Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese

Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

TAK
159
63%
NIE
95
37%

Liczba głosów: 254
535

Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

04-02-2021, 13:21

Nieodpowiedzialny młokos.
Nie dość, że wcześniej wyciął mi tyle materiału o drzewkach , to potem usunął kilka tysięcy wypowiedzi o niezmierzonej wartości intelektualnej. Narodowa kultura poniosła niepowetowaną stratę.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

04-02-2021, 13:55

Pacjent pisze:
04-02-2021, 11:49
535 pisze:
04-02-2021, 11:11
Pacjent pisze:
04-02-2021, 11:04

Nie wiem wszystkiego, więc tym bardziej nie sram na to co mnie spotka po śmierci.
Niby nie wiesz, ale chcesz za to płacić. Taki handelek z samym sobą, a może nawet z wyimaginowanym panem bogiem, żeby w razie jakby coś, być w pozycji uprzywilejowanej. Naprawdę słodki jesteś. I nie byłoby w tym niczego złego, gdyby nie fakt, że przy okazji wspierasz pewien bardzo nieprzyjemny model postępowania, a w efekcie chcesz i narzucasz go innym w imię szumnej tradycji i pseudoetyki, a to już jest czyste skurwysyństwo.
Nie wiem wszystkiego, ale moje doświadczenie śmierci klinicznej jest zbieżne z tym co słyszę w Kościele. Nikomu nie chcę nic narzucać.
LOL. To wiele wyjaśnia. Chyba ci się mózg lekko niedotlenił, stąd te wizje i odlot. Nawet zwierzęta je mają jak umierają. A ten pobiegł do kościółka :-) Natomiast hypoksja i trwałe uszkodzenie mózgu może wyjaśnić czemu jesteś takim zjebem i masz problemy z logiką. Dlatego pozostały ci tylko widły i piec.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
nicram

04-02-2021, 14:01

Achtung , achtung szury! Ukazał się artykuł, na razie w formie preprintu, wskazujący bardzo wysoką efektywność szczepionki Pfeizera https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21250957v1, co jest zgodne z danymi, które mam od paru osób z laboratoriów badających przeciwciała, po szczepieniu. Co ciekawe jedna dawka wystarcza aby osiągnąć więcej przeciwciał niż po przejściu choroby. Także nie szczepcie się. Jest szansa, że powyzdychacie (do szurów).
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2021, 14:48

535 pisze:
04-02-2021, 13:21
Nieodpowiedzialny młokos.
Nie dość, że wcześniej wyciął mi tyle materiału o drzewkach , to potem usunął kilka tysięcy wypowiedzi o niezmierzonej wartości intelektualnej. Narodowa kultura poniosła niepowetowaną stratę.
Wykasowal wchuj ciekawych rozmow i tematow, np ten o ksiazkach. Niektorym jak widac zrobil przysluge, bo dziwnie potracili pamiec. Moze dr sybir im skasowal pamiec przy okazji. A wszystko przez malego klamliwego pigmeja

Ale jeszcze wracajac do Pana Witka, tonue wiedzialem, ze on wolnosciowiec. Za czasiw pracy w tvn zebral mnostwo nagrod, za reportaze, a jak pisalem juz wykladowca mowil, ze to jeden z najlepszych dziennikarzy sledczych w kraju
woodpecker from space
535

04-02-2021, 15:23

Być może. Tym bardziej zaskakuje, że tak się dał omotać.
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

04-02-2021, 15:24

Triceratops pisze:
04-02-2021, 14:48
klamliwego
Mów sobie co o mnie chcesz, suko, ale jak zarzucasz kłamstwo, to lepiej, byś potrafił je udowodnić, bo tego zajebiście nie lubię.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Drone
mistrz forumowej ceremonii

04-02-2021, 16:54

Triceps, napisz wprost, z czym masz problem, a nie takie obrażanie jak przekupa w maglu (to a propos kol. Karkasa).

