Jak sie skrobio to sie nie mnozo, tak mi sie wydaje na chlopski rozum.
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
woodpecker from space
No to bardzo ciekawe, że są akurat spięte z kurierem czy przegłądem lubartowskim. Pierwszy raz widzę ten tytuł. Reklamujesz te gadżety?
-
Nie. Mnie wyświetliła się jakaś reklama Allegro.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Cóż, tutaj panie ładny akurat strzeliłeś samobója

-
Na 100%

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Syndrom Tomasza Lisa i slynnych ukrainskich prostytutek xD
woodpecker from space
-
Już wiadomo czego kol. 535 szukał pod sutanną, o czym tu przecież tak często mówi.

Nie no pewnie. Wrzuca link w którym wyskakują jakieś szpiegowskie zegarki i podwiązki na chuj wie co i teraz beka. Ładnie się tam bawicie chłopcy we flejach.
-
Powody, dla których możesz widzieć określoną reklamę:
aktualnie wyszukiwane hasło;
wcześniejsza aktywność w wyszukiwarce;
Twoja aktywność po zalogowaniu się w usługach Google;
Twoje poprzednie interakcje z reklamami;
typy odwiedzanych stron;
rodzaje aktywności w aplikacjach mobilnych na urządzeniu
Produkujesz bardzo dużo prozy o księżach, więc?
Ostatnio zmieniony 01-02-2021, 18:10 przez Pacjent, łącznie zmieniany 1 raz.
No to powiedz skąd po kliknięciu w link miałem reklamę firmy której nazwę widzę pierwszy raz w życiu? Musi być podpięta pod tę stronę. No nie ma innej opciji.Pacjent pisze: ↑01-02-2021, 18:08Powody, dla których możesz widzieć określoną reklamę:
aktualnie wyszukiwane hasło;
wcześniejsza aktywność w wyszukiwarce;
Twoja aktywność po zalogowaniu się w usługach Google;
Twoje poprzednie interakcje z reklamami;
typy odwiedzanych stron;
rodzaje aktywności w aplikacjach mobilnych na urządzeniu
-
Jest inna opcja. Twoje poprzednie interakcje z tego typu reklamami męskich podwiązek.
Reklamy studiów w Zamościu też oglądam namiętnie. W Zamościu bo przecież mam blisko. Kawałek autostradą a potem sru przez pola. Róbcie ze mnie dalej wała.
- Bloodcult
- mistrz forumowej ceremonii
@Oferma
Nigdzie nie pisałem że „to nie kobiety to zasadniczo nawet nie ludzie” więc nie kłam.
Sam wyjechałeś że w "doktrynie katolickiej" (cokolwiek to ma wspólnego z kobietami) kobiety są gorzej traktowane. To Ci napisałem że w Katechizmie nic takiego nie ma (jeśli jest to pokaż). Ty wywinąłeś kota ogonem ze niby ja - trads - więc katechizmu nie uznaje. Może jeszcze coś że Starego Testamentu wstaw xD
Nigdzie nie pisałem że „to nie kobiety to zasadniczo nawet nie ludzie” więc nie kłam.
Sam wyjechałeś że w "doktrynie katolickiej" (cokolwiek to ma wspólnego z kobietami) kobiety są gorzej traktowane. To Ci napisałem że w Katechizmie nic takiego nie ma (jeśli jest to pokaż). Ty wywinąłeś kota ogonem ze niby ja - trads - więc katechizmu nie uznaje. Może jeszcze coś że Starego Testamentu wstaw xD
- maciek z klanu
por. Ezaw i Jakub w Rdz 25,27-28)
por. 2 Sm 16,20-22
albo
Największe obiekcje wobec kobiety opierają się na stwierdzeniach Pawła: "Niech na zgromadzeniach milczą, bo nie pozwala się im mówić, lecz niech będą poddane, jak i zakon mówi. A jeśli chcą się czegoś dowiedzieć, niech pytają w domu swoich mężów, bo nie przystoi w zborze kobiecie mówić" (1Kor 14: 34-35) oraz: "Nie pozwalam zaś kobiecie nauczać ani wynosić się nad męża, natomiast powinna zachowywać się spokojnie" (1Tm 2:12).
