Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Ja tego Tomasz nie widzę. Siłownie i fitnes mi zamkli i jadę na mocnym plusie.
-
- w mackach Zła
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Bez powodu takich rzeczy nie piszesz. Taka jest narracja "świadomych ludzi".

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Oczywiście. Jeśli to prawda to w podobny sposób załatwiano sprawy w innych państwach.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Oczywistość. Jeśli to prawda. Świadomych ludzi. 

all the monsters will break your heart
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
@Pacjent
Nie wydaje Ci się dziwne, że akurat Łukaszenka okazał się na tyle przyzwoity, by nie dać się przekupić, a w innych krajach takich przyzwoitych przywódców zabrakło?
Nie wydaje Ci się dziwne, że akurat Łukaszenka okazał się na tyle przyzwoity, by nie dać się przekupić, a w innych krajach takich przyzwoitych przywódców zabrakło?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- w mackach Zła
-
Tu nie chodzi o żadną przyzwoitość, ale o to, że koleś w ogóle nie lubi gdy mu się ktoś wbija między wódkę a zakąskę, od opozycji do międzynarodowych organizacji. Chce mieć tylko dla siebie ten kołchoz.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Zupełnie tak jak zjednoczona prawica. Z Jarkiem, Grzesiem, Krzysiem i Robertem, bo Janusz to już chyba nie dociągnie. Marzenie o Mińsku we Warszawie nigdy nie było tak realne i bliskie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Dostanie jeden z drugim parę pał i kopów to mu się odechce wolnościowania. No chyba, że oni sami będa kopać. Pierwsze próbki już były, więc kto wie może taki właśnie jest plan.
-
- w mackach Zła
Piszesz tak jakby te szczepionki leżały na chodnikach. Mnie w ogóle bawi ta cała dyskusja. Przecież i tak większość poczeka ze dwa trzy lata. Wtedy już mniej więcej będzie wiadomo co i jak, a może nawet zaraza pójdzie w pizdu. Obecnie przeprowadzane jest doświadczenie na niespotykaną skalę. Czekajmy spokojnie na efekty, bo podejrzewam, że większość z nas nie ma szans wepchnąć się do kolejki nawet gdyby chciała. Reasumując. Po chuj drążyć i tworzyć niepotrzebny front durnego sporu. Kolega nicram i kilku innych przyjęło preparat, więc mamy wygodę relacji z pierwszej ręki. Jeżeli pójdzie coś nie tak z pewnościa się dowiemy. Tymczasem zamiast docenić śmiałków spotyka ich szydera. Pojebani jesteście panowie?
-
- rasowy masterfulowicz
Dochodzą mnie słuchy że ja jako człowiek z cukrzycą nr 1 nie będe mógł sie zaszczepić.Czy to prawda nicram, sybir? ponoć ci z astmą nie będą mogli też
- trup
jak było to mnie wyśmiejcie.
"Nie ma już wolnych szczepionek i terminów. - Szczepionki, które dotrą do nas do 31 marca zostały już rozdysponowane" - mówi michał dworczyk
poczułem się jak ten chłopiec...
"Nie ma już wolnych szczepionek i terminów. - Szczepionki, które dotrą do nas do 31 marca zostały już rozdysponowane" - mówi michał dworczyk
poczułem się jak ten chłopiec...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- w mackach Zła
-
- rasowy masterfulowicz
-
- rasowy masterfulowicz
to już koniec świata?
-
- rasowy masterfulowicz
Na pewno....
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
W skrócie. Mężczyzna zmarł, nic o nim nie wiemy, nie wiemy co było przyczyną zgonu, nie wiemy nic, nawet kiedy się szczepili ani kiedy zmarł. Ale napiszemy artykuł

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo