Poleciało trzy razy i wyleciało.
Brzmienie fajne, ładnie gniecie, ale obawiam się, że do zapomnienia.
FROZEN SOUL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Re: FROZEN SOUL
@Pacjent, ale nawet w bolt thrower są zmiany tempa. Tutaj mam wrazenie, że jest cala masa jednostajnych, miarowych akordów, ktore troche bezmyslnie i bezwiednie wypełniają kolejne kawałki. Pewnie gdyby ten album był 4-utworową EPką to bym zaakceptował, ale na rozciągłości 10 wałków jest to dla mnie zwyczajnie nudne.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Po części się zgodzę z ważnym zastrzeżeniem: mnie to nie nudzi.Harlequin pisze: ↑09-01-2021, 16:40@Pacjent, ale nawet w bolt thrower są zmiany tempa. Tutaj mam wrazenie, że jest cala masa jednostajnych, miarowych akordów, ktore troche bezmyslnie i bezwiednie wypełniają kolejne kawałki. Pewnie gdyby ten album był 4-utworową EPką to bym zaakceptował, ale na rozciągłości 10 wałków jest to dla mnie zwyczajnie nudne.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Bolt
- weteran forumowych bitew
Ta płyta jest boleśnie nudna. A mówię to jako absolutny fanboj Bolt Throwera.
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
- nagrobek
- zahartowany metalizator
- Bolt
Z perspektywy kolejnych odsłuchów zmieniam zdanie - nic wybitnego, ale fajnie siedzi. Początkowo do tego wróciłem mimo pierwotnego sądu tylko ze względu na pojawiające się tu walki z bardzo fajnej demówki - ogólnie warto dać szansę.
I was born in this town
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
Live here my whole life
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Jestem na tak .