SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Jak tak kurwa nienawidzisz tego „bydla” to dlaczego cie tak ono martwi? Ciesz sie, ze zdechnie a nie gledzisz jak przekupa. Ciebie trzeba batem prac, bos glupi jak but z lewej nogi
woodpecker from space
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
3 fala zapierdala!!!Triceratops pisze: ↑24-02-2021, 11:47
Zatem rzad zaplanowal juz 3 fale ale ekspert-epidemiolog prof. Flisiak mowi, ze nie. Na dole macie
![]()
- Triceratops
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Bo mi kurwa babke zarażą i mnie jak pojedziemy do miasta do biedronki po zakupy te bydlaki. Ja wiem, że Ty masz drogie traktory i samochody i se jeździsz nimi do sklepów i nie musisz się tłuc busami, ale są ludzie jeszcze poczciwi, pracowici i nie zepsuci. Biorę ze sobą następnym razem gówno w torbie i będę rozrzucał po sklepie jak nikt nie będzie widział. Wysmaruje produkty, a w busach pomiędzy siedzeniami nawciskam.Triceratops pisze: ↑24-02-2021, 12:37Jak tak kurwa nienawidzisz tego „bydla” to dlaczego cie tak ono martwi? Ciesz sie, ze zdechnie a nie gledzisz jak przekupa. Ciebie trzeba batem prac, bos glupi jak but z lewej nogi
Raz się zje, raz się nie zje.
- Triceratops
Poczekaj az to bydlo zdechnie, pojdziecie do sklepu bez kolejki. I moze za darmo bedzie. Na razie siedz na dupie i wpierdalajcie zgnile kartofle z pola, oczyszczaja i rozgrzewaja. W biedronce nic nie ma
woodpecker from space
- ozob
- zahartowany metalizator
Wyjaśni mi to ktoś. Europa 780k trupów, USA 500k trupów. Skoro te nasz lockdowny są zajebiste, maski, przylbice, bandany i w ogóle to dlaczego jest tak źle? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Kurde stary nie wiem poza tym ze w Europie jest 3x tyle ludnosci co w USA moze to ma jakis zwiazek?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- ozob
W Europie jest 2x więcej ludności niż w USA. Jednakże nie chce porównywać tych obszarów ze sobą. Zwracam jedynie uwagę na ilość trupów.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Na dużo mniejszym obszarze. Tu nie nie znajdziesz terenu większego od Polski z 3 mln populacją, a tak, to wygląda w niektórych stanach USA. Na marginesie jest to debilne tłumaczeni nazwy tego państwa, to nie są zjednoczone stany tylko zjednoczone państwa. Co jest prawilne ze względów historycznych. Nie wiem jak jest w innych języka ale Francuzi na przykład używają właściwego słowa etats czyli państwa.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑24-02-2021, 14:59Kurde stary nie wiem poza tym ze w Europie jest 3x tyle ludnosci co w USA moze to ma jakis zwiazek?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Hmmm w sumie anglosasi też źle tłumaczą oficjalną nazwę Polski. Rzeczpospolita to nie republic tylko raczej commonwealth, raczej.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Faktycznie x2. A stosunek zgonów mniejszy, mimo wymienionych wyżej różnic. Rozumiem co chcesz ogólnie przekazać, ale ten akurat argument jest niedowładny.
If you do everything right, there will be no struggle.
- Nerwowy
Kolega ozob znowu się popisał logicznym myśleniem i analizą danych jak z tym spadkiem zachorowań na grypę xDDD
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- nicram
Co zrobić. Jak się nie ma mózgu to tak właśnie wygląda. 

all the monsters will break your heart
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
znów się tumanie zaorałeś. co wypunktował tobie typie karkas. z matematyki tez widzę, że słabo. jakby było 2 razy, to byłoby 650 mln w Europie a jest 746, czyli 100 mln potencjalnych trupów więcej .
no ale tak, zadajesz pytanie nie łącząc podstawowych faktów jak demografia i sam się orasz. LOL. reasumując ilość ludności w Europie w stosunku do zgonów w zestawieniu z brednia, że w USA nie było lockdownu pokazuje, tylko i wyłącznie, że regulowanie wygaszaniem aktywności społeczeństw to jedyna droga.
Ostatnio zmieniony 24-02-2021, 15:39 przez Wacław, łącznie zmieniany 1 raz.
- uglak
Zazwyczaj państwo samo określa swoje skrócone i oficjalne nazwy w innych językach, więc to raczej my wybraliśmy taką formę.
Guilty of being right
- Hatefire
No być może, ale sądzę, że przyjęto raczej nazwy będące powszechnym uzusem. Wątpię, żeby ktoś walczył z formą silnie utrwaloną w języku angielskim czy francuskim.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Ozob se sprawdził liczbę ludności i już snuje bajerę o skuteczności podjętych działań. Bez punktu odniesienia. Dla samego snucia. I potem się chłopina dziwi, że jest obiektem szydery. Mistrz strzału z granatnika w kolano. Dałbyś już spokój.
-
- rasowy masterfulowicz
po chuju te nowe zmiany, spodziewałem sie czego konkretniejszego ale rozumiem że musi być 50k na dzień żeby do czego takiego doszło.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
@ 535
to właściwie swój człowiek jest . po tym drugim. co wpis, to kompromituje siebie i całe forumowe szurostwo. i to na trzeźwo.
to właściwie swój człowiek jest . po tym drugim. co wpis, to kompromituje siebie i całe forumowe szurostwo. i to na trzeźwo.