Nie nie panie ładny. Nie oceniam tego co napisał jakiś zjeb. Oceniam tylko hasło, które jest przemycane przy okazji tragedii tej kobiety. Hasło , które jest sprytnie wykorzystywane do mącenia ludziom we łbach i reakcji w stylu "ostrzenie gilotyny". Powtarzam. Od spraw kryminalnych jest milicja. Zjebów należy piętnować. Natomiast życie kosztuje i nie ma nic za darmo. Prawo do mieszkania jak najbardziej, ale wiążą się z tym określone koszty. Tymczasem pewne środowiska biorą te temat na sztandar , cynicznie ubijając kapitał polityczny i przy okazji pogłębiając cały ten burdel. Tylko tyle.Hatefire pisze: ↑25-02-2021, 10:58Aha bo ktoś gdzieś nie płaci czynszu czy robi syf, to pisanie że kobieta którą podpalono, a teraz jakiś lobbysta sugeruje że strzeliła samobója z powodu choroby psychicznej jest ok.
Pani Brzeska akurat czynsz płaciła rzetelnie i nic nie wiadomo o robieniu syfu przez nią w zajmowanym lokalu.
POlitykowanie
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Re: POlitykowanie
Tymczasem tutejszy idol i zwolennik świeckiego państwa, niezrównany pan Sławomir, pragnie za wszelką cenę udowodnić, że ostatnich kilkanaście lat spędził pod wpływem środków odurzających. Hipokryzja peoludków nie ma sobie równych. https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onec ... sc/djyy4v9
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Niemniej tego mój wpis właśnie dotyczył. Niezależnie jakie mam poglądy na temat gospodarki mieszkaniowej (to inna dyskusja i obecnie nie mam czasu na nią), ten wpis jest po prostu totalnie chamski, do tego nie zrobiony piórem jakiegoś anonima tylko przedstawiciela sporej organizacji zrzeszającej właścicieli nieruchomości. Napluł publicznie prosto w ryj ofierze brutalnego morderstwa i jej rodzinie i tym samym zasługuje, żeby naszczać mu na łeb.535 pisze: ↑25-02-2021, 11:16Nie nie panie ładny. Nie oceniam tego co napisał jakiś zjeb. Oceniam tylko hasło, które jest przemycane przy okazji tragedii tej kobiety. Hasło , które jest sprytnie wykorzystywane do mącenia ludziom we łbach i reakcji w stylu "ostrzenie gilotyny". Powtarzam. Od spraw kryminalnych jest milicja. Zjebów należy piętnować. Natomiast życie kosztuje i nie ma nic za darmo. Prawo do mieszkania jak najbardziej, ale wiążą się z tym określone koszty. Tymczasem pewne środowiska biorą te temat na sztandar , cynicznie ubijając kapitał polityczny i przy okazji pogłębiając cały ten burdel. Tylko tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Tu nie ma sporu. Komentuję jedynie to co widze na tym plakacie. I jeszcze "walka trwa" . To znaczy kurwa, że co? Korzystając z tragedii w dalszych etapach będziecie odbierać tym którzy mają, a rozdawać tym którzy nie mają? Takie "moralne" prawo do żerowania na trupie? Modny temat w bantustanie ostatnio. Dramat jak rozgrywani są ludzie w tym bajzlu. Już naprawdę strach włączyć cokolwiek.
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Znaczy ni mniej ni więcej, tylko tyle, że należy chronić ludzi przed skurwysynami dla których samo ich istnienie stanowi przeszkodę w nielegalnym zbijaniu kapitału.
A ja mam szesnaście lat i kręcone włosy. Od tego płacisz pan podatki na dobrą zmianę. To dobra zmiana tym się powinna zająć. I milicja. Tego typu hasła i wykorzystywanie tragedii to jawne szczucie. Niech walczą z ludźmi , którzy są odpowiedzialni za porządek w tym burdelu i którym za to płacą. Tymczasem jak pokazują reakcje, WRÓG jest gdzie indziej. Nie ma sensu udawać. Jesteś przecież dorosły.
- Hatefire
Przypomina to trochę tą sytuację z tym ukraińskim dziennikarzem Gongadze, co zalazł za skórę ekipie Kuczmie. Tam oficjalna wesrsja brzmiała, że popełnił samobójstwo w lesie, potem obciął sobie głowę i się zakopał.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Ładnie się nam przedstawił. Człowiek wolności. Co to w ogóle są za ludzie? Z którego śmietnika wykopuje ich pan karakan?
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nowy szef rady programowej, cieszycie sie, nie?
https://www.money.pl/gospodarka/marek-s ... 2192a.html
https://www.money.pl/gospodarka/marek-s ... 2192a.html
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
Bardzo dobry wybór .
