sam przyznałeś, że pacjent robi z tego miejsca wiec polityczny, czyli wracając do tego co ja napisałem, że zrobił z tego miejsca kurwę polityczną. powinien ci podziękować, że wydatnie go podjebałeś xD

jesteś przytomny w kontekście tego co powyżej? bo jak jesteś a potrzebujesz wiecu onr'u to mogę ci wskazać gdzie go poszukać. ale nie będzie to forum o muzyce.

co do wchodzenie. przecież to oczywiste co zostało napisane. mi się też rzygać chce jak dorosłe chłopy - jak ty, napierdalają, hehe pedały, hehe zmywary, hehe i hehe. poza tym jak widzisz w mojej skromnej osobie taką moc sprawczą to ja pierdole. nie jest dobrze z tobą. poważnie.
Wiecu partii razem w gimnazjum też nie mam ochoty czytać. Kapisz? Iksde xd
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

Believer pisze:
nie zesrajcie się wszyscy, kataru nigdy nie mieliście?
jest to jedno ze stanowisk.

niepopularne, ale jest
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-01-2021, 13:59

maciek z klanu pisze:
Wacław pisze:
maciek z klanu pisze:

Wiecu partii razem w gimnazjum też nie mam ochoty czytać. Kapisz? Iksde xd
czyli znów przyznajesz, że piszesz i sam potwierdzasz xD

a i teraz ton "dobry"? weź ty się jebnił w łeb, tak grzecznościowo proszę, bo chyba, rzeczywiście powinieneś pójść pomorsować z tymi połajankami nt. tonu sawuarwiwru i etykiety. LOL

jeszcze napisz jakie memy mają dobry ton. bo będę wiedział którymi "mogę napierdalać".

cyrk.
Ostatnio zmieniony 14-01-2021, 14:00 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
maciek z klanu

To chyba specjalność Warszawiaków czyż nie?
tomaszm

14-01-2021, 14:00

Wacław pisze:
14-01-2021, 13:36
tomaszm pisze:
Kurwa to jest śmichu warte. Do chuja pana miłego, Wyspecjalizowane jednostki i oddziały szpitalne do zwalczania Covid- nic więcej. A co kurwa mamy- tomaszm co kurwa wylądował w Rybniku z zakażeniem chu wie kogo zaraził/zarażał- nie ważne. Jebniemy mu antybiotyk po którym sie posra z 30 razy, uniemożliwimy mu kontakt z służbą zdrowia, ważne są statystyki i robienie gównoburzy. Nie ma inaczej.Wróciłem do pracy zawodowej na 100 i napierdalam. Chuj wie co będzie później- dziwne się rzeczy dzieją z organizmem ale możę w Warszafce nie byłoby kolejek . Może....nie u nas. Tak to działa,
?

weź wyjaśnij co chciałeś napisać.

"z zakażeniem chu wie kogo zaraził"?, czyli co?

a co z tą warszafką, że nie byłoby kolejek? bo się pytałem, czy tak poza kowidem też nie było kolejek?

NIe chce mi się kurwa. Bo i tak się nie dogadamy. Przegadałem temat z tymi na forume co faktycznie byli chorzy na covid,I zdania nie zmienienie(zajebiste jest to ,że najbardziej trzesą dupskiem ci co nawet covid nie prześli). Trafiło się nam kurwa covid- to trza wyspecjalizowanej opieki w kierunku zwalczania wirusa. W tej chwili blokujemy służbę zdrowia, bo dostać się gdziekolwiek to kurwa cud- tylko covidianie(noż kurwa ja nic nie blokuje bo służba zdrowia ma mnie w chuje ale podobnież inni covidovcy są objęci opieką..na pewno:D)) Dostępu ja przynajmniej nie mam-nie na mojej wsi. Sam sobie szybciej rade dam z cvidem jak mi ktoś pomoże -a walczę od 4 miesięcy i wyszedłem na prostą. I nic się nie zmienia w mojej narracji- ludzie odpowiedzialni za lockdown jeszcze za to bekną. Na stos. Spalić tych chuji.
Ostatnio zmieniony 14-01-2021, 14:02 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-01-2021, 14:01

maciek z klanu pisze:
ja jestem z wrocławia.

kurwa, naucz się czytać i analizować
Awatar użytkownika
maciek z klanu

14-01-2021, 14:03

Wacław pisze:
maciek z klanu pisze:
ja jestem z wrocławia.

