Te kurwy quadowcy i krosowcy napierdalający po lasach bez opamiętania to jebana zaraza.Sgt. Barnes pisze: ↑26-01-2021, 13:39https://szczecinskie24.pl/powiat-goleni ... HznPMbohF0
co za chuje jebane.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Quadowcy to wzorzec z Sevres cebulactwa i chamstwa. Banda małochujkowców, co sobie muszą przedłużać. Góry też rozjeżdżają. Widły i piec.Sgt. Barnes pisze: ↑26-01-2021, 13:39https://szczecinskie24.pl/powiat-goleni ... HznPMbohF0
co za chuje jebane.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
Ja proponuję wolnościowe podejście, jak komuś to przeszkadza to niech nie jeździ quadem. Nawet jeśli podczas takiej przejażdżki jakieś zwierzę zostało rozjechane, to nic takiego się nie stało. Zwierzęta nie czują bólu ponieważ nie mają duszy i nie znajduje się w nich żaden wewnętrzny obserwator, który mógłby ten ból odczuwać.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Bloodcult
A ja proponuje bardziej wolnościowe :
Niech sobie jeżdżą po swoim.
Niech sobie jeżdżą po swoim.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Otóż to. To lewica nauczyła ludzi braku szacunku dla czyjejś własności, więc mamy kolesi rozjeżdżających np. pola i łąki.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Headcrab
- Kontakt:
Jeżdżą po swoim. Lasy należą do Polaków, do tych jeżdżących na quadach też.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- Hatefire

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- rasowy masterfulowicz
najlepsze, ze te kurwy bez odrobiny mozgu maja standardowy argument: "bo ja nie mam gdzie jezdzic". To se kurwa nie kupuj quada wsiorze.Hatefire pisze: ↑26-01-2021, 13:46Quadowcy to wzorzec z Sevres cebulactwa i chamstwa. Banda małochujkowców, co sobie muszą przedłużać. Góry też rozjeżdżają. Widły i piec.Sgt. Barnes pisze: ↑26-01-2021, 13:39https://szczecinskie24.pl/powiat-goleni ... HznPMbohF0
co za chuje jebane.
Popieram rozwieszanie stalowych linek, kopanie wilczych dołów i zastawianie pułapek na to kurestwo. Niech giną.
KVLT lizania CZASZKI
Pod tym ostatnim akapitem chętnie się podpiszę. Dodam jedynie, że podobnie winno się tępić wszystkich cweli puszczających luzem swoich czworonożnych pupili. Chcesz żeby pies miał gdzie biegać, kup teren, opierdol siatką i niech biega do upadu. W innym wypadku smycz.Pan_Kimono pisze: ↑26-01-2021, 14:21najlepsze, ze te kurwy bez odrobiny mozgu maja standardowy argument: "bo ja nie mam gdzie jezdzic". To se kurwa nie kupuj quada wsiorze.Hatefire pisze: ↑26-01-2021, 13:46Quadowcy to wzorzec z Sevres cebulactwa i chamstwa. Banda małochujkowców, co sobie muszą przedłużać. Góry też rozjeżdżają. Widły i piec.Sgt. Barnes pisze: ↑26-01-2021, 13:39https://szczecinskie24.pl/powiat-goleni ... HznPMbohF0
co za chuje jebane.
Popieram rozwieszanie stalowych linek, kopanie wilczych dołów i zastawianie pułapek na to kurestwo. Niech giną.
Dodam jeszcze do tego trzymanie psa w bloku, brak szacunku do zwierzaka i sąsiadów.
-
Pod tym z kolei ja się podpiszę i dodam, że ów element mógłby sprzątać gówna po swoich psach, zwłaszcza gdy traktują śnieg jako piach.
A tu coś o wiele bardziej onkologicznego:
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/l ... ia/mmg538n
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- trup
Pierdolisz Wiesław. Mogę przyjechać kładem po twoim psie?Headcrab pisze: ↑26-01-2021, 14:01Ja proponuję wolnościowe podejście, jak komuś to przeszkadza to niech nie jeździ quadem. Nawet jeśli podczas takiej przejażdżki jakieś zwierzę zostało rozjechane, to nic takiego się nie stało. Zwierzęta nie czują bólu ponieważ nie mają duszy i nie znajduje się w nich żaden wewnętrzny obserwator, który mógłby ten ból odczuwać.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Co jednak, jeśli obok znajdzie się wzburzony obserwator?Headcrab pisze: ↑26-01-2021, 14:01Ja proponuję wolnościowe podejście, jak komuś to przeszkadza to niech nie jeździ quadem. Nawet jeśli podczas takiej przejażdżki jakieś zwierzę zostało rozjechane, to nic takiego się nie stało. Zwierzęta nie czują bólu ponieważ nie mają duszy i nie znajduje się w nich żaden wewnętrzny obserwator, który mógłby ten ból odczuwać.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- Headcrab
- Kontakt:
Jak przejedziesz to trudno, najwyżej mi dasz nowego. Psy tak jak inne zwierzęta to tylko maszyny zrobione z mięsa, więc nic wielkiego się nie stanie.
- Headcrab
- Kontakt:
Nic, dlaczego ten wzburzony obserwator miałby się wtrącać w nieswoje sprawy i ograniczać ludziom wolność?
- immortal69
- postuje jak opętany!
A ja dodam do tego walenie konia. Brak szacunku do kobiet i do swojego kutasa.
- 83koper83
- rasowy masterfulowicz
Bo, zapamiętaj se pan: Wzburzony Obserwator Ma Prawo Reagować!
Kerosene keeps me warm.
Staram się ograniczać ostatnio. Jest to też brak szacunku do samego siebie.immortal69 pisze: ↑26-01-2021, 15:09A ja dodam do tego walenie konia. Brak szacunku do kobiet i do swojego kutasa.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Tak, a najbardziej jak zobaczy GEJA
If you do everything right, there will be no struggle.