SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: SARS-CoV-2
Uczeń staszka żebraka, beneficjent prawicowego socjalu próbuje wyprzeć się własnej opcji, własnej racji stanu. Zabawne. Co nie zmienia faktu, że jestem przeciwko zamykaniu wszystkiego i na oślep. Jestem przeciwko skurwiałym działaniom bandytów trzymających stery. Zamykacie to płaćcie, w innym przypadku wypierdalać.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli myślisz, że ja się tutaj tak tylko przekomarzam, a tak naprawdę to podnieca mnie ta zbrodnia na gospodarce i logice to jesteś w głębokim dole, Przyjacielu.535 pisze: ↑24-01-2021, 20:41Uczeń staszka żebraka, beneficjent prawicowego socjalu próbuje wyprzeć się własnej opcji, własnej racji stanu. Zabawne. Co nie zmienia faktu, że jestem przeciwko zamykaniu wszystkiego i na oślep. Jestem przeciwko skurwiałym działaniom bandytów trzymających stery. Zamykacie to płaćcie, w innym przypadku wypierdalać.
PS. Masz sprzeczność między stwierdzeniem pierwszym i trzecim.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.

Masz sprzeczność między tym co głosisz, a tym kogo reklamujesz i co sam robisz. Niejednokrotnie ten fakt udowodniłeś. Spróbuj rzucić wszystkim i nie chować się za zusem, socjalem, czy ochroną tak zwanego zdrowia. Chcesz obalać system? Spróbuj z niego wyjść. Taki z ciebie wolnościowiec jak z tych twoich chlopaczków, którym podstawiasz plecy. Gęba pełna frazesów. Liczą się czyny, a nie bajeczki dla pryszczatych koleżków żyjących na garnuszku dziadków.Pacjent pisze: ↑24-01-2021, 20:59Jeśli myślisz, że ja się tutaj tak tylko przekomarzam, a tak naprawdę to podnieca mnie ta zbrodnia na gospodarce i logice to jesteś w głębokim dole, Przyjacielu.535 pisze: ↑24-01-2021, 20:41Uczeń staszka żebraka, beneficjent prawicowego socjalu próbuje wyprzeć się własnej opcji, własnej racji stanu. Zabawne. Co nie zmienia faktu, że jestem przeciwko zamykaniu wszystkiego i na oślep. Jestem przeciwko skurwiałym działaniom bandytów trzymających stery. Zamykacie to płaćcie, w innym przypadku wypierdalać.
PS. Masz sprzeczność między stwierdzeniem pierwszym i trzecim.
-
Dobrze, Mistrzu prowadź. Państwową ochronę zdrowia omijam chcąc nie chcąc. Teraz opowiedz mi jak mam odzyskać składki i przestać je płacić.535 pisze: ↑24-01-2021, 21:14Masz sprzeczność między tym co głosisz, a tym kogo reklamujesz i co sam robisz. Niejednokrotnie ten fakt udowodniłeś. Spróbuj rzucić wszystkim i nie chować się za zusem, socjalem, czy ochroną tak zwanego zdrowia. Chcesz obalać system? Spróbuj z niego wyjść. Taki z ciebie wolnościowiec jak z tych twoich chlopaczków, którym podstawiasz plecy. Gęba pełna frazesów. Liczą się czyny, a nie bajeczki dla pryszczatych koleżków żyjących na garnuszku dziadków.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
Tu nic nie ma znaczenia po za jednym - wszyscy mają być posłuszni, jak horban, simon czy inny gwiazdor, albo samo who wymyśli że ratunek to stanie na rękach z gołą dupą pod wiatr to wszyscy mają tak robić. Sorry taką mamy tresurę. Im bardziej głupi pomysł ludzie będą realizować to znaczy wytresowani. Wstrzykiwanie sobie czegoś co sam producent przyznaje że nie jest tak przebadane jak wszystko inne do tej pory to dobry przykład. Wiem że nic odkrywczego nie napisałem ale właściwie wszędzie powinno się to przypominać.
