ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

Tematy niekoniecznie związane z metalem i muzyką...

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II

01-02-2021, 15:05

Bloodcult pisze:
01-02-2021, 14:51
Ale czego Ty oczekujesz ? Że jest jakaś lista doktryn wykreślonych ?
Owszem, nazywa się Lista Doktryn Heretyckich Wobec Kościoła Katolickiego. Prawo kanoniczne się kłania.
Przytoczyłeś jakieś cytaty z Tomasza z Akwinu i próbujesz wmówić że taka jest doktryna Kościoła w kwestii kobiet.

Nie jest herezją, a Tomka nadal uważa się za doktora i jednego z ojców kościoła, tak więc jakby...
Usłyszałeś kiedyś te słowa w kościół w czasie ewangelii, z ambony w trakcie kazania czy na szkolnej katechezie ? Albo w homilli jakiegoś obecnie urzędującego biskupa, kardynała czy Papieża ?
Przepraszam najuprzejmiej, ale ty mnie kurwa śmiesz o to pytać, zaraz po tym jak leciałeś od zmywar i dehumanizowałeś protesty kobiet z powodu odebrania im praw do stanowienia o sobie w kwestii macierzyństwa, rodzenia i podejmowania wyboru???? Czy ja dobrze czytam?????? No ale dobra, bardzo proszę, Jędraszewski, pieszczoszek wdowy po papieżu przychodzi tutaj na myśl nieomal od razu.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-02-2021, 15:08

Tomasza z Akwinu wlasciwie do dzis sie nazywa ksieciem kosciola i teologii
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard
mistrz forumowej ceremonii

01-02-2021, 15:10

Bloodcult pisze:
Przytoczyłeś jakieś cytaty z Tomasza z Akwinu i próbujesz wmówić że taka jest doktryna Kościoła w kwestii kobiet. Usłyszałeś kiedyś te słowa w kościół w czasie ewangelii, z ambony w trakcie kazania czy na szkolnej katechezie ? Albo w homilli jakiegoś obecnie urzędującego biskupa, kardynała czy Papieża ?

Gądecki, przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski, nie odszedł za bardzo od tego co pisał Tomasz z Akwinu:

Niektórym rodzicom podoba się uczenie chłopców, że winni po sobie sprzątać, a nie czekać, aż zrobią to za nich dziewczynki - zauważa przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski. - Pociągające jest również hasło, że wszyscy ludzie są sobie równi i mają prawo do szczęścia.

https://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/a ... lopcy.html
Ostatnio zmieniony 01-02-2021, 15:19 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 15:13

bartwa pisze:
01-02-2021, 13:16
Ja nawet lubię to robić, tylko od razu po żarciu, nie cierpię stosu brudnych garów w zlewie. Zmywarki nie używam.
Mam podobnie, lubie zmywac, po zmywarce naczynia jebia jakims takim dziwnym fetorem. Uzylem ze dwa razy.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Medard

01-02-2021, 15:14

Medard pisze:
01-02-2021, 15:10
Bloodcult pisze:
Przytoczyłeś jakieś cytaty z Tomasza z Akwinu i próbujesz wmówić że taka jest doktryna Kościoła w kwestii kobiet. Usłyszałeś kiedyś te słowa w kościół w czasie ewangelii, z ambony w trakcie kazania czy na szkolnej katechezie ? Albo w homilli jakiegoś obecnie urzędującego biskupa, kardynała czy Papieża ?

Gądecki, przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski, nie odszedł za bardzo od tego co pisał Tomasz z Akwinu:

Niektórym rodzicom podoba się uczenie chłopców, że winni po sobie sprzątać, a nie czekać, aż zrobią to za nich dziewczynki - zauważa przewodniczący Konferencji Episkopatu Polski. - Pociągające jest również hasło, że wszyscy ludzie są sobie równi i mają prawo do szczęścia.

https://wiadomosci.dziennik.pl/opinie/a ... lopcy.html
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

01-02-2021, 15:14

Triceratops pisze:
bartwa pisze:
01-02-2021, 13:16
Ja nawet lubię to robić, tylko od razu po żarciu, nie cierpię stosu brudnych garów w zlewie. Zmywarki nie używam.
Mam podobnie, lubie zmywac, po zmywarce naczynia jebia jakims takim dziwnym fetorem. Uzylem ze dwa razy.
Zmień pan chemię.
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 15:19

Nie
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-02-2021, 15:31

@Oferma
Mylisz pajęcia. To że coś nie jest doktryną nie świadczy że coś od razu jest herezją.

