początek wydawał się obiecujący, niestety im dalej tym gorzej, strasznie dużo bełkotu. moim zdaniem pewne historie, które sprawdzają się na kartach komiksu, dużo tracą po przeniesieniu na ekran.
Ostatnio oglądane filmy v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- karol
- rozkręca się
Re: Ostatnio oglądane filmy v.2
wyjebane ręce
- karol
- rozkręca się

daje radę, ciekawy pomysł na biznes. "siedzę i mam ochotę jej w mordę przypierdolić" - moja bratowa o Rosamund Pike.
wyjebane ręce
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
pierwszy film z 2021 

więc tak Denzel jak zwykle super, Leto też mimo że tym Jokerem mi podpadł
natomiast Fredek Mercury/Mr. Robot chyba pomylił plany filmowe bo wyglądał jakby się urwał z choinki
co do samego filmu to takie eeeeeeeee
no niby dobry ale jeśli porównać to np z 7 to może spierdalać na drzewo
jakby go przycieli ze 20 minut to też nic by sie nie stało

natomiast Fredek Mercury/Mr. Robot chyba pomylił plany filmowe bo wyglądał jakby się urwał z choinki

co do samego filmu to takie eeeeeeeee

jakby go przycieli ze 20 minut to też nic by sie nie stało

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
Rosamunda <3 a film całkiem niezły - byłoby więcej niż niezły gdyby mieli lepszy pomysł jak poprowadzić go w drugiej połowie.
Guilty of being right
- TheDude
Zmarnowany pomysł. Urwanie wątku zabójstwem przy pomocy szpadla może komuś się podobało, ale popsuło końcówkę filmu. Strata czasu, a szkoda bo mogli zrobić coś mocnego.Żułek pisze: ↑20-02-2021, 23:04pierwszy film z 2021
co do samego filmu to takie eeeeeeeeeno niby dobry ale jeśli porównać to np z 7 to może spierdalać na drzewo
jakby go przycieli ze 20 minut to też nic by sie nie stało![]()
- Ubzdur
- w mackach Zła
Fatalne Zauroczenie i Nagi Instynkt wyczerpały ochotę na podobne filmy, oba niezłe. Natomiast chętnie obejrzałbym coś podobnego do American Psycho, które było nawet lepsze niż niezłe
- vicek
- zahartowany metalizator
Hiroyuki Sanada jako Scorpion to bdb wybór . Zajebisty aktor .
Ogólnie szkoda że nie ma więcej azjatów .
Pewnie jak będzie sikłel to niestety nowym skorpionem będzie ten cały Cole Young . W sumie mam wyjebane na fabułe ... aby walki były przednie . Sub Zero też wydaje się spoko .
- maciek z klanu
Tak sub spoko choć mocno saibotowy taki. Chciałbym żeby było jak najmniej pierdolenia tylko w 89 proc walki. Niech jadą na turniej i się biją i walczą o świat
wtedy to może się udać. Widać że walki są brutalne i bardzo dobre graficznie. Tego oczekuje od Mk. Plus tematyka turnieju jak kino lat 90tych no i zajebista muzyka

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Maczeta, nóż, pięść, pistolet, stłuczona butelka, maczeta, kolano, karabin, garota, piła elektryczna, maczeta, stopa, odłamek szkła, bile bilardowe, kość świńska, kij, maczeta, elektryczna pałka, granat, strzelba, kawałek drewna z gwoździem, maczeta.
W skrócie. Krew się leje, kości trzeszczą, trup ściele się gęsto. Dużo trupów.
- devastator77
Nie zgadzam się z kolegą Nagrobkiem,bardzo dobry film,ma oczywiście pewne braki,ale powiedzmy sobie szczerze jaki film ich nie ma,no i znakomite zakończenie,bez pierdolonego happy endu.
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- karol
- rozkręca się
celna uwaga, mam podobnie
wyjebane ręce
- nagrobek
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
jest powód do wywołania kolejnej wojny? xD
a tak poważnie. ostrze ząbki swe. jako młodzieńca nieźle przekosiła mnie ta lektura. a ból dupy prawaków jak się za każdym razem pojawia kosiński na tapecie, to już czysta poezja. mistyfikacja, dobrze, że zdechł i cały ten pakiet, podwójnie powoduje, że mam chęć na to kino.
ps. widziałeś :szarlatana: holland? udane zdjęcia. nieoczywista opowieść, o kolaborancie, geju, znachorze-katolu, nakręcona również pewnie nie bez przyczyny u pepików. a dlaczego nie w lolandii? chyba każdy sobie może sam odpowiedzieć
- nagrobek
„Szarlatana” jeszcze nie widziałem. trzeba nadrobić bo historia ciekawa.
- Harlequin
ja się boję Holland o kiedy obrzygała mnie "Pokotem". A "Malowanego ptaka" też mamw planie obejrzeć, choc z ksiażką nie miałem do czynienia.
- nagrobek
jeśli nie czytałeś to napisz o wrażeniach po seansie bom ciekaw jak to odbierzesz. niektórzy porównują z "Idź i patrz" - jak dla mnie baardzo mocne uproszczenie. film zebrał sporo skrajnych ocen.sporo zależy od podejścia do książki, jej autora i oczekiwań od samej ekranizacji.. ale taki strzał bez znajomości książki też może być ciekawy.
- devastator77
- devastator77

"Po dziwnej śmierci bliskich, Clara żyje w ciągłym strachu. Przerażona kobieta podejrzewa zemstę ze strony słynnego pisarza, z którym pracowała przed laty"
Całkiem niezły film made in Dominikana
Kogo ty we mnie
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
wszystkimi dziennie
nocami straszysz?
- vicek
Polecam
-
- postuje jak opętany!
Malowany ptak w wersji filmowej to dalekie echo książki, moim zdaniem, jednakże polecam obejrzeć, szczególnie tym, którzy nie znają prozy.nagrobek pisze: ↑23-02-2021, 10:50jeśli nie czytałeś to napisz o wrażeniach po seansie bom ciekaw jak to odbierzesz. niektórzy porównują z "Idź i patrz" - jak dla mnie baardzo mocne uproszczenie. film zebrał sporo skrajnych ocen.sporo zależy od podejścia do książki, jej autora i oczekiwań od samej ekranizacji.. ale taki strzał bez znajomości książki też może być ciekawy.