SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: SARS-CoV-2
Nie jest żadną tajemnicą, że pan żeglarz chętnie opierdoliłby burito pewnemu biznesmenowi od ciepłej wody i jeszcze chętniej zatańczył na imprezie urodzinowej. Nie chce mi się szukać cytatów, ale zainteresowani dobrze wiedzą o czym mówię. Wiem, że ciężko się przyznać do roli podnóżka, no ale cóż. Z faktami nie wygrasz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dla nich fakty nie istnieją. o ile są dla nich niewygodne.535 pisze: ↑28-01-2021, 14:45Nie jest żadną tajemnicą, że pan żeglarz chętnie opierdoliłby burito pewnemu biznesmenowi od ciepłej wody i jeszcze chętniej zatańczył na imprezie urodzinowej. Nie chce mi się szukać cytatów, ale zainteresowani dobrze wiedzą o czym mówię. Wiem, że ciężko się przyznać do roli podnóżka, no ale cóż. Z faktami nie wygrasz.
np. tutaj od dwóch godzin czekamy na informację, czym są "rozwodnione szczepionki".
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
bądźmy precyzyjni, chodziło o "wypłukane szczepionki"
cokolwiek to jest. 

all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
kurde, wszystko w biegu .... tyle roboty a tu się nie mogę skupić, przez "te wypłukane szczepionki" xd
coś cicho w temacie, pomocy lokalnej gastronomi. u nas na arbajcie dzisiaj tak:
zapału starczyło na 1 dzień?

120pln
coś cicho w temacie, pomocy lokalnej gastronomi. u nas na arbajcie dzisiaj tak:
zapału starczyło na 1 dzień?

120pln
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A co to za arbaity macie, że żrecie jakieś modne włoskie placki? W pocie czoła pracujesz? Czy jesteś jakimś gawędziarzem biurowym w garniturze, którego celem życiowym jest rozmyślanie o tym co zrobić w życiu żeby się nie orobić, a mieć tyle co ci co naprawdę ciężko robią. Z twoich niektórych postów wynikało, że masz lewicowe podejście, ale mi tu śmierdzi jakimś cwaniackim kręceniem co robić żeby się dorobić kosztem innych. I Oczywiście awansować w tej szczurzej drabince na ważniejszego. Jeszcze niech wam piwo 0% przywiozą to będzie naprawdę 'cool'. Pewnie dużo w tej "pracy" rozmawiacie o jakichś nieistotnych gównach typu prywatne sprawy. Za prawdziwej lewicy byłbyś zesłany na wieloletnie, ciężkie przymusowe roboty. 120 zł czasem ludzie na cały miesiąc mają na jedzenie, a ty się tu tym szczycisz.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mario. nie wiem co powiedzieć. czytasz ludzi jak otwartą książkę. taka prawda.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑28-01-2021, 16:01A co to za arbaity macie, że żrecie jakieś modne włoskie placki? W pocie czoła pracujesz? Czy jesteś jakimś gawędziarzem biurowym w garniturze, którego celem życiowym jest rozmyślanie o tym co zrobić w życiu żeby się nie orobić, a mieć tyle co ci co naprawdę ciężko robią. Z twoich niektórych postów wynikało, że masz lewicowe podejście, ale mi tu śmierdzi jakimś cwaniackim kręceniem co robić żeby się dorobić kosztem innych. I Oczywiście awansować w tej szczurzej drabince na ważniejszego. Jeszcze niech wam piwo 0% przywiozą to będzie naprawdę 'cool'. Pewnie dużo w tej "pracy" rozmawiacie o jakichś nieistotnych gównach typu prywatne sprawy. Za prawdziwej lewicy byłbyś zesłany na wieloletnie, ciężkie przymusowe roboty. 120 zł czasem ludzie na cały miesiąc mają na jedzenie, a ty się tu tym szczycisz.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Ta bezczelna Janda!
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Na konto długopisyyyyyyyyyy dostałem bana i nie mogłem już z niego pisać. Z tego co pamiętam to za wklejanie męskich narządów rodnych. Więc założyłem nowe. Nigdy bym nie opuścił babki. Fakt, że nie pozwalam jej wychodzić na dwór żeby się nie zaraziła i ciągle musi siedzieć w maseczce. Ale zauważyłem, że jest od tego czasu spokojniejsza, mało się porusza i dużo śpi. Chyba to polubiła. Nigdy bym nie pracował u jakiegoś biurowego dygnitarza, co jje pizze w biurze, a po paru godzinach idzie do muszli i sra kopy z jej powodu. Siedzę w domu z babką. Jemy kapuśniaki i czasem mięso jak jest. A kiedy tylko mogę idę pracować ciężko w polu dla mnie i dla babki.Triceratops pisze: ↑27-01-2021, 12:36Ja mysle Mariusz, ze ty skasowales konto Dlugopisyy jak sie zapisywales do PIS, bo sie bales, ze ktos to pewnie wyczyta i cie zwolnia z gminy. Tys juz miastowy prawie, zostawiles babke sama na wsi i ona siedzi w maseczce i czeka kiedy wrocisz, a ty w garniturze siedisz w urzedzie gminy pod pisim wojtem.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑26-01-2021, 17:09Zdziwił byś się jak byś zobaczył moją babkę lepjącą w misce pierogi do której kiedyś sraliśmy na podwórzu bo nie mieliśmy po prostu w co. Musiałem kiedyś zmienić konto na Wędliniarza bo już na tamtym być nie mogłem. Hipopotam cię bronił, a ty teraz wbijasz mu sztylety w plecy. Ja nie ma traktora i nie jestem żadnym pisowskim pomagierem. Nie cierpię ich tak samo jak i konfederacji.Triceratops pisze: ↑26-01-2021, 08:31
Mariuszu Wazeliniarzu (a wlasciwie Dariuszu), grupe kontr-hipopotam zakladal Dlugopisyyy, ktory nie byl jebanym pisowskim trollem jak ty
A wies to ty na obrazku tylko widzialesJa wczoraj musialem wyjebac ze 2 tony sniegu zeby w ogole wyjechac traktorem ze stodoly i rozgonic wyjazd plugiem. Bez babki.
Slucham rano Mazurka w RMFce i Lubeckiej w ZETce i tam bywaja te pisoskie klauny jak Koscinski, Dworczyk, ta wiceminister od stokow glupia Semeniuk co gadala, ze stoki sa bardziej niebezpieczne od marketow, ten Niedzielski i oni gadaja wszystko to co ty gadasz, to znaczy odwrotnie - ty gadasz to co te pisuary gadaja, no gadasz jak ten idiota Koscinski. Ze prywaciarz to bogacz i sobie nie kupi mercedesa. Pewnie wojt ci nakazal z pracy pisac i piszesz.
Zdradziles wies Mariusz. I babke. Pewnie siedzi niezywa w oknie w maseczce, tylko po to zeby listonosz emeryture zostawil.
A ty rece masz spracowane, ale nie od siekiery ani trzonka od lopaty.
Raz się zje, raz się nie zje.
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Zdjęcie babki albo zgłaszamy do prokarutury, że rentę wyłudzasz.
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
Toś mnie ubawił. Swoją drogą moja babka Kurpsianka też tak mówiła - a ty co, nie jjesz? Tyś też Kurpś?Mariusz Wędliniarz pisze: ↑28-01-2021, 16:55jje pizze w biurze, a po paru godzinach idzie do muszli i sra kopy z jej powodu.
Zdjęcie ŻYWEJ babki. Bo to jednak forum metalowe i różne zdjęcia tutaj krążą.
Ostatnio zmieniony 28-01-2021, 19:49 przez 535, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- iGrinder
- postuje jak opętany!
Od dekad czytam o babce. A skąd taki długopis ma niby na internet i kapuśniak, hę?
Those who don't wear the Devil's Mark shall burn in Crematories of Eternal Hell
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Komisja Europejska grozi blokadą eksportu szczepionek
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-pro ... Id,5015094
https://www.rmf24.pl/raporty/raport-pro ... Id,5015094
Guilty of being right
- ozob
- zahartowany metalizator