Co do skasowanych tematów, to akurat o kotletach nie jest skasowane. Była mowa o hodowli mięsa laboratoryjnego i napisałem, że kotlet z takiego mięsa nie ma duszy w odróżnieniu od całego zwierzęcia, które trzeba zabić, by wykroić z niego kotlety. Pomieszało ci się to z dyskusją na temat prac Penrose'a i pracy Whiteheada "Process and reality", w której Whitehead zakłada, że każdej cząstce materii immanentnie towarzyszy pewien potencjał psychiczności, który ujawnia się (być może) jako świadomość w wyższych stopniach złożoności, stąd pewien stopień psychiczności ma nawet kamień (relacjonuję tu teorię Whiteheada). Tyle w temacie.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2021, 17:23

No owszem, jedna rozmowa byla przy miesie laboratoryjnym ale druga a wlasciwie poprzednia byla w temacie o ksiazkach. Tam pisales o duszy i duchu, ktore sa niesmiertelne i posiadaja je nawet zwierzeta. Niestety z kazdym dniem pamiec wietrzeje i nie pamietam czy nie chodzilo o rosliny. Zreszta ja tylko zadalem pytanie nic wiecej jak juz zaczeliscie gadac o tej smierci. Tak z ciekawosci jak zwykle, bo wykonujesz jakies ewolucje swiatopogladowe. O Whiteheadzie zdazylem juz doczytac od tamtej pory, miedzy innymi dlatego to pytanie.
Krotkie pytanie: po smierci co?

Drone pisze:
Triceps, napisz wprost o co masz problem, a nie takie obrażanie jak przekupa w maglu (to a propos kol. Karkasa).
Jaki karkas? Napisslem maly klamliwy pigmej, to on? Xd

Jak moge obrazac kol karkasa jak on juz nie ma konta na tym forum? Usunal i powiedzial, ze wiecej pisal nie bedzie. No troche w sumie ten temat zahacza o te dusz, jak myslisz, czy usuniete konto ma swoja duzsze?

Byl taki temat kol Headcraba, gdzie byly dwie deklarajce, ostatnia karkasa i jedna z peirwszych tego Swiata bez konca, ale niestety....ktos usunal.
No ale jak tu juz smieszkujemy to znalazlem costam
ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze:
10-10-2018, 14:42
Nie będę pisać, ale długo tu pisałem, więc zapłacę za rok.
Od tej pory nienapisal prawie 3k xD
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone

04-02-2021, 17:38

Triceratops pisze:
Tam pisales o duszy i duchu, ktore sa niesmiertelne i posiadaja je nawet zwierzeta. Niestety z kazdym dniem pamiec wietrzeje i nie pamietam czy nie chodzilo o rosliny. Zreszta ja tylko zadalem pytanie nic wiecej jak juz zaczeliscie gadac o tej smierci. Tak z ciekawosci jak zwykle, bo wykonujesz jakies ewolucje swiatopogladowe. O Whiteheadzie zdazylem juz doczytac od tamtej pory, miedzy innymi dlatego to pytanie.
Nie pisałem, że są nieśmiertelne dosłownie, tylko że za takie uchodzą zgodnie z wieloma wierzeniami na całym świecie, o czym pisał Jung, Eliade, Campbell i wielu tego typu autorów, których w owym czasie (zaraz po Freudzie) te zjawiska zajmowały. Nie wykonałem żadnej wolty światopoglądowej.
Triceratops pisze: Krotkie pytanie: po smierci co?
Nie mam pojęcia. Ale szampanów i czerwonego dywanu się nie spodziewam.
Awatar użytkownika
Drone

04-02-2021, 17:42

Triceratops pisze:
Drone pisze:
Triceps, napisz wprost o co masz problem, a nie takie obrażanie jak przekupa w maglu (to a propos kol. Karkasa).
Tak, chodziło ci o Karkasa, po co ta maskarada? Czerpiesz z tego jakąś satysfakcję?
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2021, 17:52

Satysfakcje na forum.....ciekawa kwestia. Nie, po prostu wyrazilem swoje niezadowolenie ze skasowania tematu o ksiazkach, ktory byl niezwykle dla mnie cenny
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2021, 17:58

Drone pisze:

