Wybitnie mnie cieszy v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wybitnie mnie cieszy v. 2
Ja co prawda popijam tylko kawele bez masele, ale po wykonaniu perfekcyjnego przedziałka mam wolne i układam sobie winyle przy okazji słuchając i mądrząc się na forume. Natomiast widząc co się dzieje za oknem, powoli zastanawiam się nad wyciągnięciem boazerii i wyruszeniem do lasu.
-
- rasowy masterfulowicz
Pomorskie zasypane.Napierdala aż miło.Jestem aktualnie u znajomej w gdańsku, byliśmy godzine temu na orłowie przejść sie po molo w najgorszy rozpierdol,. coś pięknego, nie szło rozmawiać bo śnieg walił prosto po twarzy.W niektórych miejscach w okolicach gdańska jest już ponad 70cm.Fajnie to wygląda jak ludzie z sankami i dziećmi po plaży śmigają.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja jutro robię spacer. 22,5 km. Będzie grubo. Idę z lubą z plecakiem Pilsnera. Już zacieram ręce. Kocham taką aurę zimową na spacery.535 pisze: ↑14-01-2021, 13:11Ja co prawda popijam tylko kawele bez masele, ale po wykonaniu perfekcyjnego przedziałka mam wolne i układam sobie winyle przy okazji słuchając i mądrząc się na forume. Natomiast widząc co się dzieje za oknem, powoli zastanawiam się nad wyciągnięciem boazerii i wyruszeniem do lasu.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
-
- rasowy masterfulowicz
Uważaj żebyście nie zasnęli gdzieś w zaspie 
-
- rasowy masterfulowicz
browar nie smakuje w mróz i śniegu.Lepiej coś rozgrzewającego zabrać, jakieś winko albo zwyczajnie flaszke.tomaszm pisze: ↑15-01-2021, 13:42Ja jutro robię spacer. 22,5 km. Będzie grubo. Idę z lubą z plecakiem Pilsnera. Już zacieram ręce. Kocham taką aurę zimową na spacery.535 pisze: ↑14-01-2021, 13:11Ja co prawda popijam tylko kawele bez masele, ale po wykonaniu perfekcyjnego przedziałka mam wolne i układam sobie winyle przy okazji słuchając i mądrząc się na forume. Natomiast widząc co się dzieje za oknem, powoli zastanawiam się nad wyciągnięciem boazerii i wyruszeniem do lasu.
-
- rasowy masterfulowicz
browar nie smakuje w mróz i śniegu.Lepiej coś rozgrzewającego zabrać, jakieś winko albo zwyczajnie flaszke.tomaszm pisze: ↑15-01-2021, 13:42Ja jutro robię spacer. 22,5 km. Będzie grubo. Idę z lubą z plecakiem Pilsnera. Już zacieram ręce. Kocham taką aurę zimową na spacery.535 pisze: ↑14-01-2021, 13:11Ja co prawda popijam tylko kawele bez masele, ale po wykonaniu perfekcyjnego przedziałka mam wolne i układam sobie winyle przy okazji słuchając i mądrząc się na forume. Natomiast widząc co się dzieje za oknem, powoli zastanawiam się nad wyciągnięciem boazerii i wyruszeniem do lasu.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tomasz, rozgrzewajacy napoj milosci do ciebie jedzie, ale do jutra nie dojedzie
woodpecker from space
-
Dzięki wielkie:) Będzie pite z namaszczeniem absolutnie:)
-
mocny2_3 pisze: ↑15-01-2021, 14:31browar nie smakuje w mróz i śniegu.Lepiej coś rozgrzewającego zabrać, jakieś winko albo zwyczajnie flaszke.tomaszm pisze: ↑15-01-2021, 13:42Ja jutro robię spacer. 22,5 km. Będzie grubo. Idę z lubą z plecakiem Pilsnera. Już zacieram ręce. Kocham taką aurę zimową na spacery.535 pisze: ↑14-01-2021, 13:11Ja co prawda popijam tylko kawele bez masele, ale po wykonaniu perfekcyjnego przedziałka mam wolne i układam sobie winyle przy okazji słuchając i mądrząc się na forume. Natomiast widząc co się dzieje za oknem, powoli zastanawiam się nad wyciągnięciem boazerii i wyruszeniem do lasu.
Winko po trasie- jak jebnę po drodze to mi się spaceru odechce bo smaków nabiorę:)
-
Luuzzzik

- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Połówka i pilsnery to już dobry zestaw.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
Hehe otóż to.

- Lukass
To się pewnie Panie Kolego minęliśmy, bo akurat śmigałem na plażę w najgorszą śnieżycę. Pizgało złem aż miło. Zajebista jest ta pogoda, już nie pamiętam, kiedy w tej okolicy była taka zima. Szlajałem się dzisiaj ze dwie godziny przez zaspy (bo wystarczy zejść poza główne ulice i nic nie jest odśnieżone) i ryj mi się cieszył jak dzieciakowi. Jutro słońce i -10, będzie jeszcze lepiej.mocny2_3 pisze: ↑15-01-2021, 13:30Pomorskie zasypane.Napierdala aż miło.Jestem aktualnie u znajomej w gdańsku, byliśmy godzine temu na orłowie przejść sie po molo w najgorszy rozpierdol,. coś pięknego, nie szło rozmawiać bo śnieg walił prosto po twarzy.W niektórych miejscach w okolicach gdańska jest już ponad 70cm.Fajnie to wygląda jak ludzie z sankami i dziećmi po plaży śmigają.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
No, pięknie jestLukass pisze: ↑16-01-2021, 18:52To się pewnie Panie Kolego minęliśmy, bo akurat śmigałem na plażę w najgorszą śnieżycę. Pizgało złem aż miło. Zajebista jest ta pogoda, już nie pamiętam, kiedy w tej okolicy była taka zima. Szlajałem się dzisiaj ze dwie godziny przez zaspy (bo wystarczy zejść poza główne ulice i nic nie jest odśnieżone) i ryj mi się cieszył jak dzieciakowi. Jutro słońce i -10, będzie jeszcze lepiej.mocny2_3 pisze: ↑15-01-2021, 13:30Pomorskie zasypane.Napierdala aż miło.Jestem aktualnie u znajomej w gdańsku, byliśmy godzine temu na orłowie przejść sie po molo w najgorszy rozpierdol,. coś pięknego, nie szło rozmawiać bo śnieg walił prosto po twarzy.W niektórych miejscach w okolicach gdańska jest już ponad 70cm.Fajnie to wygląda jak ludzie z sankami i dziećmi po plaży śmigają.

Jutro będzie trzeszczeć pod butami i świecić sie jak cholera, obowiązkowo spacer musi być ale jutro sobie z psem po lesie pochodze.Chuj że śniegu do kolan, radość jak małe dziecko
- Lukass
Trzeba korzystać. Ja jutro też się nastawiam na dłuuugie łażenie. Następna taka zima za dziesięć lat

Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
- rasowy masterfulowicz
Spokojnie, jeszcze cały luty 

A propos zimy. Przeszedłem się po dzielni , tak przyniosłem sobie kilka browarów, i wzięło mnie na wspomnienia. Śnieg, mróz, palenie fajek i picie różnych trunków po klatkach schodowych. Nocne włóczęgi pustymi zasypanymi ulicami. Widzę to.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oj, było pite na mrozie.... po klatkach schodowych czy piwnicach.... i fajki jak ktoś miał to ta prosba by zostawić ze dwa sztachy 

- Prodi
- postuje jak opętany!
Prawie jak w pewnej piosnce o dorastaniu
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...