ZIELONA GRANICA-Frontera Verde-
Kolumbia, 8 odc.- bardzo dobry, amazońska puszcza, jej plemiona, magia, intryga, jak dla mnie same plusy. Nie oszałamia tempem, ale nie o to chodzi. Świetne zdjęcia i muza. Człowiek i natura, świetnie opowiedziana historia. Od netflixa.
ZIELONA GRANICA-Frontera Verde-
Kolumbia, 8 odc.- bardzo dobry, amazońska puszcza, jej plemiona, magia, intryga, jak dla mnie same plusy. Nie oszałamia tempem, ale nie o to chodzi. Świetne zdjęcia i muza. Człowiek i natura, świetnie opowiedziana historia. Od netflixa.
Jest taki serial Ridleya S. 'Wychowane przez wilki', to coś dobrego?
ja odpadłem jakoś po trzecim czy czwartym odcinku. wizualnie, jak to u Scotta, jest nieźle ale sama historia mnie nie wciągnęła pomimo szczerych chęci.
Oglądam od początku 100lecie winnych na tvp2 i powiem że jestem pod sporym wrażeniem.Dawno nie widziałem tak dobrego serialu po polskiemu(no jeszcze ślepnac można dołączyć).Motzna rzecz
Bardzo dobry serial.
W małej mieścinie,w Luksemburgu leśniczy znajduje zwłoki 15 latki,jej siostra bliźniaczka gdzieś zniknęła,śledztwo prowadzi przyjezdny gliniarz po przejściach który nie przypadkowo pojawił się akurat w pobliżu.Jak to zwykle bywa w trakcie śledztwa wychodzą na jaw różne małomiasteczkowe brudy.
12 odcinków,każdy po około 30 min.,więc 2 dni i po serialu.
Mocno polecam!
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?