- Triceratops
W koncu postawili na kompetencje a nie partyjne uklady, brawa za to.
woodpecker from space
-
- postuje jak opętany!
Jak kiedyś w przyszłości wygrają złodzieje z PO to postawią na kompetencje.
- Hatefire
]Ojejku wypłynęło coś na nową nadzieję Dobrej Zmiany. Człowieka dotkniętego przez Boga jak raczył powiedzieć Prezes.
Swoją drogą dobry hip-hopowy diss.Skurwysyn. Ten chuj pierdolony, brudna pała. Wkurwia mnie to, wiesz, ale co mam zrobić? Ten pierdolony Elektroplast wiecznie, kurwa, słyszę. No wiesz, od razu, jakby się Lisa… podwyżkę można zastosować taką jakoś pięcio-, sześcioprocentową, człowieku, to by było inaczej, a tak to wiecznie Lis, Lis, już mi to bokiem wychodzi. Stary buc, który na emeryturze powinien siedzieć po sześćdziesiątce, a drugi już, kurwa, koło siedemdziesiątki ma. Ja już tracę, kurwa, siły do myślenia. Ja się nie lubię poddawać. Do was pretensji nie mam, bo widzę, że jeździcie, kurwa, robicie, co można, no kurwa no. (…) Nie damy się, my go i tak weźmiemy. Chuja trypla.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- uglak
Tak wszyscy narzekają, że w PiSie to samo kumoterstwo i nepotyzm, a tu proszę! Firmę własnego wujka próbowali dojechać!
Guilty of being right
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
taki tam niewinny trening ... przed tym co teraz uskutecznia.
swoją drogą ta sytuacja pokazuje z jakim człowiekiem mamy do czynienia. za gówniaka, zatrudnili go po rodzinie. podrósł, urósł*,zwolnili bo ich chciał przekręcić, zwąchał się z konkurencją i rozpoczął wojnę podjazdową. niezły zawodnik ...
a u ziobrystów chyba rzeczywiście muszą być przeświadczeni, że pandemia odejdzie a z nią mrowiecki - nowy namaszczony już czeka. bo skąd te nagrywki jak nie z prokuratury. ze starej sprawy?
* no sorki -/
- trup
Taka ciekawostka.
Bank pyta klienta, skąd ma pieniądze. "Mamy taki obowiązek"
"(...)Biuro prasowe ING Banku Śląskiego przyznało, że bank wysłał wezwanie do klienta i że nie jest to odosobniony przypadek. Obowiązek badania źródeł pieniędzy, którymi dysponują ich klienci, na banki nałożyły przepisy z 1 marca 2018 r. o przeciwdziałaniu praniu brudnych pieniędzy i finansowaniu terroryzmu.(...)
Banki mają wewnętrzne procedury dotyczące przeciwdziałania praniu pieniędzy. "W skrajnych przypadkach bank może zablokować środki na koncie klienta, ale nie dłużej niż na 24 godziny, tak by ich nie przelał na inne konto. Bank ma również obowiązek powiadamiania Generalnego Inspektora Informacji Finansowej (urząd przy Ministerstwie Finansów) o podejrzeniu prania brudnych pieniędzy","
"(...)Biuro prasowe ING Banku Śląskiego przyznało, że bank wysłał wezwanie do klienta i że nie jest to odosobniony przypadek. Obowiązek badania źródeł pieniędzy, którymi dysponują ich klienci, na banki nałożyły przepisy z 1 marca 2018 r. o przeciwdziałaniu praniu brudnych pieniędzy i finansowaniu terroryzmu.(...)
Banki mają wewnętrzne procedury dotyczące przeciwdziałania praniu pieniędzy. "W skrajnych przypadkach bank może zablokować środki na koncie klienta, ale nie dłużej niż na 24 godziny, tak by ich nie przelał na inne konto. Bank ma również obowiązek powiadamiania Generalnego Inspektora Informacji Finansowej (urząd przy Ministerstwie Finansów) o podejrzeniu prania brudnych pieniędzy","
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
-
- postuje jak opętany!
Taki przypadek jaki ostatnio miałem w banku PKO wpłacałem kasę i byłem pytany przez panią czy pracuję w USA . Jeszcze musiałem coś podpisać że nie . Chuj wie o co chodziło.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Widziałem to. Pierdzielę, od teraz przy każdej okazji wyciągamy kafla lub dwa przy bankomacie, aż konto będzie puste i trzymamy w skarpecie.trup pisze: ↑26-02-2021, 14:49Taka ciekawostka.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Wacław
- rasowy masterfulowicz