SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- w mackach Zła
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
Szumią jodły na gór szczycie.... "Szpital na peryferiach"
https://www.facebook.com/karol.kaczorow ... 867637988/
https://www.facebook.com/karol.kaczorow ... 867637988/
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A idż ty potworze!! Narażasz ludzi swym oddechem z zarazkami i wirusami na dworze bez maseczki. Powinieneś za to być zakuty w łańcuchy na środku miasta i rozebrany żeby bez majtek być i niczego na pokaz. Nie będziesz miał zielonego paszportu i nigdzie nie pojedziesz w przyszłości! A kiełbasy mi po prostu zazdrościsz.Fanatyk pisze: ↑05-03-2021, 15:11Ty idź się kurwa leczyć do psychiatry albo się powieś. Raz czy drugi było śmieszne ale takie napierdalanie tego sameg przez kilka miesięcy świadczy o tym, że jesteś zbędny światu.Po prostu teraz dostaliśmy tą kiełbasę i zjemy na ciepło. Nie zawsze trafiają nam się takie rarytasy. Babka to za bardzo do kościoła nie chodzi. Ma zdjęcie Lenina powieszone i czasem mam wrażenie jakby się do niego modliła. Już jak się urodziłem to to zdjęcie było.
Raz się zje, raz się nie zje.
- Fanatyk
- weteran forumowych bitew
No nie wiem nad czym zastanawia się UE. Coś takiego jak karty szczepień już od dawna mają psy, krowy i inne zwierzęta. Wpisuje się tam dane właściciela, np. właścicielem Mariusza Padliniarza jest Mateusz Morawiecki. Chcesz być traktowany jak bydło to będziesz.Nie będziesz miał zielonego paszportu i nigdzie nie pojedziesz........
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mariusz Wazeliniarz nie je zadnej kielbasy tylko kawior zapija szampanem, a babke dawno zamienil na dmuchana lalke z imitacja zywej skory. Pisoskim trollom dobrze sie teraz powodzi, majo placone za nagonke
woodpecker from space
- ozob
- zahartowany metalizator
Ja się tu pytam naczelnych ekspertów od armagedonu jak to jest możliwe? (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- w mackach Zła
„Mamy perspektywę, że ludzie będą rozsądni, ponieważ ten wirus - to już w tej chwili oczywiście wiemy - to jest głównie socjologia. CDC, cała Unia Europejska mówiła jednym głosem. Ja miałem święty obowiązek mówić dokładnie tak samo. W tym samym czasie wszyscy eksperci w Stanach Zjednoczonych i na całym świecie mówili dokładnie to samo.”
https://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/popo ... Id,5086234
https://www.rmf24.pl/tylko-w-rmf24/popo ... Id,5086234
Wiarygodność to drugie imię pana pikuły. Rozumiem, że walizka już wzięta.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Razem z Fanatykiem jesteście potworami. Ty też jesteś mimo, że wcześniej nie byłeś, a na jakieś gumowe lalki mnie nie stać. Wyszło szydło z worka z ciebie jak to na wieś jeździsz bogatym traktorem. Żeby odśnieżać. A po chuj odśnieżać? Żeby ładnie było? Ja u siebie nigdy nie odśnieżałem bo jak zapada zima to zamykamy się z babką, bo nie ma nic do roboty i na wiosne samo się rozpuści. Mamy zwierzynę, ale nie dużo to do niej się dojdzie do chlewu parę metry, a jak bardzo duży mróz ściska to do domu biorę na parę dni i jest im ciepło. Nigdy nie zaznałeś zapachu prawdziwego rosołu z wiejskiej kury świerzego tak jak i Fanatyk. Albo bigosu prawdziwego. Jak się człowiek zesra po takiej kapuście to wie że żyje.Triceratops pisze: ↑05-03-2021, 16:46Mariusz Wazeliniarz nie je zadnej kielbasy tylko kawior zapija szampanem, a babke dawno zamienil na dmuchana lalke z imitacja zywej skory. Pisoskim trollom dobrze sie teraz powodzi, majo placone za nagonke
- ozob
- zahartowany metalizator
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
Ty z pacjenetem to w ciągu dnia nic innego nie robicie poza siedzeniem cały dzień przed ekranem monitora i wyszukiwaniem tego co wam podpasuje odnośnie covida no nie? fajnie macie.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
"[...] Max von Pettenkofer, by udowodnić Kochowi, jak bardzo się myli, publicznie wypił fiolkę wodnistego stolca pozyskanego od umierającego na cholerę".
Ł. Mieszkowski "Największa. Pandemia hiszpanki u progu niepodległej Polski"
Kiedyś to były twarde szury te dzisiejsze to ciepłe kluchy miękką pałą robione
Ł. Mieszkowski "Największa. Pandemia hiszpanki u progu niepodległej Polski"
Kiedyś to były twarde szury te dzisiejsze to ciepłe kluchy miękką pałą robione

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Chcą udowodnić jak bardzo nie siedzą w piwnicach i nie boją się zarazy. Nie trzeba być specjalistą, by stwierdzić postępująca obsesję.
- Fanatyk
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Jak pozapycha szpitale covidem i się ciocia nie dostanie z woreczkiem żółciowym do szpitala to ci rura zmięknie "satanistyczny twardzielu". Ile ty masz lat, 15?
- Fanatyk
Odpierdol się od rodzin innych ludzi, bo takie gadanie jest charakterystyczne dla wyjątkowo tępych tchórzy, którzy nie ludźmiJak pozapycha szpitale covidem i się ciocia nie dostanie z woreczkiem żółciowym do szpitala to ci rura zmięknie
powinni byli się urodzić, tylko psami, skoro tak szybko, zaakceptowały kaganiec....
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ja nic nie mam do twojej rodziny. Nie bądź taki delikatny. Ale co, nie masz cioci? Czy tam kuzynek starszych? Ja mam, każdy ma. Jak sądzisz, że nie są narażone na covida jako osoby starsze to coś z tobą nie tak. Chociaż to wiadomo od początku. Przestań z tymi kagańcami wyjeżdżać bo to nudne się dawno zrobiło.Fanatyk pisze: ↑07-03-2021, 17:11Odpierdol się od rodzin innych ludzi, bo takie gadanie jest charakterystyczne dla wyjątkowo tępych tchórzy, którzy nie ludźmiJak pozapycha szpitale covidem i się ciocia nie dostanie z woreczkiem żółciowym do szpitala to ci rura zmięknie
powinni byli się urodzić, tylko psami, skoro tak szybko, zaakceptowały kaganiec....
- Fanatyk
Słabo, ten twój bełkot emocjonalny mnie nie przekonuje skoro nawet pajace z tak zwanego rządu nie noszą maseczek a ludziom wciskają kity na patyku, to by było dobre 50 lat temu jak ciemnota była obowiązkowa ale nie dzisiaj, takie bełkotanie to polecam twojej starej do poduszki.Ja nic nie mam do twojej rodziny. Nie bądź taki delikatny. Ale co, nie masz cioci? Czy tam kuzynek starszych? Ja mam, każdy ma. Jak sądzisz, że nie są narażone na covida jako osoby starsze to coś z tobą nie tak. Chociaż to wiadomo od początku. Przestań z tymi kagańcami wyjeżdżać bo to nudne się dawno zrobiło.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ale po bułeczki zapierdalasz w maseczce i to jest piękne. Taki zwycięzca dał się upodlic rządowi który steruje ciemnota.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo