Nie ma grup. Są wiadomości albo do kogoś indywidualnie albo do wielu osób, wtedy żeby wiedzieć do kogo trafiło trzeba otworzyć listę adresatów. Nie wiem zresztą czego tak się czepiłeś. Sprawa jest prosta. Jak się przedstawiała źle usłyszałem, utrwaliło mi się w mózgu i tyle. Serio każdą informację analizujesz kto komu wysłał i komu prócz ciebie? Ja czytam to co mnie dotyczy resztę zlewam.Medard pisze: ↑16-02-2021, 10:34Zbiorcze do wszystkich pracowników są w ukryciu, ale jest dużo e-maili zespołowych czy dotyczących konkretnych projektów z ludźmi spoza zespołu.
Jeżeli jest obieg dokumentów to też powinny być jakieś grupy i synchronizacja z kontami w AD.
Chyba, że to zasób dyskowy do wrzucania plików![]()
Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- maciek z klanu
może przygłucha xd albo wpadłeś jej w oko

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Drone
Ja przez dwa lata korespondowałem z panną z Japonii (służbowo), a myślałem, że to facet. Dowiedziałem się dopiero, jak się z nią spotkałem 

Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Medard
Ale to pewnie kwestia imienia i nazwiska, też załatwaiałem kiedyś sprawy z osobą z kraju arabskiego i myślałem, że to facet, a na lotnisko wyszła po nas kobieta,
zresztą przebojów było więcej, bo wiza była nieprzetłumaczona i już na okęciu się zastanawiano czy nas nie zawrócą,
bo wiz mają kilkadziesiąt typów, ale załatwiła wszystko jak należy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Drone
Tak, to kwestia imienia. Miała na imię Rimiko.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Bloodcult
A prącie miała ?
- maciek z klanu
Nieważne co miała, ważne czym się czuła

- Medard
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
- uglak
-
- rasowy masterfulowicz
Wkurwiło mnie to że śnieg sobie powoli topniał szykując sie na +7 w sobote a tu jeb w nocy 20cm dojebało i cały czas sypie.Mokry śnieg, strasznie ciężko sie chodzi.Idąc tym kierunkiem nie zdziwie sie jak w marcu przyjebie -20 +śnieg
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
kurierzy to są pojebani jednak
ale nie mam na myśli zwykłych kolesi co rozwożą płyty tylko tych od dużych paczek zagranicznych co bawią się w cło itp
mieliśmy w robocie 2 zamówienia, jedno z UK, drugie z Taiwanu
z UK były 3 paczki po 20 pare kg. wieźli to UPSem wszystko utkneło na 2 tygodnie w magazynie, chcieli dokumenty bla bla bla bla itp no spoko daliśmy i czekamy dalej, nic, cisza, dzwonimy, piszemy maile, nic cisza
na nastepny dzień przychodzą 2 paczki z 3, ale ostatniej nie ma, WTF ? mija tydzień, dzwonimy, piszemy mail, nikt nic nie wie albo cisza
dzisiaj wchodze na strone UPS patrze a tam paczka w drodze i jutro będzie
najlepsze z Taiwanem, tym razem DHL, towar dojechał 7 lutego do Hamburga, potem wlókł się do Łodzi z której odezwali się we wtorek że zaczynają odprawe i jeszcze ze coś tam chcą, dzisiaj przyjechał towar ALE ALE ALE bez odprawy
jutro go zabierają z powrotem aby odprawić i go znowu do nas przywieść

jestem ciekawy jak jeden koleś bedzie pakował 150 pudeł które ważą razem 1,5 tony na samochód
no debile

ale nie mam na myśli zwykłych kolesi co rozwożą płyty tylko tych od dużych paczek zagranicznych co bawią się w cło itp
mieliśmy w robocie 2 zamówienia, jedno z UK, drugie z Taiwanu
z UK były 3 paczki po 20 pare kg. wieźli to UPSem wszystko utkneło na 2 tygodnie w magazynie, chcieli dokumenty bla bla bla bla itp no spoko daliśmy i czekamy dalej, nic, cisza, dzwonimy, piszemy maile, nic cisza
na nastepny dzień przychodzą 2 paczki z 3, ale ostatniej nie ma, WTF ? mija tydzień, dzwonimy, piszemy mail, nikt nic nie wie albo cisza
dzisiaj wchodze na strone UPS patrze a tam paczka w drodze i jutro będzie

najlepsze z Taiwanem, tym razem DHL, towar dojechał 7 lutego do Hamburga, potem wlókł się do Łodzi z której odezwali się we wtorek że zaczynają odprawe i jeszcze ze coś tam chcą, dzisiaj przyjechał towar ALE ALE ALE bez odprawy

jutro go zabierają z powrotem aby odprawić i go znowu do nas przywieść

jestem ciekawy jak jeden koleś bedzie pakował 150 pudeł które ważą razem 1,5 tony na samochód

