A to, że doszliśmy do tego miejsca, że wszystko jest możliwe to fakt.535 pisze: ↑31-01-2021, 21:12Mam resztkę nadziei, aczkolwiek doszliśmy do tego miejsca, że wszystko jest możliwe. Przynajmniej z kają godek w herbie i na sztandarze.DeadButDreaming pisze: ↑31-01-2021, 21:09Nie, krótki internetowy research wskazuje, że to chyba fejk.
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- DeadButDreaming
- w mackach Zła
Re: Księża
The withered bones of those who failed
But more so of those who didn't even try
But more so of those who didn't even try
Napisz list z przeprosinami do pacjenta. On jest tutaj ich przedstawicielem.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
fakt, przez to co na dole. a może i poprzez wielkie HAHA ?DeadButDreaming pisze: ↑31-01-2021, 21:33A to, że doszliśmy do tego miejsca, że wszystko jest możliwe to fakt.535 pisze: ↑31-01-2021, 21:12Mam resztkę nadziei, aczkolwiek doszliśmy do tego miejsca, że wszystko jest możliwe. Przynajmniej z kają godek w herbie i na sztandarze.DeadButDreaming pisze: ↑31-01-2021, 21:09Nie, krótki internetowy research wskazuje, że to chyba fejk.
min. przez takich xxxxxx jak pensjonariuszdziekanki - "haha, pedofilia w kościele, haha", pilotpirkswkosmosie - "haha, stare kurwiska wylazły, haha", wąskiniejadek - "haha, jakie zabawne jest zamieszczanie zdjęć nazistów, haha". haha.
a wystarczy sczyścić. a nie. to POGLĄDY, zapomniałem. fundamentalizm katolicki+zwykły faszyzm, paraparanienormalne loty+zwykłe nieuctwo, zwykły idiotyzm+omijanie lekcji z historii.
rzygać się chce
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
chyba nie ma co od razu przepraszać
i tak mają to w dupie. robią "swoje". na uśmieszku i "przewracaniu oczami. mantra, mantra, mantra. katolsko faszystowska. a w najlepszym razie, jak na załączonym obrazko-filmiku. uśmiech pogardy i tiki nerwowe.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Była na to jakaś sensowna replika?
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- Hatefire
Szanowny Kolego jaka może być sensowna replika na takie dictum? Jedyna sensowna reakcja, to ubranie interlokutora w kaftan bezpieczeństwa i odstawienie go do specjalistycznej instytucji, fachowo zajmującej się takimi przypadłościami.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
https://wroclaw.wp.pl/wosp-ksiadz-zwyzy ... 493146496a
a mógł zabić...
a mógł zabić...
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- maciek z klanu
Po huj chodzą pod kościół ? Trochę tak jakby mi na posesję przyszedł ksiądz kwestować...
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Hatefire
maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 13:15Po huj chodzą pod kościół ? Trochę tak jakby mi na posesję przyszedł ksiądz kwestować...
stoi jak byk. Na chodniku przed twoim domem mogą sobie robić kwestę, bo nie jest twoją własnością tylko zapewne gminy.Stałyśmy na chodniku
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
Nie wiadomo co to za chodnik.
Jak dla mnie jawne kuszenie i podpierdalanie. Przyjęło się że WOŚP raczej nie idzie w parze z kościołem więc takie ataki czarnej stonki mnie nie dziwią. Z drugiej strony ci co chodzą zbierać pod kościoły też słabo.
Jak dla mnie jawne kuszenie i podpierdalanie. Przyjęło się że WOŚP raczej nie idzie w parze z kościołem więc takie ataki czarnej stonki mnie nie dziwią. Z drugiej strony ci co chodzą zbierać pod kościoły też słabo.
- WaszJudasz
Chcąc kwestować wsród ludzi, chodzą tam, gdzie kręcą się ludzie.
No trochę jednak nie...maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 13:15Trochę tak jakby mi na posesję przyszedł ksiądz kwestować...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak nie wiadomo co za chodnik? Chodniki są publiczne. Przyjęło się? Pamiętam że za dzieciaka sam zbierałem do puszki z kolegami i koleżankami z klasy pod kościołem, szkoła nas sama tam wysyłała i dostawaliśmy wzorowe sprawowowanie. Żaden ksiądz nas nie ganiał krzycząc że jesteśmy diaboliczną mocą. Maciek nie daj się tej śmiesznej wersji, że chodnik poza terenem kościoła to też jest kościelne. Ani chodnik ani ulica nie należą do kościoła.maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 13:21Nie wiadomo co to za chodnik.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Dlatego że posesja jest prywatna, a chodnik jest częścią ulicy które są publiczne. To raczej tak jakby ktoś kwestował na Twojej ulicy, a Ty byś wybiegł na ulicę ich wyzywać.
- WaszJudasz
Bo posesja, jak sama nazwa wskazuje, jest Twoją własnością, natomiast chodnik przed kościołem nie jest własnością księdza.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- maciek z klanu
Chodzi mi o to że to mógl być chodnik kościelny. Oczywiście że ludzie zbierali i zbierać będą przed kościołami bo najszybciej. Ale nie jest to wg mnie fer z gory oceniać nie znając dokładnie sytuacji. Taka tania sensacja. Na Onecie też od wczoraj artykuły na samej górze że ksiądz przepędzał. Wielkie mi halo.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurde maciek NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK CHODNIK KOŚCIELNYmaciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 13:39Chodzi mi o to że to mógl być chodnik kościelny. Oczywiście że ludzie zbierali i zbierać będą przed kościołami bo najszybciej. Ale nie jest to wg mnie fer z gory oceniać nie znając dokładnie sytuacji. Taka tania sensacja. Na Onecie też od wczoraj artykuły na samej górze że ksiądz przepędzał. Wielkie mi halo.
- WaszJudasz
Mogło być tam też przedszkole przeszłości, ale nie było tam ani przedszkola, ani kościelnego chodnika, tylko czarny knur, któremu przewróciło się w dupie.
- maciek z klanu
Lepiej żeby ich w ogóle nie było.
Co do artykułu to dla mnie wielką ustawka. Kobieta nazwana ,,szumowina,, i zgłasza to do gazety, która publikuje o tym artykuł.
Do mnie sąsiad powiedział ty huju, gdzie mam to zgłosić?
Co do artykułu to dla mnie wielką ustawka. Kobieta nazwana ,,szumowina,, i zgłasza to do gazety, która publikuje o tym artykuł.
Do mnie sąsiad powiedział ty huju, gdzie mam to zgłosić?