Wiesz ze Biblia nadal jest w indeksie ksiąg zakazanych ? Wiesz dlaczego ? Bo nikt jej stamtąd nie wykreślił.

Zachowujecie się dokładnie jak stare dewoty którym odbija od "obrazy uczyć religijnych" xD nazwałem pospolity, agresywny i chamski motłoch zmywarami i nagle wielki wrzask bo "odmawiam im człowieczeństwa". I to wy macie być tymi nadludźmi co z pogardą patrzą na pokorną owczarnię ? xD
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

01-02-2021, 15:38

Triceratops pisze:
Mam pewne wątpliwości co do nabłyszczacza który znajduje się chyba w każdym środku, to chyba po nim.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

01-02-2021, 15:39

Bloodcult pisze:
Zachowujecie się dokładnie jak stare dewoty którym odbija od "obrazy uczyć religijnych" xD nazwałem pospolity, agresywny i chamski motłoch zmywarami
A wpadłeś na to, że nazwałeś tak wielu z nas właśnie, i że tutaj obecni też byli na protestach?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
535

Zaglądacie tam do środka? Może czas na wypatroszenie tego syfu z dołu?
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

01-02-2021, 15:41

Bloodcult pisze:
@Oferma
Mylisz pajęcia. To że coś nie jest doktryną nie świadczy że coś od razu jest herezją.

Wiesz ze Biblia nadal jest w indeksie ksiąg zakazanych ? Wiesz dlaczego ? Bo nikt jej stamtąd nie wykreślił.

Zachowujecie się dokładnie jak stare dewoty którym odbija od "obrazy uczyć religijnych" xD nazwałem pospolity, agresywny i chamski motłoch zmywarami i nagle wielki wrzask bo "odmawiam im człowieczeństwa". I to wy macie być tymi nadludźmi co z pogardą patrzą na pokorną owczarnię ? xD
Dość prostacka manipulacja i projekcja, chociażby w tym względzie, że wyzywasz nas od przewrażliwionych dewot z syndromem delikatnych uczuć religijnych w sytuacji, w której stosujesz retorykę agresji na podstawie jednego z aspektów ogólnopolskich protestów o nieco większy wycinek rzeczywistosci, niż tylko „jebać kler”, który oczywiście jebac należy za walne przyczynienie się do powstałej sytuacji. Dodawanie „xD” nie czyni twoich wypowiedzi zabawnymi, raczej wyglada jak desperacja. Natomiast ciekaw jestem ile kobiet tobie bliskich i popierających protesty wie, jaki tutaj jesteś dumny okaz testosteronu.
535

01-02-2021, 15:42

ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
Bloodcult pisze:
Zachowujecie się dokładnie jak stare dewoty którym odbija od "obrazy uczyć religijnych" xD nazwałem pospolity, agresywny i chamski motłoch zmywarami
A wpadłeś na to, że nazwałeś tak wielu z nas właśnie, i że tutaj obecni też byli na protestach?
Nie on po prostu nie wpadł na to, że większość tutaj obecnych za podobny zwrot na żywo pod adresem kobiety , przestawiłoby mu ten tępy ryj.
Awatar użytkownika
Hatefire

01-02-2021, 15:50

Mam czasem wrażenie, że Bloodcult wykorzystuje forume jako sposób budowania własnego ego. Przyjdzie, poprowokuje, a potem zdziwiony, że ktoś mu odpisze. Pewnie potem drukuje i chwali się koleżankom z tych katakumb trydenckich, jak cierpi w obronie wiary. Niczym św. Sebastian do drzewa przywiązany i strzałami przebity przez podłych pogan prawdziwej wiary nienawidzących.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
Bloodcult

01-02-2021, 15:53

@Oferma
Tak, desperacja. Jestem strasznie zdesperowany bo chce uchodzić za fajnego a fajny nie jestem xD
Jakbym był fajny to może jakaś porządna kobieta z protestu by poszła że mną do łóżka. Nie musiałaby się bać dziecka z downem bo w razie czego stanął b na wysokości zadania i wysupłał 2 kafle na aborcję na Słowacji (chociaż silna i niezależna kobieta pewnie ma swoje pieniądze).