Można oczywiście powątpiewać, ale z drugiej strony protesty były tak szczegółowo relacjonowane w internecie więc dlaczego na taka skalę nie było podobnych relacji co do pandemii? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dane z białorusi zawsze wiarygodne. brawo ty. xD
wiesz, tutaj czekamy na dane na temat "wypłukanych szczepionek". dysponujesz takowymi?
- ozob
Czyli proponujesz jakaś teorie spiskową? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nagrobek
Mariusz, wiem ze lubisz haiku wiec wklejam ci świeżutkie z dzisiaj by Dariusz Brzóska Brzóskiewicz. w temacie.Mariusz Wędliniarz pisze: My to nie Szwecja. Tam jest inna mentalność ludzi. Jak się im powie, żeby trzymali dystans to zrozumieją o co chodzi i będą to robić bez żadnych dodatkowych prawnych nakazów. Poza tym nie są nadmiernie gadatliwi i jak kogoś spotkają na mieście to nie plują mu w twarz wywrzeszczając swoje mądrości na nieistotne tematy. Tam jest też dużo samotnie żyjących osób i siłą rzeczy zakażeń było mniej. Chociaż z ostatnich doniesień i tam się bardzo pogorszyło jeśli chodzi o zachorowania i zgony.
SZWECJA
Szwecja
To
Nie jest
Pipi Langstrupmpf
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dopiero jak poznam dane na temat wypłukanej szczepionki
połączę wówczas kropki. dane z białorusi>+ wypłukane szczepionki>+ cena wikliny w hurcie w 2020 roku>+ średnia wielkość opadów w skierniewicach w styczniu 2021. powinno się złożyć jako całość w logicznie szurowską teorię. będzie pan zadowolony.
Ostatnio zmieniony 29-01-2021, 13:53 przez Wacław, łącznie zmieniany 2 razy.