Jako przedstawicielowi prawicy socjalnej radziłbym ci jednak nieco więcej pokory. Co do składek. Widzę , że w wieku lat 45 jesteś bardzo naiwny i jeszcze bardziej przestraszony. Znasz takie powiedzenie "łatwo przyszło, łatwo poszło"? No to sobie je tam wmanewruj. Dziwne że martwisz się o składki popierając zjednoczoną prawicę. No mówię , że jesteś kompletnie niespójny. Ps Jeszcze zdanie na temat jak nie płacić. Normalnie. Zwalniasz się z pracy i nie płacisz. Wielki kurwa problem.Pacjent pisze: ↑24-01-2021, 21:19Dobrze, Mistrzu prowadź. Państwową ochronę zdrowia omijam chcąc nie chcąc. Teraz opowiedz mi jak mam odzyskać składki i przestać je płacić.535 pisze: ↑24-01-2021, 21:14Masz sprzeczność między tym co głosisz, a tym kogo reklamujesz i co sam robisz. Niejednokrotnie ten fakt udowodniłeś. Spróbuj rzucić wszystkim i nie chować się za zusem, socjalem, czy ochroną tak zwanego zdrowia. Chcesz obalać system? Spróbuj z niego wyjść. Taki z ciebie wolnościowiec jak z tych twoich chlopaczków, którym podstawiasz plecy. Gęba pełna frazesów. Liczą się czyny, a nie bajeczki dla pryszczatych koleżków żyjących na garnuszku dziadków.
-
No widzisz. Dla przedstawionej przez siebie tezy musisz przyjmować fałszywe założenie, że popieram koalicję rządzącą, czego nie potrafisz przecież udowodnić. Moglibyśmy rozważyć ww. kwestie, ale na realnym gruncie.535 pisze: ↑24-01-2021, 21:35Jako przedstawicielowi prawicy socjalnej radziłbym ci jednak nieco więcej pokory. Co do składek. Widzę , że w wieku lat 45 jesteś bardzo naiwny i jeszcze bardziej przestraszony. Znasz takie powiedzenie "łatwo przyszło, łatwo poszło"? No to sobie je tam wmanewruj. Dziwne że martwisz się o składki popierając zjednoczoną prawicę. No mówię , że jesteś kompletnie niespójny.
Oczywiście, że popierasz. Tak jak te twoje miglance , które pierwsze rzucą się do sutanny i po karmę dla kota. Swoją drogą mówiłem, że beczka śmiechu z tobą tutaj jest
Okazało się bowiem, że nasz pan naczelny wolnościowiec i antysystemowiec wierzy w socjalizm i zus...Tu mam serdeczny apel do Wacka Tomasza. Ty mi się nie waż apelować o wyrzucanie kolegi śmieszka z tego miejsca. Lepszej rozrywki nie będzie.
Okazało się bowiem, że nasz pan naczelny wolnościowiec i antysystemowiec wierzy w socjalizm i zus...Tu mam serdeczny apel do Wacka Tomasza. Ty mi się nie waż apelować o wyrzucanie kolegi śmieszka z tego miejsca. Lepszej rozrywki nie będzie.
- ozob
- zahartowany metalizator
Zajebiście mnie to cieszy. Cierpliwość się kończy. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Headcrab
- Kontakt:
Jak będzie dyskoteka w twoim mieście, to wybierasz się tam by walczyć z reżimem?Pacjent pisze: ↑24-01-2021, 19:26Znam tę terminologię z czasów komuny. Gdy odbywały się demonstracje opozycji lub nielegalne obchody jakiejś rocznicy to wokół stawali, najczęściej starzy beneficjenci PRL-u i komentowali: "głupki", "krzykacze" lub "Polska Ludowa was wykształciła". Sytuacja jest podobna.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
https://gwiazdy.wp.pl/hiobowe-wiesci-o- ... 856313728aNie wyobrażam sobie, żeby jakikolwiek artysta czy artystka wsiedli do samolotu niezaszczepieni – mówił Neil Warnock, szef działu koncertowego United Talent Agency, jednej z najważniejszych na świecie agencji zajmujących się sprawami sceny muzycznej
Ktoś jeszcze spodziewa się letnich festiwali w tym roku?
