SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
klasyk ode mnie
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
To te szury co bezwstydnie żebrzą codziennie pieniądze w internecie bo się nie chce do normalnej pracy iść. Kominiarz bez guzika, człowiek z wodogłowiem, i ten trzeci z wąsami, wielbiciel Putina i związku radzieckiego.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Ja ostatnio od maseczki miałem takie otarcie na nosie

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- w mackach Zła
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No dokładnie. Ja zawsze jak zdejmuję maskę muszę się wysmarkac. Jebać.

all the monsters will break your heart
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Wacław nie wklejaj tego szurstwa, bo im aby reklamę robisz, tym psychotycznym staroświeckim prawakom. Już lepiej tą gorącą bułkę wklej z mięsem w środku. Dziś będę miał kiełbasę z kartoflami to nie będę zły.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Kiełbasa z kartoflami? Zawsze myślałem, że na przednówku to ciężki czas na wsi.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2021, 14:02Wacław nie wklejaj tego szurstwa, bo im aby reklamę robisz, tym psychotycznym staroświeckim prawakom. Już lepiej tą gorącą bułkę wklej z mięsem w środku. Dziś będę miał kiełbasę z kartoflami to nie będę zły.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
taaaa. tyle, że oni innego języka nie rozumieją. tylko ten swój neandertalski> szurowski i wulgarny. tym samym trzeba mówić do nich, tak, aby cokolwiek dotarło.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2021, 14:02Wacław nie wklejaj tego szurstwa, bo im aby reklamę robisz, tym psychotycznym staroświeckim prawakom. Już lepiej tą gorącą bułkę wklej z mięsem w środku. Dziś będę miał kiełbasę z kartoflami to nie będę zły.
a w temacie ciepłej bułki, czy tam kiełby. u mnie wedżipierożki. smacznego

- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Raz na jakiś czas mamy. Tak to barszcze babka robi z chlebem. Kartofle mamy dużo w piwnicy z tamtego roku. Sami je wykopaliśmy. A kiełbasę czy kaszankę czasem dostajemy od sąsiada. Za to mu pomogam przy pracach na podwórzu czy sadzie.Hatefire pisze: ↑05-03-2021, 14:07Kiełbasa z kartoflami? Zawsze myślałem, że na przednówku to ciężki czas na wsi.Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2021, 14:02Wacław nie wklejaj tego szurstwa, bo im aby reklamę robisz, tym psychotycznym staroświeckim prawakom. Już lepiej tą gorącą bułkę wklej z mięsem w środku. Dziś będę miał kiełbasę z kartoflami to nie będę zły.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
No i nowe rarytasy jakieś drogie. Mam nadzieję, że najjem się tą kiełbasę i że nie dostane po niej rozwolnienia tak jak ostatnio. Jak ostatnim razem nawklejałeś tych swoich francuskich bananów to pózniej na zmianę z babką siadaliśmy na muszli żeby się wypróżnić.
Ostatnio zmieniony 05-03-2021, 14:35 przez Mariusz Wędliniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie powrót do getta
co ciekawe dopiero od 13ego, zamiast od poniedziałku to od 13ego.Rozumiem że wirus przez ten tydzień może sie spakować i ewakuować z pomorskiego

-
- weteran forumowych bitew
w piątek przed wielkanocną wyjeżdża z kiełbasą no no ty to Mariusz boga się nie boiszMariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2021, 14:14No i nowe rarytasy jakieś drogie. Mam nadzieję, że najjem się tą kiełbasę.
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Po prostu teraz dostaliśmy tą kiełbasę i zjemy na ciepło. Nie zawsze trafiają nam się takie rarytasy. Babka to za bardzo do kościoła nie chodzi. Ma zdjęcie Lenina powieszone i czasem mam wrażenie jakby się do niego modliła. Już jak się urodziłem to to zdjęcie było.BOLEK pisze: ↑05-03-2021, 14:39w piątek przed wielkanocną wyjeżdża z kiełbasą no no ty to Mariusz boga się nie boiszMariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2021, 14:14No i nowe rarytasy jakieś drogie. Mam nadzieję, że najjem się tą kiełbasę.
-
to i pilot od TV dawno zaciął się na tvn
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Nie mamy z babką telewizora bo nas po prostu nie stać.
Jakie to modne się stało kpienie ostatnio z tvn-u. Dla szurstwa to najgorsza zaraza. I Tusk.
-
tylko tak piszesz bo się wstydziszMariusz Wędliniarz pisze: ↑05-03-2021, 15:00Nie mamy z babką telewizora bo nas po prostu nie stać.
Jakie to modne się stało kpienie ostatnio z tvn-u. Dla szurstwa to najgorsza zaraza. I Tusk.
- Fanatyk
Ty idź się kurwa leczyć do psychiatry albo się powieś. Raz czy drugi było śmieszne ale takie napierdalanie tego sameg przez kilka miesięcy świadczy o tym, że jesteś zbędny światu.Po prostu teraz dostaliśmy tą kiełbasę i zjemy na ciepło. Nie zawsze trafiają nam się takie rarytasy. Babka to za bardzo do kościoła nie chodzi. Ma zdjęcie Lenina powieszone i czasem mam wrażenie jakby się do niego modliła. Już jak się urodziłem to to zdjęcie było.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Przyganiał kocioł garnkowiFanatyk pisze: ↑05-03-2021, 15:11Ty idź się kurwa leczyć do psychiatry albo się powieś. Raz czy drugi było śmieszne ale takie napierdalanie tego sameg przez kilka miesięcy świadczy o tym, że jesteś zbędny światu.Po prostu teraz dostaliśmy tą kiełbasę i zjemy na ciepło. Nie zawsze trafiają nam się takie rarytasy. Babka to za bardzo do kościoła nie chodzi. Ma zdjęcie Lenina powieszone i czasem mam wrażenie jakby się do niego modliła. Już jak się urodziłem to to zdjęcie było.

De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
- rasowy masterfulowicz
Co to sie odjebuje haha xD Fanatyk będziesz miał go na sumieniu jak mu sie zachce serio podyndać
Ostatnio zmieniony 05-03-2021, 15:38 przez mocny2_3, łącznie zmieniany 1 raz.
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)