CENTURIAN
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- lordfekal
- zaczyna szaleć
CENTURIAN
Znacie, lubicie tych holenderskich morderców? :D Wielka szkoda dla ekstremalnej muzy, że się rozpadli. Nagrali 3 świetne materiały i mogli by chłopaki jeszcze klika dobrych płyt spłodzić.
Ja stawiam na "Choronzonic Chaos Gods".
Ja stawiam na "Choronzonic Chaos Gods".
BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez lordfekal[/i]
Znacie, lubicie tych holenderskich morderców?
Wielka szkoda dla ekstremalnej muzy, że się rozpadli. Nagrali 3 świetne materiały i mogli by chłopaki jeszcze klika dobrych płyt spłodzić.
Ja stawiam na "Choronzonic Chaos Gods" [/quote]
Liber Zar Zax ! Szkoda, że się rozpadli
Znacie, lubicie tych holenderskich morderców?

Ja stawiam na "Choronzonic Chaos Gods" [/quote]
Liber Zar Zax ! Szkoda, że się rozpadli
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Akurat od kilku dni znowu słucham ich ostatniej płyty. Świetny zespół. Demo było niezłe, ale obie duże płyty, a zwłaszcza "Liber Zar Zax" to już pierwszorzędny Death Metal. Jedna z tych "komet" w stylu ANGELCORPSE - powstali, nagrali swoje i zanim ktoś się zdążył zorientować zakończyli działalność. Szkoda, że nie udało mi się zobaczyć ich na żywo.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Wieczor
- zaczyna szaleć
[quote][i]Wysłane przez COFFIN[/i]
Jedna z lepszych załóg death metalowych !!! Pamiętam, jak się wkurwiłem, jak odwołali ich gig w Szczecinie [/quote]
Nie ty jeden. Ja byłem wściekły jak okazało się ze nei bedą grac w Katowicach. Pamietam ze dzien wczesniej mieli grac na Pomorzu i dzownila do mnie kumpela zebym sie nawet nie wybieral do Katowic bo Centurian nie bedzie
Jedna z lepszych załóg death metalowych !!! Pamiętam, jak się wkurwiłem, jak odwołali ich gig w Szczecinie [/quote]
Nie ty jeden. Ja byłem wściekły jak okazało się ze nei bedą grac w Katowicach. Pamietam ze dzien wczesniej mieli grac na Pomorzu i dzownila do mnie kumpela zebym sie nawet nie wybieral do Katowic bo Centurian nie bedzie

"Jak długo będziesz po stronie tej stał? Jak długo będziesz w obronę brał krzyż? Jak długo będziesz nawracał do zła? Jak długo możesz oszustwem tym żyć?"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
LIBER ZAR ZAX!!! totalny krążek, blast na smaym początku płyty po prostu zwala z nóg. Pięęęęęękne
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- COFFIN
[/quote]
Wtedy zaczęly się ich kłopoty, a niedługo potem się rozpieprzyli, jeśli dobrzę kojarzę.

Wtedy zaczęly się ich kłopoty, a niedługo potem się rozpieprzyli, jeśli dobrzę kojarzę.
- lordfekal
- zaczyna szaleć
Szkoda, że nie udało mi się zobaczyć ich na żywo. [/quote]
A my już prawie mieliśmy ich pod monopolowym... [/quote]
no właśnie, przed samym gigiem okazało się, że chuj z tego będzie. Niedługo po tym Centurian przestał istnieć.
Szkoda, że nie udało mi się zobaczyć ich na żywo. [/quote]
A my już prawie mieliśmy ich pod monopolowym... [/quote]
no właśnie, przed samym gigiem okazało się, że chuj z tego będzie. Niedługo po tym Centurian przestał istnieć.
BRING ME THE HEAD OF FUCKEN JESUS CHRIST!!!!!!

- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- COFFIN
[quote][i]Wysłane przez antigod[/i]
Kurka wodna, tyż pamiętam. Powiedz jednak czyż to nie było do przywidzenia? [/quote]
Zakładając, że to w Szczecinie, można zakładać, że się nie uda !
Kurka wodna, tyż pamiętam. Powiedz jednak czyż to nie było do przywidzenia? [/quote]
Zakładając, że to w Szczecinie, można zakładać, że się nie uda !
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Fag Slayer
- rozkręca się