no debile

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- maciek z klanu
Ten zwrot do odprawy mega lol xd
Wkurwiają mnie opisy, ale przede wszystkim zdjęcia w ogłoszeniach. Objechałem dzisiaj kolejnych kilka miejsc i znowu ten sam numer. Wszystko sfotgrafowane tak, żeby nie było widać ruiny obok za płotem, młaki zapierdalającej przez środek parceli, linii energetycznej i stu innych detali. Ręce opadają. Po chuj tak postępować? Przecież i tak nikt nie kupi działki na podstawie jebanego zdjęcia. Dramat.
- Parael
- rozkręca się
Norma niestety, teraz z małżonką szukamy mieszkania czy też domu gdzieś koło Wrocławia Nowego lub z rynku wtórnego i oglądanie ogłoszeń to jest zabawa w "Gdzie jest Wally" czy jak to się tam nazywało. Zdjęcia są tak robione żebyś nie widział że jest piec kaflowy w rogu albo rura prze środek pokoju jak w Alternatywach. A już nagminne wpieprzanie tych wizualizacji jak to sobie możesz urządzić gdzie ja chcę widzieć jaki jest rozkład pomieszczeń, powierzchnia i jak to w ogóle wygląda. Najczęściej się okazuje że piękne zdjęcia są umieszczane z wizualizacjami i na końcu jedno zdjęcie z którego wynika że jest stan surowy zamknięty co do kosztów dorzuca od razu kilkadziesiąt jak nie sto tysięcy na wykończenie.535 pisze: ↑21-02-2021, 21:18Wkurwiają mnie opisy, ale przede wszystkim zdjęcia w ogłoszeniach. Objechałem dzisiaj kolejnych kilka miejsc i znowu ten sam numer. Wszystko sfotgrafowane tak, żeby nie było widać ruiny obok za płotem, młaki zapierdalającej przez środek parceli, linii energetycznej i stu innych detali. Ręce opadają. Po chuj tak postępować? Przecież i tak nikt nie kupi działki na podstawie jebanego zdjęcia. Dramat.
Nekrosadystyczny Turbosperminator
Kompletnie tego nie rozumiem. Przecież nie da się zbyt długo ukryć, że nieruchomość graniczy z chlewem, albo z autostradą. Po co ten wątpliwej skuteczności marketing? Chodzi o zmęczenie i urobienie klienta ?
- Prodi
- postuje jak opętany!
Miałem o tym pisać jakiś czas temu w temacie o budowlance, gdy rozkminialiście metraże i w ogólności walenie deweloperów w chuja. To wszystko zajebiście współgra z tym przywołanym przez Ciebie ściemnianiem w ogłoszeniach. I jest dokładnie tak jak to ująłeś: zawsze, ale to zawsze jest jakiś przemilczany szczególik, który dyskwalifikuje daną miejscówkę. Od roku szukamy z żoną domu, zarówno na rynku wtórnym jak i pierwotnym i to jest ciężkie do opisania jak są zjebane to praktyki ze strony sprzedających, tudzież agencji nieruchomości które ich reprezentują. Temat rzeka.535 pisze: ↑21-02-2021, 21:18Wkurwiają mnie opisy, ale przede wszystkim zdjęcia w ogłoszeniach. Objechałem dzisiaj kolejnych kilka miejsc i znowu ten sam numer. Wszystko sfotgrafowane tak, żeby nie było widać ruiny obok za płotem, młaki zapierdalającej przez środek parceli, linii energetycznej i stu innych detali. Ręce opadają. Po chuj tak postępować? Przecież i tak nikt nie kupi działki na podstawie jebanego zdjęcia. Dramat.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- Hatefire
Mój kumpel poszukuje działki pod domek w górach. Pojechałem z nim dla towarzystwa do Zawoi obejrzeć. "Dogodny dojazd" okazał się czymś co, żeby sforsować zimą, to chyba trzeba by obozy po drodze zakładać i poręczować
Myślałem, że uduszę się ze śmiechu. Kumplowi było mniej do śmiechu, bo płacił za wachę 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No to opowiadaj, bo mnie pewnie też to czeka.Prodi pisze: ↑22-02-2021, 12:23Miałem o tym pisać jakiś czas temu w temacie o budowlance, gdy rozkminialiście metraże i w ogólności walenie deweloperów w chuja. To wszystko zajebiście współgra z tym przywołanym przez Ciebie ściemnianiem w ogłoszeniach. I jest dokładnie tak jak to ująłeś: zawsze, ale to zawsze jest jakiś przemilczany szczególik, który dyskwalifikuje daną miejscówkę. Od roku szukamy z żoną domu, zarówno na rynku wtórnym jak i pierwotnym i to jest ciężkie do opisania jak są zjebane to praktyki ze strony sprzedających, tudzież agencji nieruchomości które ich reprezentują. Temat rzeka.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.