Wiem skąd jesteś, ale mieszkasz dość długo w Warszawie to stan umysłu.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-01-2021, 14:04

tomaszm pisze:
14-01-2021, 14:00
Wacław pisze:
14-01-2021, 13:36
tomaszm pisze:
Kurwa to jest śmichu warte. Do chuja pana miłego, Wyspecjalizowane jednostki i oddziały szpitalne do zwalczania Covid- nic więcej. A co kurwa mamy- tomaszm co kurwa wylądował w Rybniku z zakażeniem chu wie kogo zaraził/zarażał- nie ważne. Jebniemy mu antybiotyk po którym sie posra z 30 razy, uniemożliwimy mu kontakt z służbą zdrowia, ważne są statystyki i robienie gównoburzy. Nie ma inaczej.Wróciłem do pracy zawodowej na 100 i napierdalam. Chuj wie co będzie później- dziwne się rzeczy dzieją z organizmem ale możę w Warszafce nie byłoby kolejek . Może....nie u nas. Tak to działa,
?

weź wyjaśnij co chciałeś napisać.

"z zakażeniem chu wie kogo zaraził"?, czyli co?

a co z tą warszafką, że nie byłoby kolejek? bo się pytałem, czy tak poza kowidem też nie było kolejek?

NIe chce mi się kurwa. Bo i tak się nie dogadamy. Przegadałem temat z tymi na forume co faktycznie byli chorzy na covid,I zdania nie zmienienie(zajebiste jest to ,że najbardziej trzesą dupskiem ci co nawet covid nie prześli. Trafiło się nam kurwa covid- to trza wyspecjalizowanej opieki w kierunku zwalczania wirusa. W tej chwili blokujemy służbę zdrowia, bo dostać się gdziekolwiek to kurwa cud- tylko covidianie(noż kurwa ja nic nie blokuje bo służba zdrowia ma mnie w chuje ale podobnież inni covidovcy są objęci opieką..na pewno:D)) Dostępu ja przynajmniej nie mam-nie na mojej wsi. Sam sobie szybciej rade dam z cvidem jak mi ktoś pomoże -a walczę od 4 miesięcy i wyszedłem na prostą. I nic się nie zmienia w mojej narracji- ludzie odpowiedzialni za lockdown jeszcze za to bekną. Na stos. Spalić tych chuji.

a skąd wiesz, że nie pzreszedłem?

LOL

jedna z 3 wersji obecnego stanu zdrowia u mnie to właśnie taka xD

swoją drogą to chyba dobrze, że jest nastawienie na kowidowców. sam przyznasz, że szpital był niestety potrzebny. troche konsekwencji.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-01-2021, 14:06

maciek z klanu pisze:
14-01-2021, 14:03
Wacław pisze:
maciek z klanu pisze:
ja jestem z wrocławia.

Wiem skąd jesteś, ale mieszkasz dość długo w Warszawie to stan umysłu.
jak zawsze łbem w blat.

jestem jednym z pierwszych śmieszków co do klimatów warszawy. a, że temat nośny, i tu i nie tylko, te legie, te wilanowy, te lemingi, to warto czasem podbić.

to jak z tym tonem? bo wiesz, jak rozumiem jest jakaś skala, według ciebie. bardzo mi zależy na jej poznaniu.
tomaszm

14-01-2021, 14:09

Chuja był konsekwentny. Na oddziale gdzie leżałem połowa włóczęgów chodziła zajarać na cmika w kiblu.- robilli jeszcze po małpce Nie ,że potępiam bo sam ćmiki palę i małpkę bym obrócił ale równie dobrze można te loża zastąpić tym którzy tego faktycznie potrzebuąj. Służba zdrowia jest żenująca- chujostwo potrzebujące sensownego zagospodarowana. Później się ludzie dziwią- dlaczego kurwa Tomek wyjebałeś po 4 dniach hospitalizacji na covid? Bo kurwa miałem dosyć tego marazmu który tu pięknie wspieracie,
Ostatnio zmieniony 14-01-2021, 14:12 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
Zablokowany