Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- w mackach Zła
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Prof. Didier Raoult: legendarny wirusolog, geniusz medycyny na wieść o szczepionce Pfizera: SZALEŃSTWO Prof. Giulio Tarro, wirusolog, 2 razy nominowany do nagrody Nobla w dziedzinie medycyny , wychował i wykształcił tysiące lekarzy : nigdy nie zaszczepię się tą szczepionką. Podkreślam że nie ma żadnych podstaw medycznych i prawnych by nazywać koronawirusa pandemią. To jest gra koncernów farmaceutycznych i polityków. Zastraszanie ludzi. Tu chodzi o wielkie pieniądze i zaszczepienie ludzi niebezpiecznym produktem. Prof. Luc Montegnier - najsłynniejszy wirusolog świata, noblista z 2008r: ludzie nie mogą być królikami doświadczalnymi
- moonfire
- zahartowany metalizator
Przecież to szury. Sajmon, Sutkowski czy inny Whore Ban (Horban, znaczy) to tytani medycyny,ursus pisze: ↑29-01-2021, 14:21Prof. Didier Raoult: legendarny wirusolog, geniusz medycyny na wieść o szczepionce Pfizera: SZALEŃSTWO Prof. Giulio Tarro, wirusolog, 2 razy nominowany do nagrody Nobla w dziedzinie medycyny , wychował i wykształcił tysiące lekarzy : nigdy nie zaszczepię się tą szczepionką. Podkreślam że nie ma żadnych podstaw medycznych i prawnych by nazywać koronawirusa pandemią. To jest gra koncernów farmaceutycznych i polityków. Zastraszanie ludzi. Tu chodzi o wielkie pieniądze i zaszczepienie ludzi niebezpiecznym produktem. Prof. Luc Montegnier - najsłynniejszy wirusolog świata, noblista z 2008r: ludzie nie mogą być królikami doświadczalnymi
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ok. teraz ja będę szurem. sobie wyrwę z kontekstu zdanie, które mi pasuje. a co. nie mogę?

https://www.medonet.pl/porozmawiajmyosz ... 18107.html
zresztą nie ma takiej potrzeby. już ponad 50% lolaczków chce się zaszczepić. a szury, co się po kryjomu zaszczepią i tak się nie przyznają. więc jakby luz. kto by się cymbałami przejmował.

zresztą nie ma takiej potrzeby. już ponad 50% lolaczków chce się zaszczepić. a szury, co się po kryjomu zaszczepią i tak się nie przyznają. więc jakby luz. kto by się cymbałami przejmował.
- nicram
@ Pacjent No właśnie szurze. Jak tam wypłukanie? Wypłukałeś już gówno ze swojej głowy?
all the monsters will break your heart
- nicram
Doskonale. Ten drugi szur od dzisiaj zwany syfonem coś pierdolił o 30% skuteczności...Wacław pisze: ↑29-01-2021, 17:52ok. teraz ja będę szurem. sobie wyrwę z kontekstu zdanie, które mi pasuje. a co. nie mogę?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
a później cmokają jakie ten israelity, kurwa przebiegłe i cwane są. no cwane i przebiegłe. fakt, niezbyt dużo ich jest, sprawienie im idzie min. z tego względu, ale chcą za wszelką cenę przetrwać. chyba to ich główna cecha narodowa i intencja. a nie jak kurwa lolaczki, co się chcą wykończyć. ale huj z tym. niech się nie szczepią. nawet mam tutaj jedną propozycję. wyznaczyć termin szczepień. graniczny. jak się szur nie załapie, a później minie termin, a np. dane z izraelowa go przekonają, albo przekona go groźba wyjebania z pracy, to ok, szczep się, ale za swoje. poza systemem.nicram pisze: ↑29-01-2021, 17:55Doskonale. Ten drugi szur od dzisiaj zwany syfonem coś pierdolił o 30% skuteczności...Wacław pisze: ↑29-01-2021, 17:52ok. teraz ja będę szurem. sobie wyrwę z kontekstu zdanie, które mi pasuje. a co. nie mogę?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
coś mi mówi, że tak to będzie wyglądało dla niezaszczepionych.
https://www.medonet.pl/koronawirus/koro ... 36681.html

i sobie szurki będą mogły psioczyć np. norwegię, czy hiszpanię.
https://www.medonet.pl/koronawirus/koro ... 36681.html

i sobie szurki będą mogły psioczyć np. norwegię, czy hiszpanię.
-
- w mackach Zła
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
mocne słowa jak na młodzieńca we fleyersie co liże zwieracze -;)
powinieneś przestać bo od tych pierdów prosto w nos się zdeka zaczadziła nasza królewna z Ursusa LOL
-
- rasowy masterfulowicz
Widzę, że forumowe ORMO czuwa!
Celem życia nie jest przeżycie.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
elo, łysy
domniemam po kolejnym wpisie niezdrową fascynacje mundurami. podziel się opowieścią o swoich fetyszach. chłopak się nie dowie. pełna dyskrecja gwarantowana
- nicram
Mądre wnioski. Popieram.Wacław pisze: ↑29-01-2021, 18:00a później cmokają jakie ten israelity, kurwa przebiegłe i cwane są. no cwane i przebiegłe. fakt, niezbyt dużo ich jest, sprawienie im idzie min. z tego względu, ale chcą za wszelką cenę przetrwać. chyba to ich główna cecha narodowa i intencja. a nie jak kurwa lolaczki, co się chcą wykończyć. ale huj z tym. niech się nie szczepią. nawet mam tutaj jedną propozycję. wyznaczyć termin szczepień. graniczny. jak się szur nie załapie, a później minie termin, a np. dane z izraelowa go przekonają, albo przekona go groźba wyjebania z pracy, to ok, szczep się, ale za swoje. poza systemem.nicram pisze: ↑29-01-2021, 17:55Doskonale. Ten drugi szur od dzisiaj zwany syfonem coś pierdolił o 30% skuteczności...Wacław pisze: ↑29-01-2021, 17:52ok. teraz ja będę szurem. sobie wyrwę z kontekstu zdanie, które mi pasuje. a co. nie mogę?
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
dziękuję.Slyd pisze: ↑29-01-2021, 23:37Mądre wnioski. Popieram.Wacław pisze: ↑29-01-2021, 18:00a później cmokają jakie ten israelity, kurwa przebiegłe i cwane są. no cwane i przebiegłe. fakt, niezbyt dużo ich jest, sprawienie im idzie min. z tego względu, ale chcą za wszelką cenę przetrwać. chyba to ich główna cecha narodowa i intencja. a nie jak kurwa lolaczki, co się chcą wykończyć. ale huj z tym. niech się nie szczepią. nawet mam tutaj jedną propozycję. wyznaczyć termin szczepień. graniczny. jak się szur nie załapie, a później minie termin, a np. dane z izraelowa go przekonają, albo przekona go groźba wyjebania z pracy, to ok, szczep się, ale za swoje. poza systemem.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
A znasz legende o niemym wirusologu, ktory tak zul gume, ze umarl?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
@Pacjent
Ponawiam pytanie. Chodziło mi oczywiście o wypłukanie, nie rozwodnienie.

Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
Wrzuciłem filmik Gadowskiego. Cytuje tam odpowiednie dokumenty.
Tymczasem:
https://www.bibula.com/?p=122610
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Bibuła... szurski papier toaletowy