Tak. Wiele kobiet z mojego otoczenia wie jakie mam poglądy. Dla wielu z nich już sam fakt zostania Katolikiem był powodem do zakończenia znajomości ze mną. Niewiele mnie interesuje bo tacy ludzie zwykle niewiele wnoszą w moje życie.
Grzegorz Braun to ruski agent

http://allegro.pl/uzytkownik/bloodcult
535

01-02-2021, 16:05

Bloodcult pisze:
@Oferma
Tak, desperacja. Jestem strasznie zdesperowany bo chce uchodzić za fajnego a fajny nie jestem xD
Jakbym był fajny to może jakaś porządna kobieta z protestu by poszła że mną do łóżka. Nie musiałaby się bać dziecka z downem bo w razie czego stanął b na wysokości zadania i wysupłał 2 kafle na aborcję na Słowacji (chociaż silna i niezależna kobieta pewnie ma swoje pieniądze).

Tak. Wiele kobiet z mojego otoczenia wie jakie mam poglądy. Dla wielu z nich już sam fakt zostania Katolikiem był powodem do zakończenia znajomości ze mną. Niewiele mnie interesuje bo tacy ludzie zwykle niewiele wnoszą w moje życie.
Nie majacz cieciu. Każdy wie, że twoja dziewczyna nosi wąsik oraz modną bródkę. No chyba , że to ty jesteś w tym związku kobietą. Nie obawiaj się. Nikt nie będzie cię chciał za to wyrzucać z tego forum , ani palić na stosie. Miłość jest ślepa jak to mówią. Wyrzuć ten ból z siebie i nie brnij dalej, bo jest to żałosne.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

01-02-2021, 16:07

@szowinistaizwykłyśmieć

...jakie smutne konkluzje w ostatnich zdaniach. xD
Awatar użytkownika
Triceratops

01-02-2021, 16:08

Bloodcult pisze:
Niewiele mnie interesuje bo tacy ludzie zwykle niewiele wnoszą w moje życie.
Sluszna postawa.

Co do reszty to troche mnie smiesza te jeki rycerzy, ktorzy co chwila wala na odlew kurwami, smieciami i scierwami niczym zawodowcy spod budki z piwem, a tutaj nagle dostali niezdrowej wysypki w okolicy odbytu z powodu zmywar
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Prodi
postuje jak opętany!

01-02-2021, 16:11

Jeśli Pacjent to taka masterfulowa krzyżówka Edyci Górniak i Staszka DEJ MI NA MIESZKANIE Michalkiewicza to ty, sądząc po świeżo opublikowanych przemyśleniach dot. strajkujących kobiet, masz biały konisiu coś z Ziemkiewicza i Leppera. Może ty nie jesteś zły, tobie najzwyczajniej w świecie brakuje kindersztuby.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
Awatar użytkownika
Oferma
weteran forumowych bitew

01-02-2021, 16:12

Bloodcult pisze:
@Oferma

Spokojnie, bo się zagrzejesz. Desperacja w znaczeniu, że nie masz kontrargumentów, więc reagujesz coraz bardziej histerycznie, tak jak powyżej, gdzie na proste stwierdzenie rozpędziłeś Wigry-3 odwracających uwagę od meritum bzdur, aż się dynamo zatarło. A prawda jest taka, że nie masz na to odpowiedzi, bo mój chuj ci w gardle siedzi, elo.
Ps. Biorę pod uwagę dystans tego forum i że to internety, natomiast w realu za obrażanie i wyzywanie mojej mamy, dziewczyny i kilku bliskich mi osób mógłbyś się przypadkiem dowiedzieć, że ja też nie jestem fajny. Nie chcę ani nie lubię grozić przez internety, po prostu chciałem Ci uświadomić wagę pewnych słów, które w takiej bańce jak ta rzucasz, żeby dokleić sobie centymetry do wirtualnego siusiaka.
Ps. 2. Zanim zaczniesz klasyczny kadryl „no i gdzie ta wasza tolerancja”, dwa słowa: Karl Popper.
ODPOWIEDZ