Księża
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Re: Księża
Z tą apostazją to se uważajcie trochę, bo jak zacznie jej wymagać od mniejszości wyznaniowych...
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Marzy mi się dzień kiedy katolicyzm czy ogólniej chrześcijaństwo będzie mniejszością wyznaniową w Polsce.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Medard
- mistrz forumowej ceremonii
- trup
Świecką.
- trup
/\ Otóż to.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
No cóż w tym wypadku skutki kościółkowej retoryki nazywającej nasze koleżanki, matki, siostry, żony czy partnerki zmywarami i zachęcające do napierdalania ich kablem od prodiża można obserwować wyjątkowo szybko wszak nikt normalny nie chce mieć ze stosującym ją skurwiałym ścierwem nic wspólnego.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
właśnie. te trzy modele, co tu od zmywar wyzywały kobiety, nie wypowiedziały się na temat ciągnięciem kablem. jeden poszedł pościć xD, drugi zmienił nicka, na taki bardziej światowy, a trzeci doi byki na zmianę z waleniem bimbru. jak wrócą muszę podpytać, czy to, też jest w zestawie. tej homusiowej mizogini połączonej z ksenofobią.Nerwowy pisze: ↑18-02-2021, 20:13No cóż w tym wypadku skutki kościółkowej retoryki nazywającej nasze koleżanki, matki, siostry, żony czy partnerki zmywarami i zachęcające do napierdalania ich kablem od prodiża można obserwować wyjątkowo szybko wszak nikt normalny nie chce mieć ze stosującym ją skurwiałym ścierwem nic wspólnego.
- Nerwowy
Do tego 2 z tych 3 przypadków to opady ludzkie dodatkowo broniące pedofilów w sutannach. Przypadek?
Ostatnio zmieniony 18-02-2021, 20:20 przez Nerwowy, łącznie zmieniany 1 raz.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Dodam, że szczególnie niebezpieczny wydaje mi się Hołownia. Moim zdaniem to koleś, któremu marzy się katolicki fundamentalizm w wersji soft i po dojściu do władzy będzie bez pardonu kontynuował politykę wprowadzania "katolicyzmu z ludzką twarzą".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
@Nerwowy
będzie cytata z jednego z nich, tego nie broniącego, akurat: "nie sondze"
będzie cytata z jednego z nich, tego nie broniącego, akurat: "nie sondze"
Ostatnio zmieniony 18-02-2021, 20:23 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hatefire
Chciałem napisać też komentarz, ale kolega Nerwowy wyczerpał krótko i zwięźle temat + bardzo dużo.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Dokładnie. Wolę już księdza Oko. Jawny fanatyk jest mniej groźny niż fanatyk, który ten fanatyzm ukrywa za maską uprzejmości i uśmiechu.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Celna uwaga. I wcale się nie zdziwię, gdy przed wyborami szeregi tego kryptokatolskiego ruchu zasili bohater dnia. Ten , który głosuje, ale się nie cieszy. Wspomnicie moje słowa. Śliski Jarek musi zakotwiczyć tam gdzie będzie miał tak zwane branie. Niestety nie ma w tym momencie nikogo poważnego na tym firmamencie kurew i alfonsów. Z kolei pięćdziesiąt lat życia pod rządami mniejszego zła prawdopodobnie, bo przecież nikt nie zna dnia ani godziny, pozwoli mi w roku wyborów usiąść wygodnie we fotelu i stwierdzić jedynie, teraz bawcie się chuje sami.
- Drone
To samo powiedziałem parę dni temu w rozmowie prywatnej. Jarek G. i parę spadów z PiS pośpiesznie zasili szeregi Hołowni.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
kurwać. a ja chciałem na płaczka zagłosować ....
- Sgt. Barnes

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.