Ryśkowi zgłoś, albo Grażynce w ostateczności.maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 13:47Lepiej żeby ich w ogóle nie było.
Co do artykułu to dla mnie wielką ustawka. Kobieta nazwana ,,szumowina,, i zgłasza to do gazety, która publikuje o tym artykuł.
Do mnie sąsiad powiedział ty huju, gdzie mam to zgłosić?
Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Re: Księża
-
- weteran forumowych bitew
do onetu lub wp czyli dwie opcje a najlepiej jak byś podkreślił że jesteś aktywistą lbgtmaciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 13:47Lepiej żeby ich w ogóle nie było.
Co do artykułu to dla mnie wielką ustawka. Kobieta nazwana ,,szumowina,, i zgłasza to do gazety, która publikuje o tym artykuł.
Do mnie sąsiad powiedział ty huju, gdzie mam to zgłosić?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Poza tym chodzi o zwykłą ludzką przyzwoitość. Jakby jakaś młodzież z Caritasu robiła kwestę przed moim ogródkiem działkowym to bym spytał się czy nie chcą herbaty bo piździ. Takie nieużyte kurwy chcą potem uczyć ludzi przyzwoitości i urządzać życie innym w tym smutnym kraju. Ciekawe że nie są tacy radykalni w rozdzielaniu tego co publiczne a prywatne kiedy ciągną kasę na ten swój śmieszny kult od państwa.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Drone
- maciek z klanu
tak ciezko zrozumiec o co chodzi? Chodnik na posesji prywatnej coś mówi? To takie novum?
https://www.google.com/search?q=chodnik ... GyUKbxGYnM
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Maciek. Ten chodnik nie jest na posesji prywatnej. Przynajmniej oficjalnie według obowiązującego w tej chwili prawa, bo gdyby spojrzeć w mapy to akurat w moim mieście duży procent centrum należy do tej złodziejskiej organizacji.maciek z klanu pisze: ↑01-02-2021, 14:04tak ciezko zrozumiec o co chodzi? Chodnik na posesji prywatnej coś mówi? To takie novum?
https://www.google.com/search?q=chodnik ... GyUKbxGYnM
- maciek z klanu
No i dobrze, jesli sprawdziłeś lub znasz okolice to ok. Nie było tematu. Mój błąd.
- Prodi
- postuje jak opętany!
Poza tym kurwa mać: dziewczyna poszła zbierać tam gdzie będzie mogła spotkać większą grupę ludzi i tyle, sam wczoraj będąc w Parku Lotników z dziećmi na spacerze też owsiakowych wolontariuszy spotykałem co rusz, pod Carrfourem (niedziela handlowa) też się pałętali, czemuż to niby by mieli nie kręcić się na chodniku w okolicy kościoła, hę? Bo to Twoim zdaniem prowokacja? Poza tym czemu pan pasterz wyzywa bogu ducha dziewczyny? Jakim prawem się pytam?
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- maciek z klanu
No jesli wlazły mu na posesje to ma prawo sobie mowic co chce. Wg mnie
Ale juz sprawa wyklarowana przez 535, wiec ja sie mylilem.

No jak to? Że też muszę dorosłemu obywatelowi tłumaczyć takie banalne oczywistości. Prawem właściciela sumień obywateli i właściciela tego kraju w ogóle. Przecież to przedstawiciel pana boga. Tak właściwie to sam pan bóg. Teraz przeproś i do kąta na cztery zdrowaśki.
- Prodi
- postuje jak opętany!
No tak, moja wina, moja wina...<jeb dynią o ścianę, jeb dynią o ścianę>.
A tak na poważnie to już jest po prostu:
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nie wiem juz ktory to temat o Dezerterze ale mi sie zawsze zajebiscie podobal ten z Blasfemii „Pierwszy raz” czy jakos tak, jak zagrali to na Chaos Pikniku to poczulem kurwa ciary
woodpecker from space
Nie ta płyta.Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 15:11Nie wiem juz ktory to temat o Dezerterze ale mi sie zawsze zajebiscie podobal ten z Blasfemii „Pierwszy raz” czy jakos tak, jak zagrali to na Chaos Pikniku to poczulem kurwa ciary
- Triceratops
- Prodi
- postuje jak opętany!
No "Blasfemia" , siewie, ale co to ma panie do rzeczy w temacie o księżach, ew. do mojej wklejki utworu "Zgroza" autorstwa Kultu?

- Prodi
- postuje jak opętany!
Ech...to ta edycja kiedy nie mogłem zawitać do Żelebska gdyż byłem...w szpitalu (przy narodzinach córy).Triceratops pisze: ↑01-02-2021, 15:11Nie wiem juz ktory to temat o Dezerterze ale mi sie zawsze zajebiscie podobal ten z Blasfemii „Pierwszy raz” czy jakos tak, jak zagrali to na Chaos Pikniku to poczulem kurwa ciary
- Triceratops
A gdzies gadaliscie o Dezerterze ale niemoge znalezc gdzie, bo teraz kazdy temat to ksieza i aborcja, wiec napisalem w pierwszym lepszym 

woodpecker from space
- maciek z klanu
- Prodi
- postuje jak opętany!
Czaję, jesteś takim masterfulowym Świetlickim "mówię coś, mówię coś", czy też raczej piszę coś, piszę cośTriceratops pisze: ↑01-02-2021, 15:46A gdzies gadaliscie o Dezerterze ale niemoge znalezc gdzie, bo teraz kazdy temat to ksieza i aborcja, wiec napisalem w pierwszym lepszym![]()