Nie pisałem, że są nieśmiertelne dosłownie, tylko że za takie uchodzą zgodnie z wieloma wierzeniami na całym świecie, o czym pisał Jung, Eliade, Campbell i wielu tego typu autorów, których w owym czasie (zaraz po Freudzie) te zjawiska zajmowały. Nie wykonałem żadnej wolty światopoglądowej.
Nigdy nic nie pisales o zadnych wierzeniach, raczej ujmowales to wszystko w kontekscie tego swojego jungizmu, w ktory wielu powatpiewa
Drone pisze:
Nie mam pojęcia. Ale szampanów i czerwonego dywanu się nie spodziewam.
No coz, krotko mowiac odwaga cie opuscila, wolisz bezpiecznie sie ostrzeliwac z okopu. To wszystko za cene bycia fajnym.Mozna i tak, mozna jak tomasz
woodpecker from space
Awatar użytkownika
ŚWIAT BEZ KOŃCA

04-02-2021, 17:59

Triceratops pisze:

Od tej pory nienapisal prawie 3k xD
Słuchaj gnoju śmierdzący, jak myślisz że będziesz się bawił w takie pierdolenie żeby dało się niby zrobić unik, że to niby nie o mnie, i że tylko sobie heheszkowałeś, to bardzo się mylisz. Tak, zmieniłem zdanie. Wyraźnie nie odróżniasz zmiany zdania od kłamstwa, zapewne sam nigdy nie zmieniłeś zdania na żaden temat. Co więcej, chuj ci do tego. Myślisz, że będziesz sobie tak mnie kopać niby w żarcikach, a ja będę to znosił? Bynajmniej. Żarty o pigmejach? Co ty kurwa, myślisz, że nie wiem jak wyglądasz, że nikt z obecnych ani nieobecnych użytkowników nigdy cię nie widział? Że wyglądasz, jakby dało się ciebie złamać na kolanie? Że gadasz ciągle o ćwiczeniach i mięśniach, a wyglądasz, jakbyś w życiu pompki nie zrobił? Mimo tego, jak próbujesz ukrywać szczegóły o sobie? Już raz mnie proszono o podzielenie się szczegółami na twój temat, i odmówiłem wtedy. Drugi raz tego błędu nie popełnię.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2021, 18:00

Zluzuj poslady, idz pilnowac kota
woodpecker from space
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

04-02-2021, 18:03

Ja np. niczego nie wykluczam. Na pytanie "co po śmierci" mogę jednak odpowiedzieć pytaniem: a co było przed urodzeniem?
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2021, 18:07

Wykluczyc niczego nie mozna. Choc sa tacy co „wiedza na pewno”

Lektura trylogii Newtona daje troche do myslenia
Ostatnio zmieniony 04-02-2021, 18:13 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone

04-02-2021, 18:08

Triceratops pisze:
Przecież to ty dzwonisz.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2021, 18:12

Drone pisze:
04-02-2021, 18:08
Triceratops pisze:
Przecież to ty dzwonisz.
Prosze cie, od kiedy to jakas typowy uszczypliwY docinek jest traktowany jak jakas zniewaga? Przeciez co jakis czas regularnie wrzucasz jskes np do mnie, zupelnie mi to nie przeszkadza, a nawet cieplo na serduszku, ze pamietasz ;)

Jak kol headcrab zalozyl temat o slownosci karkasa to on sam oswiadczyl,,ze nie przeszkadza mu to. No coz nie wiedzialem ze zmienil zdanie
woodpecker from space
Awatar użytkownika
Drone

04-02-2021, 18:16

Pisz wprost do ludzi, o co ci chodzi albo że coś do nich masz, zamiast szczurzyć po kątach i stosować jakieś dziwne podjazdy i gierki słowne, z których a to się wycofujesz, a to ciągniesz dalej, patrząc jak daleko możesz się posunąć. Nie dziw się, że ludzie na takie manipulacje reagują alergicznie.
Awatar użytkownika
Triceratops

04-02-2021, 18:39

Aha, no dobrze, niech ci bedzie. Przypomne ci przy ruskich psychotronikach, zebys uwazal, bo alergia.
woodpecker from space
Zablokowany