Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese

Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

TAK
159
63%
NIE
95
37%

Liczba głosów: 254
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

Re: Czy zaszczepisz się przeciwko SARS-CoV-2?

05-02-2021, 11:11

535 pisze:
05-02-2021, 11:01
O jakim kwasie mowa? Tomek ja naprawdę się cieszę, że czujesz się młodo, ale mam chujowe info. Spójrz w metrykę i przypomnij sobie , że gdy miałeś szesnaście lat to z pewnością myślałeś, że ludzie tyle nie żyją. Naprawdę uważasz, że to o co tutaj toczymy bezsensowny bój, jest warte wzięcia się za łby przez ludzi w okolicach pięćdziesiątki? Będziemy w siebie rzucać kroplówkami, szwedkami, czy wózkami inwalidzkimi? Dobra. Wystarczy. Z mojej strony tyle.
jako równo latkowie, te przepychanki, tu, czy gdzie indziej odbieramy jako błachostki. zasadniczo sram/ sramy na nie. mi jednak, mimo wszystko, trochę szkoda potencjału jaki poszedł w piździec. o tym mowa. bo zalążki były obiecujące. na zabuwunię. ale wiadomo, że to jakby bzdet. więc rzeczywiście pora skończyć ten zdeka mulący temat. z mojej strony też tyle.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

05-02-2021, 11:13

Triceratops pisze:
04-02-2021, 20:23
Nerwowy pisze:
28-01-2021, 22:07
Jedyne "wypłukanie" do jakiego doszło to jak stary Pacjenta wypłukał gówno z dupy jego starej. I tak oto narodził się ON :D
Gdzie byles obronco ucisnionych? A wiem, rodzina to przezytek, mozna drzec lacha.
Przypominam, że nadal czekamy na oficjalne potwierdzenie co tak naprawdę zostało wypłukane :D
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

05-02-2021, 11:19

Drone pisze:
05-02-2021, 11:11
Tomek, kol. 535 ma rację. Zobacz, pisanie obraźliwych rzeczy nie wprost przez Tricepsa może być załatwione na zimno - trochę tak jak wczoraj zrobiłem, i jak to wcześniej robił kol. Hatefire. Po prostu wykazać prawdziwe intencje i pisać o tym jasno - najlepsza metoda na świadomy czy nieświadomy trolling. Będzie na pewno się odgrażał i dalej obrażał (vide "jebany hipokryto"), ale przecież można na tym poprzestać. Tak samo np. z Bloodcultem i jego pisaniną podlaną neofickim poczuciem wyższości: konsekwentnie wykazywać dziury w tym myśleniu i nie dać się wpuścić w trąbę. Wiadomo, że nikt nie jest idealny, super inteligentny i człowieka czasem poniesie, ale nie można dać się kompletnie ponieść uczuciu, że skoro racja jest po naszej stronie, to wszystkie środki są dozwolone.
Maciej. rozumiem. nawet to wcześniej wyczytałem z Twoich postów. ja jednak nie wiem jaka metoda się sprawdza, bo jakbym miał na zimno ocenić, to żadna. na psychopatę nie ma metody. jednego, drugiego, czy trzeciego. bo są to ewidentnie zaburzone osoby. apel przyjmuję. i powiem więcej jak zobaczysz wyjaśnianie, jak się to u mnie ostatnio tutaj nazywa, np. iglaka np. przywilejów dla lgbt, moje zaplecze jest wystarczające. albo od tego od hujowej górki, albo tego od rozwalania systemu, poprzez kupowanie akcji gme. wiesz. kwestia jakie ma środki druga strona. mi etykietki bimbru z "wege ciota"*, czy kłamliwe pigmeje*, czy zmywary* wpisują się w środki, na które są inne metody.

* to tak z miesiąca stycznia i lutego.

<jak pozwolisz, po swojej stronie temat wyczerpałem>
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

05-02-2021, 13:13

No cóż - kościółkowa propaganda oraz język spod znaku wyznawców Radia Maryja, TV Trwam i reszty prawackiego ścieku, do którego niektóry tak ochoczo linkują dotarły i tutaj. Trochę słabo, ale debili łykających te brednie jak widać nie brakuje nawet wśród "fanów" muzyki metalowej.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Headcrab
weteran forumowych bitew
Kontakt:

05-02-2021, 13:17

Nerwowy pisze:
Jedyne "wypłukanie" do jakiego doszło to jak stary Pacjenta wypłukał gówno z dupy jego starej. I tak oto narodził się ON :D
Czemu tak brzydko piszesz, zamiast kulturalnie i merytorycznie dyskutować o wypłukanych szczepionkach? :(
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

