Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?
Obejrzałem 20 minut tego gówna. Koleś próbuje najwyraźniej wejść w buty Bousława Wołoszańskiego. No, ale coś mu nie wychodzi. Coś mu w główce nie trybi. Typowy szur-content a więc sporo pierdololo o protoszczepionkach, eksperymentach medycznych (niech sobie jeden szur z drugim sprawdzi co to). Mówi też o szczepionce wektorowej, czyli "osłabiony, białko wirusa". LOL. Ogólnie rozwalił mnie tekst o "SARS-CoV-1 to była mniejsza infekcja, a teraz to jest ta właściwa infekcja" LOL. Kurwa jakim trzeba być ćwokiem, żeby słuchać tych bzdur i im wierzyć. Jak napisał Drone - porażka systemu edukacji.
all the monsters will break your heart
Pamiętaj, że ludzie wierzą w życie wieczne po śmierci oraz w to, że jeden facet umarł za ich grzechy, a potem wstał i poszedł. Nie miej pretensji, że te mocno zwichrowane jednostki podatne są na przekaz spryciarzy pokroju pana witka,czy żebraka stacha. To jest nawet logiczne
- nicram
Tak, to jest nawet logiczne. Wiara w życia wieczne i zmartwychwstanie jest dodatnio skorelowana z szurstwem. Potencjał jest duży tych zwichrowanych jednostek do trzepania na nich kasy i nie dziwne, że ktoś te owieczki zagospodarowuje
.

Najlepszy jest jednak fakt, że tego typu sprytnie zagospodarowani osobnicy szermują taką oto konstrukcją: "jestem wolnościowcem" . Kim trzeba być, żeby tkwiąc w okowach strachu, tradycji i spisków ogłaszać podobne bzdury?
- Triceratops
Twoje diagnozy dotyczace kolejnych oasob sa zaskakujaco roznorodne: w kazdej z nich jest pan Staszek, czarnuchy, wolnosciowcy i zycie wieczne. To jakis zestaw przetrwania?
woodpecker from space
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Tak właśnie macie i wydaje wam się, że jesteście niezwykle oryginalni i indywidualni w tym myśleniu. Nie odbijaj tej piłeczki - ja nie ukrywam, że mam takie same poglądy jak Marks 

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Dla pacjenta i tego gnojka ministranta z pewnością, a dla ciebie?Triceratops pisze: ↑04-02-2021, 09:47Twoje diagnozy dotyczace kolejnych oasob sa zaskakujaco roznorodne: w kazdej z nich jest pan Staszek, czarnuchy, wolnosciowcy i zycie wieczne. To jakis zestaw przetrwania?
- Triceratops
Specjalnie mnie to nie ekscytuje, tylko zastanawia mnie, to ze wszyscy siedza w jednej kieszeni.
woodpecker from space
-
Schlebiasz sobie tym, że wierzysz, iż po śmierci spotka Cię nic?535 pisze: ↑04-02-2021, 07:59Pamiętaj, że ludzie wierzą w życie wieczne po śmierci oraz w to, że jeden facet umarł za ich grzechy, a potem wstał i poszedł. Nie miej pretensji, że te mocno zwichrowane jednostki podatne są na przekaz spryciarzy pokroju pana witka,czy żebraka stacha. To jest nawet logiczne
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Nie mierz mnie swoją miarą. Sram na to co mnie spotka po śmierci. Nie wiem co mnie spotka za godzinę. Może śmierć? Rozumiem, że ty wiesz już wszystko. Twój problem. Zresztą jakie to ma w ogóle znaczenie? Przecież to twoja sprawa, że chcesz utrzymywać okłamujących cię spryciarzy-nierobów, a moje prawo , by z tego szydzić. Masz chłopcze w tej sprawie jakieś wątpliwości?Pacjent pisze: ↑04-02-2021, 10:43Schlebiasz sobie tym, że wierzysz, iż po śmierci spotka Cię nic?535 pisze: ↑04-02-2021, 07:59Pamiętaj, że ludzie wierzą w życie wieczne po śmierci oraz w to, że jeden facet umarł za ich grzechy, a potem wstał i poszedł. Nie miej pretensji, że te mocno zwichrowane jednostki podatne są na przekaz spryciarzy pokroju pana witka,czy żebraka stacha. To jest nawet logiczne
- Drone
Po śmierci na bramce do Nieba św. Piotr wraz z niebieskimi ochroniarzami będą skrupulatnie sprawdzali takie rzeczy jak: łączna wpłata na tacę, znajomość najważniejszych czynów papieża Polaka, stosunek do LGBT i homoseksualistów oraz stopień poparcia dla wolnościowych, niezależnych mediów (dorzeczy, bibuła) oraz niezależnych myślicieli (Staszek, Grzegorz, Janusz, Rafał Z.) i tym podobne. Żaden lewak się nie przeciśnie, żaden!
-
Nie wiem wszystkiego, więc tym bardziej nie sram na to co mnie spotka po śmierci.535 pisze: ↑04-02-2021, 10:55Nie mierz mnie swoją miarą. Sram na to co mnie spotka po śmierci. Nie wiem co mnie spotka za godzinę. Może śmierć? Rozumiem, że ty wiesz już wszystko. Twój problem. Zresztą jakie to ma w ogóle znaczenie? Przecież to twoja sprawa, że chcesz utrzymywać okłamujących cię spryciarzy-nierobów, a moje prawo , by z tego szydzić. Masz chłopcze w tej sprawie jakieś wątpliwości?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Niby nie wiesz, ale chcesz za to płacić. Taki handelek z samym sobą, a może nawet z wyimaginowanym panem bogiem, żeby w razie jakby coś, być w pozycji uprzywilejowanej. Naprawdę słodki jesteś. I nie byłoby w tym niczego złego, gdyby nie fakt, że przy okazji wspierasz pewien bardzo nieprzyjemny model postępowania, a w efekcie chcesz i narzucasz go innym w imię szumnej tradycji i pseudoetyki, a to już jest czyste skurwysyństwo.Pacjent pisze: ↑04-02-2021, 11:04Nie wiem wszystkiego, więc tym bardziej nie sram na to co mnie spotka po śmierci.535 pisze: ↑04-02-2021, 10:55Nie mierz mnie swoją miarą. Sram na to co mnie spotka po śmierci. Nie wiem co mnie spotka za godzinę. Może śmierć? Rozumiem, że ty wiesz już wszystko. Twój problem. Zresztą jakie to ma w ogóle znaczenie? Przecież to twoja sprawa, że chcesz utrzymywać okłamujących cię spryciarzy-nierobów, a moje prawo , by z tego szydzić. Masz chłopcze w tej sprawie jakieś wątpliwości?
- nicram
Po śmierci spotka cię maksymalna entropia i rozkład. Nic więcej. No oczywiście, że nie wiesz wszystkiego. Twoja wiedza odnośnie szczepionek jest wybitnie słaba. Tak jak zresztą z innych dziedzin życia. Dlatego szokujące jest to, że tak wiele twoich wypowiedzi jest na tematy, o których nie masz pojęcia. Dobra rada, skup się na tych o których coś tam z autopsji już wiesz i o których piszesz wiersze.Pacjent pisze: ↑04-02-2021, 11:04Nie wiem wszystkiego, więc tym bardziej nie sram na to co mnie spotka po śmierci.535 pisze: ↑04-02-2021, 10:55Nie mierz mnie swoją miarą. Sram na to co mnie spotka po śmierci. Nie wiem co mnie spotka za godzinę. Może śmierć? Rozumiem, że ty wiesz już wszystko. Twój problem. Zresztą jakie to ma w ogóle znaczenie? Przecież to twoja sprawa, że chcesz utrzymywać okłamujących cię spryciarzy-nierobów, a moje prawo , by z tego szydzić. Masz chłopcze w tej sprawie jakieś wątpliwości?

- Hatefire
To zacznij na wszelki wypadek też pościć w Ramadanie i palić świece chanukowe

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nie wiem wszystkiego, ale moje doświadczenie śmierci klinicznej jest zbieżne z tym co słyszę w Kościele. Nikomu nie chcę nic narzucać.535 pisze: ↑04-02-2021, 11:11Niby nie wiesz, ale chcesz za to płacić. Taki handelek z samym sobą, a może nawet z wyimaginowanym panem bogiem, żeby w razie jakby coś, być w pozycji uprzywilejowanej. Naprawdę słodki jesteś. I nie byłoby w tym niczego złego, gdyby nie fakt, że przy okazji wspierasz pewien bardzo nieprzyjemny model postępowania, a w efekcie chcesz i narzucasz go innym w imię szumnej tradycji i pseudoetyki, a to już jest czyste skurwysyństwo.Pacjent pisze: ↑04-02-2021, 11:04Nie wiem wszystkiego, więc tym bardziej nie sram na to co mnie spotka po śmierci.535 pisze: ↑04-02-2021, 10:55Nie mierz mnie swoją miarą. Sram na to co mnie spotka po śmierci. Nie wiem co mnie spotka za godzinę. Może śmierć? Rozumiem, że ty wiesz już wszystko. Twój problem. Zresztą jakie to ma w ogóle znaczenie? Przecież to twoja sprawa, że chcesz utrzymywać okłamujących cię spryciarzy-nierobów, a moje prawo , by z tego szydzić. Masz chłopcze w tej sprawie jakieś wątpliwości?
Nie chcesz, ale jednak bierzesz w tym czynny udział. Z zadziwiającą werwą i ochotą.Pacjent pisze: ↑04-02-2021, 11:49Nie wiem wszystkiego, ale moje doświadczenie śmierci klinicznej jest zbieżne z tym co słyszę w Kościele. Nikomu nie chcę nic narzucać.535 pisze: ↑04-02-2021, 11:11Niby nie wiesz, ale chcesz za to płacić. Taki handelek z samym sobą, a może nawet z wyimaginowanym panem bogiem, żeby w razie jakby coś, być w pozycji uprzywilejowanej. Naprawdę słodki jesteś. I nie byłoby w tym niczego złego, gdyby nie fakt, że przy okazji wspierasz pewien bardzo nieprzyjemny model postępowania, a w efekcie chcesz i narzucasz go innym w imię szumnej tradycji i pseudoetyki, a to już jest czyste skurwysyństwo.
- Triceratops
No wlasnie, co po smierci. Pamietam twoje dywagacje nt niesmiertelnosci duszy
woodpecker from space
- Drone
Jakie dywagacje? Pics or it didn't happened.
- Triceratops
Wiadomo, ze pozlo sie jebac po pijackiej akcji dr Amputa ma wniodek pigmeja. Snules tez niestworzone teorie, ze zwierzeta, kamienie i kotlety ze zwierzat maja dusze.
Krotko mowiac dr Sybir zrobil przysluge dla paru odob i teraz moga byc „racjonalni”
Krotko mowiac dr Sybir zrobil przysluge dla paru odob i teraz moga byc „racjonalni”
woodpecker from space