Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Ja nigdy nie byłem na siłowni i się nie wybieram ale... rozumiem narzekających na zamknięcie tych przybytków. Dzisiejsze apartamenty nie pozwalają wstawić kuwety dla kota, a co dopiero ławeczki i sztangi. Nie każdy dysponuje przestronnym luksusowym strychem. Choćby nieocieplonym.
- immortal69
- postuje jak opętany!
No mnie ten covid właśnie zmusił do małej inwestycji we własny sprzęt. Kupiłem używany zestaw i pompuję w garażu. Z plusów takiego rozwiązania to to że nie ma teraz wymówek i czas treningu przychodzi i trzeba rzeźbić 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Bynajmniej, kolega mocny uświadomił mi, że nie potrzebuję specjalnej gruszki do boksu, by walić gruchę
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Bardzo słusznie, takie nienapompowane koła to śmierć na drodze
If you do everything right, there will be no struggle.
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
Kupiłem już w lutym zeszłego roku orbitreka używkę i działam.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
oczywiście, że tak.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-01-2021, 08:45Kluby sportowe są otwarte. Ja też chodzę na zajęcia z boksu i są grupy.maciek z klanu pisze: ↑28-01-2021, 06:59Dziwne z tymi basenami. W Katowicach np w Monopolu są zajęcia dla rodziców z dziećmi. A dorośli normalnie nie mogą popływać. Nie kumam tego.
dajesz zdjęcie. najlepiej z podstawówki. płacisz 60 pln za wyrobienie karty zawodniczej, a tak po prawdzie dopisanie do polskiego związku karate, jak nie byłeś dopisany i uczęszczasz na zajęcia. np. jako kadra seniorów wilanowa w występach miejskich. wiadomo jakich.
proste?
proste.
a jak ktoś doczyta np. z emilewicz to będzie wiedział, że po prostu nie dopatrzyła, albo klub narciarski był mocno niezorganizowany.
reasumując. dla chcącego nic trudnego.
No i teraz mi powiedz po chuj ta cała fikcja? Przecież to jest działanie przeciwko zdrowiu obywateli w ramach rzekomej walki o ich zdrowie. Czysty kretymizm jak w tym filmie z letigimacją i wejściem na plażę.Wacław pisze: ↑28-01-2021, 09:56oczywiście, że tak.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-01-2021, 08:45Kluby sportowe są otwarte. Ja też chodzę na zajęcia z boksu i są grupy.maciek z klanu pisze: ↑28-01-2021, 06:59Dziwne z tymi basenami. W Katowicach np w Monopolu są zajęcia dla rodziców z dziećmi. A dorośli normalnie nie mogą popływać. Nie kumam tego.
dajesz zdjęcie. najlepiej z podstawówki. płacisz 60 pln za wyrobienie karty zawodniczej, a tak po prawdzie dopisanie do polskiego związku karate, jak nie byłeś dopisany i uczęszczasz na zajęcia. np. jako kadra seniorów wilanowa w występach miejskich. wiadomo jakich.
proste?
proste.
a jak ktoś doczyta np. z emilewicz to będzie wiedział, że po prostu nie dopatrzyła, albo klub narciarski był mocno niezorganizowany.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
haha. tu są niezłe kozaki xD
sporo też mitomanów. jeden wypisuje, że nie ma smartfona, a zamieszcza zdjęcia na forum. zapewne kalkulatorem. pakować też pewnie pakuje. wiadomo co w co. takie tu historie mają miejsce.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a to jakby inna sprawa.535 pisze: ↑28-01-2021, 10:01No i teraz mi powiedz po chuj ta cała fikcja? Przecież to jest działanie przeciwko zdrowiu obywateli w ramach rzekomej walki o ich zdrowie. Czysty kretymizm jak w tym filmie z letigimacją i wejściem na plażę.Wacław pisze: ↑28-01-2021, 09:56oczywiście, że tak.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑28-01-2021, 08:45
Kluby sportowe są otwarte. Ja też chodzę na zajęcia z boksu i są grupy.
proste?
proste.
zresztą myślę, że to taka przypadłość państwa urzędniczego. wczoraj rozmawiałęm z gościem, którego centrala jest w danii. targa z tego pięknego kraju coś co nam jest aktualnie potrzebne. i mówi, że jak są jakieś mitingi i wychodzi z polskim rozwiązywaniem problemów, to już nawet się nie śmieją, a wychodzą akurat po kawę do ekspresu. to jakiś relikt prlu. urzędas. przepis. obejścia i najścia. bez tego lolak nie potrafi żyć. kwintesencja bycia.
Ostatnio zmieniony 28-01-2021, 10:08 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
A propos smartfona. Wkurwia mnie do białości pisanie na tym łajnie. Tak wiem rozklepane łapsko betoniarza nadaje się do szufli, a nie do ekskluzywnego urządzenia dla panienek. Przepraszam.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
unikam, ale są czasem tak ciekawe wątki w tym miejscu, że nawet w trakcie srania nie mogę się powstrzymać ....
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
Hehe nie ma czasu na paletanie sie jak na silce, kiedy wiater i mroz napierdalaja, to faktimmortal69 pisze: ↑28-01-2021, 09:26No mnie ten covid właśnie zmusił do małej inwestycji we własny sprzęt. Kupiłem używany zestaw i pompuję w garażu. Z plusów takiego rozwiązania to to że nie ma teraz wymówek i czas treningu przychodzi i trzeba rzeźbić![]()

woodpecker from space
-
Tak tez funkcjonowałem. Problem jest taki ,że mieszkam na wsi i basen na który uczęszczałem i zapierdalałem 2 razy tygodniu 40 km od miejsca zamieszkania zwyczajnie zamknięto. Po prostu jest zamknięty. Od 28 grudnia.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
- Triceratops
Na orbitrekach dzialaja ludzie mlodzi, ambitni i ukierunkowani na sukces. Dzialanie orbitreka jest wielopoziomowe - od wzmacniania miesni posturalnych, poprawiania wydolnosci tlenowej, po wzmacnianie pewnosci siebie i rozwijanie odruchow pedalowania w kazdych okolicznosciach.
Trener Jarzombek
woodpecker from space
- Medard
HeheTriceratops pisze: ↑28-01-2021, 12:41Na orbitrekach dzialaja ludzie mlodzi, ambitni i ukierunkowani na sukces. Dzialanie orbitreka jest wielopoziomowe - od wzmacniania miesni posturalnych, poprawiania wydolnosci tlenowej, po wzmacnianie pewnosci siebie i rozwijanie odruchow pedalowania w kazdych okolicznosciach.
Trener Jarzombek

Wyjaśnienie jest proste, było niedrogo i blisko do przewiezienia.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Sybir
Krótki dystans to bardzo istotna informacja, jeśli przewozi się coś na hulajnodze 

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz