Polska Nowa Fala
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- w mackach Zła
Re: Polska Nowa Fala
Dyszkę taniej jest tutaj, No i winyl można zamawiać:
http://www.alchembria.pl/schrottersburg ... -3970.html
Przy okazji, to nic mi nie mówią inne zespoły z tego sklepu. Orientuje się ktoś, czy jest coś ciekawego, co warto sprawdzić?
Przy okazji, to nic mi nie mówią inne zespoły z tego sklepu. Orientuje się ktoś, czy jest coś ciekawego, co warto sprawdzić?
To żem się pośpieszył, a wolałbym winyl. Trudno wezmę i winyl. Może mnie te cztery dychy nie rozłożą na łopatki. Cd będę miał na prezent. O! Co do alchembrii to na allegro mają trochę płyt np atomine elektrine, raison d'etre deutsch nepal, der blutharsch, mz 412, bdn takie tam hałasy.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No przyjdzie trzecia fala aby patrzyć. Już zaczynają luzować, a durne społeczeństwo mało się zesrać już nie może, bo dla nich oczywiście maseczki to kagańce, a Bill Gates chce im wstrzykiwać jakieś zmutowane obce geny, także trzecia fala będzie się zbliżać. A jak jeszcze te pijaki-studenty wrócą do swoich zapyziałych internatów i te narkomany ze szkół średnich to już na pewno.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Pewnie maseczka na brodzie na codzień i już obmyślasz w najbliższy weekend wyjazd w góry jak ta nasza rodzima debilna tłuszcza co rzuciła się na hotele w tych obsranych górach. Kible tam pozapychają swoimi kopami. A kopy robili bo jedli kozi ser od górali śmierdzący męskim odbytem. Jed, jedż. Już dzwoń, zamawiaj pokoje bo ci zajmną.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- moonfire
- zahartowany metalizator
Mają sporo neofolku i przeróżnych odjazdów. Zależy, czego szukasz. Z mojej strony polecam Corde Oblique oraz Roma Amor - nostalgiczne, włoskie granie na przecięciu neofolku i poezji śpiewanej.Panopticon pisze: ↑13-02-2021, 18:48Dyszkę taniej jest tutaj, No i winyl można zamawiać:
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nic nie mówią, hehe, jakby nie dziwne. ....Panopticon pisze: ↑13-02-2021, 18:48Dyszkę taniej jest tutaj, No i winyl można zamawiać:
ja się orientuję> druga dostawa z tego roku od pana macieja. szury sobie mogą odpuścić. ta sądzę.

-
- w mackach Zła
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Powietrze bo przecież przestał kupować w tym roku hehehe
Szach mat
Szach mat
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
ten znów niedojedzony jak czytam. idź, pogoń jakiegoś kebsa, bo ci cukier siadł> przynudzasz.maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 11:29Powietrze bo przecież przestał kupować w tym roku hehehe
Szach mat
srach spodpach
a i jeszcze jedno. nie mierz swoją miarą. zakup, powiedzmy 10, ok 15, przedmiotów około muzycznych, w tym roku, to jak na mnie, zasadniczy i nowy skok w nieznane. także tego ten, wyjazd pod karmnik.
Ostatnio zmieniony 15-02-2021, 12:58 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
może.Panopticon pisze: ↑15-02-2021, 11:26Pochwal się Wacławie co tam jest w paczuszce. Chciałbym być taki jak nieszury, może zacznę od muzyki.
ale dobra. jak miałbyś od tego zacząć, to warto poświecić kilka minut. będzie. później.
- maciek z klanu
Pierdolies tutaj, że nic nie kupujesz, przestajesz pisać. Rozumiem typowy polaczek i jego ASCEza hahha.Wacław pisze: ↑15-02-2021, 12:53ten znów niedojedzony jak czytam. idź, pogoń jakiegoś kebsa, bo ci cukier siadł> przynudzasz.maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 11:29Powietrze bo przecież przestał kupować w tym roku hehehe
Szach mat
srach spodpach
Do Edit: bo w miedzy czasie zedytowałeś. Pisałeś ze nie bedziesz nic kupował, tylko uzupelnisz za rok najwyzej. Kolejne puste słowa.
Szach Mat
I jak na takiego ascetycznego goscia konto na insta i jeszcze sie nim chwalisz w podpisie? Odkad zrobiłeś sobie fryzure na technopazia medarda czy innego zaglobe to slabo to wyglada. A i waga tez jakas taka powyzej BMI
Szach Mat 2
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
po plerach oceniasz wagę? xD fryzura? te. jakiś lajfstajlowiec z ciebie, czy tylko poganiacz kebsów? chopie. wbij na insta nergiego i pomarudź o fryzurach. bo to jakby jakieś mało poważne jest. może jeszcze o żelach do włosów, jakich nie stosować, ponawijaj. jesteś poważny?*maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 12:59Pierdolies tutaj, że nic nie kupujesz, przestajesz pisać. Rozumiem typowy polaczek i jego ASCEza hahha.Wacław pisze: ↑15-02-2021, 12:53ten znów niedojedzony jak czytam. idź, pogoń jakiegoś kebsa, bo ci cukier siadł> przynudzasz.maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 11:29Powietrze bo przecież przestał kupować w tym roku hehehe
Szach mat
srach spodpach
Do Edit: bo w miedzy czasie zedytowałeś. Pisałeś ze nie bedziesz nic kupował, tylko uzupelnisz za rok najwyzej. Kolejne puste słowa.
Szach Mat
I jak na takiego ascetycznego goscia konto na insta i jeszcze sie nim chwalisz w podpisie? Odkad zrobiłeś sobie fryzure na technopazia medarda czy innego zaglobe to slabo to wyglada. A i waga tez jakas taka powyzej BMI
Szach Mat 2
dobra. ja rozumiem, że zakup nastu pozycji, może urastać do miana zakupoholizmu, u kolesia co pewnie tyle nabywa rocznie, ale bądźmy poważni. jesteś poważny?
srach spodpach i do karmnika rząd
* zresztą o czym w ogóle mowa? to jakieś przedszkole?
- maciek z klanu
zaakcentowałem ze podobieństwo nie tylko mentalne z medardem jest. Może to taka warszawska moda. Nie jest to w sumie istotne, tylko troche mnie rozsmieszyło.
EPIK xD
Nieważne, czy kupisz 100 płyt czy 1 czy 1000 w miesiąc. Mowiłeś (nie pierwszy raz zreszta), że robisz przerwę i nie kupujesz. Kupiłeś 1dna pozycję co już swiadczy, że jesteś niesłowny.
Szach Mat
Po drugie,..
po co kupujesz limitowane wydania płyt, test pressy? Przecież uderzałeś w Pestena, że muzyka wazniejsza niż wydania. Czyż nie? Po co kupujesz płyty? Kup wersje cyfrowe.
Szach Mat 2
EPIK xD
Nieważne, czy kupisz 100 płyt czy 1 czy 1000 w miesiąc. Mowiłeś (nie pierwszy raz zreszta), że robisz przerwę i nie kupujesz. Kupiłeś 1dna pozycję co już swiadczy, że jesteś niesłowny.
Szach Mat
Po drugie,..
po co kupujesz limitowane wydania płyt, test pressy? Przecież uderzałeś w Pestena, że muzyka wazniejsza niż wydania. Czyż nie? Po co kupujesz płyty? Kup wersje cyfrowe.
Szach Mat 2
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 13:20zaakcentowałem ze podobieństwo nie tylko mentalne z medardem jest. Może to taka warszawska moda. Nie jest to w sumie istotne, tylko troche mnie rozsmieszyło.
EPIK xD
Szach Mat
Po drugie,..
Szach Mat 2
ten jak się za wyliczanie zabrał LOL
coś tam sumuje, sumuje, podlicza, a widzę, że to co kluczowe to nie dociera. jesteś poważny? xD teraz może dotrze: nie myl hurtowego handlarza, ze skromnym kupującym. na własne potrzeby kupującym. bardzo skromne, jak na chwilowe jeszcze przez momencik możliwości, te potrzeby. a z medardem to możesz. nawet ma to sens. biorąc pod uwagę pewne okoliczności

dobra. co ja gadam. w właściwie z kim i po co? xD dobra, znów. czytamy dalej. tyle, że tu jakby coraz mniej tego jest xD
do karmnika marsz.
- maciek z klanu
Co tutaj probujesz udowodnic. Pisałeś, ze przestaniesz kupować - nie przestałeś. Pisałeś, że przestaniesz tutaj pisać - nie przestałeś. Koniec dyskusji.
SZACH MAT, zaorany
SZACH MAT, zaorany
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
xDmaciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 13:38Co tutaj probujesz udowodnic. Pisałeś, ze przestaniesz kupować - nie przestałeś. Pisałeś, że przestaniesz tutaj pisać - nie przestałeś. Koniec dyskusji.
SZACH MAT, zaorany
udowodnić? komu? LOL weź bądź poważny.
a co do czytania, to czytam z wypiekami na twarzy. 8 zawodników na krzyż. po ozobie, twoje wypociny nie mają sobie równych

- maciek z klanu
twoje sa ostatnio dla wiekszosci uzytkownikow numerem jeden
chyba ze im tez napisałeś na priv ze nie maja sie wypowiadać pod twoimi postami? co? xD EPIK
SZACH MAT

SZACH MAT
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
nie zauważyłem. poważnie? numer jeden. miło.maciek z klanu pisze: ↑15-02-2021, 14:13twoje sa ostatnio dla wiekszosci uzytkownikow numerem jedenchyba ze im tez napisałeś na priv ze nie maja sie wypowiadać pod twoimi postami? co? xD EPIK
SZACH MAT
te, trudno powiedzieć, bo poblokowałem pmki i na telefonach też niektóre numery. jakieś dziwne smsy tutaj ostatnio szły. dziwne miejsce, dziwne smsy. dziwne czasy. dziwni ludzie.
te, ale jak kupowałeś różny staff, chyba w nie najgorszych cenach, to pkmi tobie nie przeszkadzały LOL dobrze pamiętam?