Guilty of being right
Ja strzelam, że nasz niezłomny husarz celuje raczej w parady równości, względnie protesty kobiet. Na dysku jednak można otrzymać klapsa.Headcrab pisze: ↑24-01-2021, 22:21Jak będzie dyskoteka w twoim mieście, to wybierasz się tam by walczyć z reżimem?Pacjent pisze: ↑24-01-2021, 19:26Znam tę terminologię z czasów komuny. Gdy odbywały się demonstracje opozycji lub nielegalne obchody jakiejś rocznicy to wokół stawali, najczęściej starzy beneficjenci PRL-u i komentowali: "głupki", "krzykacze" lub "Polska Ludowa was wykształciła". Sytuacja jest podobna.
-
Jak będzie koncert. Na razie "walczę" w restauracjach.Headcrab pisze: ↑24-01-2021, 22:21Jak będzie dyskoteka w twoim mieście, to wybierasz się tam by walczyć z reżimem?Pacjent pisze: ↑24-01-2021, 19:26Znam tę terminologię z czasów komuny. Gdy odbywały się demonstracje opozycji lub nielegalne obchody jakiejś rocznicy to wokół stawali, najczęściej starzy beneficjenci PRL-u i komentowali: "głupki", "krzykacze" lub "Polska Ludowa was wykształciła". Sytuacja jest podobna.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Otwierajcie wszystko. Wszystkie szkoły, uczelnie, garmażerie, dyskoteki, wesela, chrzciny, koncerty, z robót zdalnych wracajcie do normalnych itp. Zróbcie to. Gwarantuje wam, że po miesiącu od tego faktu sami będziecie w popłochu to zamykać jeszcze krzycząc: ale czemu rząd nic nie robi? Nie interweniuje jak w innych krajach? Czemu tak mało testów?
Raz się zje, raz się nie zje.
-
u was w parafii to pewnie postępowy proboszczMariusz Wędliniarz pisze: ↑25-01-2021, 12:45Otwierajcie wszystko. Wszystkie szkoły, uczelnie, garmażerie, dyskoteki, wesela, chrzciny, koncerty, z robót zdalnych wracajcie do normalnych itp. Zróbcie to. Gwarantuje wam, że po miesiącu od tego faktu sami będziecie w popłochu to zamykać jeszcze krzycząc: ale czemu rząd nic nie robi? Nie interweniuje jak w innych krajach? Czemu tak mało testów?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Znaczy ksiądz Marcin jest młodym księdzem. Często chodził po domach jak nie było wirusa. Teraz jakby zapadł się pod ziemię. Mało kto go widuje. Podobno siedzi w chałupie przy kościele i się gruby zrobił. Niektórzy go podobno pijanego nie raz widywali.BOLEK pisze: ↑25-01-2021, 12:53u was w parafii to pewnie postępowy proboszczMariusz Wędliniarz pisze: ↑25-01-2021, 12:45Otwierajcie wszystko. Wszystkie szkoły, uczelnie, garmażerie, dyskoteki, wesela, chrzciny, koncerty, z robót zdalnych wracajcie do normalnych itp. Zróbcie to. Gwarantuje wam, że po miesiącu od tego faktu sami będziecie w popłochu to zamykać jeszcze krzycząc: ale czemu rząd nic nie robi? Nie interweniuje jak w innych krajach? Czemu tak mało testów?
Raz się zje, raz się nie zje.
- ozob
- zahartowany metalizator
Ostatnie dni są arcyzabawne. Zgony ludzi, którzy mieli choroby współistniejące i byli pozytywni, są klasyfikowane jako ofiary Covid-19. Zgony ludzi z chorobami współistniejącymi, ale po szczepionce, są klasyfikowane jako te, których przyczyną są choroby współistniejące. (:
Ostatnio zmieniony 25-01-2021, 15:16 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
Nie dość, że otwierają to jeszcze robią sobie jaja z Twoich ulubieńców:Mariusz Wędliniarz pisze: ↑25-01-2021, 12:45Otwierajcie wszystko. Wszystkie szkoły, uczelnie, garmażerie, dyskoteki, wesela, chrzciny, koncerty, z robót zdalnych wracajcie do normalnych itp. Zróbcie to. Gwarantuje wam, że po miesiącu od tego faktu sami będziecie w popłochu to zamykać jeszcze krzycząc: ale czemu rząd nic nie robi? Nie interweniuje jak w innych krajach? Czemu tak mało testów?

- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
powinien być Szurek , a nie Żurek : )
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
Zamiast tosty z pieczarkami testy z pieczątkami, zamiast kotlet schabowy kotlet szczepiony.