por. 2 Sm 16,20-22
albo
Największe obiekcje wobec kobiety opierają się na stwierdzeniach Pawła: "Niech na zgromadzeniach milczą, bo nie pozwala się im mówić, lecz niech będą poddane, jak i zakon mówi. A jeśli chcą się czegoś dowiedzieć, niech pytają w domu swoich mężów, bo nie przystoi w zborze kobiecie mówić" (1Kor 14: 34-35) oraz: "Nie pozwalam zaś kobiecie nauczać ani wynosić się nad męża, natomiast powinna zachowywać się spokojnie" (1Tm 2:12).
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Drone
Sam fakt, że kobiety w liturgii i życiu instytucjonalnym Kościoła katolickiego nie mogą pełnić funkcji takich jak mężczyźni, a także nie mają żadnych innych funkcji poza pomocniczymi, świadczy o tym, że są gorzej i podrzędniej traktowane. Możesz opuścić ring, ta walka jest skończona.Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:20@Oferma
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
Znajomek mi ostatnio opowiadal, ze pisal z telefonu na jakims mesengerze czy watsupie do baby, zeby wziela po drodze pampersy dla malucha. W domu wbija na poczte a tam reklamy pieluch xD
woodpecker from space
- Oferma
- weteran forumowych bitew
Czy naprawdę w swej naiwności wierzysz, że te szczegóły odwrócą moją uwagę od ogółu? Teraz się zasłaniasz katechizmem, w innych wątkach rzucasz mocno antysemickie aluzje, mimo że katechizm wyraźnie uznaje antysemityzm za niechrześcijański, po czym mi tutaj szlochasz. To, co uprawiasz ty osobiście światopoglądowo, bez zasłaniania się katechizmem jest z gruntu tomistyczne do bólu, twoim jedynym argumentem zdaje się jedynie „nie ma w katechizmie, wiec nie mogę być wstecznym, seksistowskim, tępym szurem, jak Grzesio Braun”.Bloodcult pisze: ↑01-02-2021, 18:20@Oferma
Wyzywanie kogoś per „zmywara”, zwłaszcza w kontekście płci i jej praw jest owszem, dehumanizujące. Także albo skończ już te swoje dziecinne umizgi, albo chociaż miej jaja przyznać się, że zgrywasz kogoś, kto serdecznie w chuju ma to, gdzie cywilizacja zabrnęła przez ostatnie 700 lat.
How entranced we are by the fire
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
Or enslaved to our own desires
Human - all too fucking human!
- Bloodcult
To właśnie nie szczegół tylko ogół. Kobiety są w chrześcijaństwie traktowane tak samo jak mężczyźni.
Antysemityzm kierowany tylko w wyłącznie z pobudek rasowych jest sprzeczny z chrześcijaństwem co nie zmienia faktu że nie mogę biernie patrzeć na polityczną działalność, jakby to powiedział Grzegorz Braun, państwa położonego w Palestynie.
To miej odwagę przyznać że walnąłeś głupotę przytaczając jakieś cytaty z przed 700 lat i myślisz że tak wygląda współczesny Katolicyzm.
Antysemityzm kierowany tylko w wyłącznie z pobudek rasowych jest sprzeczny z chrześcijaństwem co nie zmienia faktu że nie mogę biernie patrzeć na polityczną działalność, jakby to powiedział Grzegorz Braun, państwa położonego w Palestynie.
To miej odwagę przyznać że walnąłeś głupotę przytaczając jakieś cytaty z przed 700 lat i myślisz że tak wygląda współczesny Katolicyzm.