05-02-2021, 13:39

Mnie fascynuje jedynie fakt, że większość uczestników tutejszych "awantur", to zawodnicy w przedziale wiekowym 40-50. Myślałem, że ochota na takie rzeczy przechodzi z czasem. Nie przeszkadza mi to szczególnie, choć już trochę nudzi... co kto lubi. Czasami tylko podrapię się po łbie, gdy uświadamiam sobie, że niektórzy biorącycy w tym udział, widzieli na własne oczy jak Polak zostawał papieżem. Szacun za młodzieńczy zapał panowie.
hcpig pisze:
07-11-2024, 18:51
Wśród największych jak Morbid Angel to nie ale Vader? Azarath niszczy Vadera.
535

05-02-2021, 13:41

Rumburak pisze:
Czasami tylko podrapię się po łbie, gdy uświadamiam sobie, że niektórzy biorącycy w tym udział, widzieli na własne oczy jak Polak zostawał papieżem.
Jaki jest związek , prócz radzieckiego?
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

05-02-2021, 13:47

Nie wiem jak było kiedy Papież zostawał Papieżem, ale jak Papież przestał być Papieżem z uwagi na zejście z tego padołu łez, to trąbili, że krakowscy machetazo mieli się pogodzić. My się może na forume pogodzimy na jakąś okrągłą rocznicę zostania Papieżem przez Papieża, no ale na długo nie starczy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

05-02-2021, 13:54

Hatefire pisze:
05-02-2021, 13:47
Nie wiem jak było kiedy Papież zostawał Papieżem, ale jak Papież przestał być Papieżem z uwagi na zejście z tego padołu łez, to trąbili, że krakowscy machetazo mieli się pogodzić. My się może na forume pogodzimy na jakąś okrągłą rocznicę zostania Papieżem przez Papieża, no ale na długo nie starczy.
Widzę, że legenda żyje swoim życiem. Ja też słyszałem, że okoliczna dilerka zebrała cały towar z osiedla do furgonetki i zajechała na mogilską żeby oddać do depozytu. Legendy są fajne. Czasem pojawia się w nich nawet smok.
Awatar użytkownika
Hatefire

05-02-2021, 14:10

535 pisze:
Widzę, że legenda żyje swoim życiem. Ja też słyszałem, że okoliczna dilerka zebrała cały towar z osiedla do furgonetki i zajechała na mogilską żeby oddać do depozytu. Legendy są fajne. Czasem pojawia się w nich nawet smok.
No kurna, chyba nie myślisz, że traktowałem kiedykolwiek te wszystkie cyrki, w tym ten konkretny, związane z zaprzestaniem akcji serca Największego z Polaków, poważnie :-)
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
535

05-02-2021, 14:20

Hatefire pisze:
05-02-2021, 14:10
535 pisze:
No kurna, chyba nie myślisz, że traktowałem kiedykolwiek te wszystkie cyrki, w tym ten konkretny, związane z zaprzestaniem akcji serca Największego z Polaków, poważnie :-)
Myślę , że nie traktujesz. Natomiast już sto razy słyszałem o tym " fakcie" od ludzi , którzy chyba nie bardzo wiedzą o czym chcą pisać. Parafrazując , widocznie tak byłem zajęty robotą, że coś mi umknęło. Ja o żadnym odwieszeniu maczet na haczyki nic nie wiem. Z pewnością jacyś tam kibice wspólnie płakali, ale to chyba byli inni. Media kłamały, kłamią i kłamać będą, podobnie jak politycy, czy księża. To jest ich praca. Z tego się utrzymują.
535

05-02-2021, 14:46

Headcrab pisze:
05-02-2021, 13:17
Nerwowy pisze:
Czemu tak brzydko piszesz, zamiast kulturalnie i merytorycznie dyskutować o wypłukanych szczepionkach? :(
Słuszna uwaga. Panowie ja to widzę mniej więcej tak
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

05-02-2021, 15:54

535 pisze:
05-02-2021, 13:41
Rumburak pisze:
Czasami tylko podrapię się po łbie, gdy uświadamiam sobie, że niektórzy biorącycy w tym udział, widzieli na własne oczy jak Polak zostawał papieżem.
Jaki jest związek , prócz radzieckiego?
Żaden, możesz w to miejsce wstawic np. stan wojenny. To taka figura, mająca uzmysłowić z jak zamierzchłych czasów pochodzą wojownicy o których mowa. Ja np. gdy papież zostawał Polakiem, nie byłem nawet w planach a moi rodzice nie wiedzieli o swoim istnieniu, choć do najmłodszych też już nie należę.
BTW.
Jebanie Pacjenta po wszystkich tematach dlatego, że jest Pacjentem urosło tu do rangi moralnego obowiązku. Rycerze w lśniących zbrojach, bronią świat przed "faszystowska" propagandą, która z poczytnego forum dla 50 chłopa rozlewa się na cały świat i infekuje go wirusem nienawiści do Żydów, Niemców, LGBT i sczepionek Pfizera. Zostało jeszcze paru gości którzy wchodzą tu pisać i czytać o muzyce ale tych też jakby coraz mniej. Choćby taki prometo zmęczony tym pierdoleniem,często tu zaglądałem żeby zobaczyć jego polecanki BM a teraz ślad po chłopie zaginął. Szury, lewaki, prawaki, faszysty i jakieś zjeby wypytujące co chwila kto na kogo głosował bo chcieliby wiedzieć komu mogą obciągnąć a komu nie. Wiadomo, to bardzo ważne na forum muzycznym. Koniec końców ta "antyfaszystowska" krucjata przynosi efekt zupełnie odwrotny od zamierzonego, zauważył ktoś? No, chyba że zamierzonym efektem jest doszczętne zjebanie tego miejsca to ok. Wszystko idzie w dobrym kierunku.
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-02-2021, 16:00

Cóż, ja mam odwrotne wrażenie. Zasrywanie tematów kato-konfederacką nagonką właśnie powoduje odpływ użytkowników. Pacjencik zrobił z masterfula tablicę informacyjną dla zjebów z konfederacji. Poza tym nie wspomnę jego gównianych tekstów właśnie o plandemii czy szczepionkach. Ogólnie to on odpowiada za ten cały syf. A, że na akcję jest reakcja, to chyba w przyrodzie rzecz normalna. Wycięłoby się to raczysko w postaci jego osoby to i forum byłoby normalne.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Hatefire

05-02-2021, 16:08

Ta krucjata od razu. Bardzo śmiesznie to brzmi w kontekście kolesia który pod własnym łóżkiem potrafi znaleźć 5 gejów, 3 Żydów, 7 Niemców, 4 lewakówi i na dodatek 2 masonów i tym się non stop dzieli na Forume :lol:
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
uglak

05-02-2021, 16:11

nicram pisze:
05-02-2021, 16:00
Cóż, ja mam odwrotne wrażenie. Zasrywanie tematów kato-konfederacką nagonką właśnie powoduje odpływ użytkowników. Pacjencik zrobił z masterfula tablicę informacyjną dla zjebów z konfederacji. Poza tym nie wspomnę jego gównianych tekstów właśnie o plandemii czy szczepionkach. Ogólnie to on odpowiada za ten cały syf. A, że na akcję jest reakcja, to chyba w przyrodzie rzecz normalna. Wycięłoby się to raczysko w postaci jego osoby to i forum byłoby normalne.
Jak Pacjent wrzuca bzdury to odpowiedz mu w tym samym temacie, a nie lataj z syndromem Touretta po wszystkich topikach w których się ostatnio wypowiadał, bo zamiast gnoju w paru tematach robi się gnój na całym forum.
Guilty of being right
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

05-02-2021, 16:14

Ale czemu? Skoro kutasiarz może pisać sobie kłamstwa i brednie a potem udaje, że nie widzi pytań, to mam prawo oczekiwać, że jednak odpowie i nie będzie zasłaniał się, że nie zauważył.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Rumburak
weteran forumowych bitew

05-02-2021, 16:17

Hatefire pisze:
05-02-2021, 16:08
Ta krucjata od razu. Bardzo śmiesznie to brzmi w kontekście kolesia który pod własnym łóżkiem potrafi znaleźć 5 gejów, 3 Żydów, 7 Niemców, 4 lewakówi i na dodatek 2 masonów i tym się non stop dzieli na Forume :lol:
Weź pod uwagę to, że na jeden post pacjenta, powstający najprawdopodobniej w malignie, przypada 20 postów rozhisteryzowanych funkcjonariuszy "nigdy więcej". Nie wiem co gorsze.
hcpig pisze:
Awatar użytkownika
Hatefire

05-02-2021, 16:40

Tak na serio. Moim zdaniem dużo dobrego zrobiłaby moderacja. Nie w sensie cenzury tylko umieszczaniu drażliwych tematów polityka/kościół/szczepionki we właściwych działach i tyle. Jak sobie temat dajmy na to o Gorgasm zmeandruje w kierunku hodowli pietruszki ok. Natomiast drażliwe i konfliktotwórcze we właściwych im tematach. Internet niemoderowany zawsze zamieni się w ściek, zbyt długo to obserwuję żeby mieć złudzenia.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
bartwa

05-02-2021, 16:45

nicram pisze:
05-02-2021, 16:14
Ale czemu? Skoro kutasiarz może pisać sobie kłamstwa i brednie a potem udaje, że nie widzi pytań, to mam prawo oczekiwać, że jednak odpowie i nie będzie zasłaniał się, że nie zauważył.

Na chuj ci jego odpowiedzi, ignoruj typa,
Zablokowany