SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
Znalazł się obrońca bezemocjonalnego i zimnego jak sztylet noża satanisty. Zaproś go do "siebie" na wieś. Będziecie jeździć twoim bogatym traktorem po podwórku i odśnieżać.
Raz się zje, raz się nie zje.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Próbuje trochę zaczepić żeby była dyskusja

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
- w mackach Zła
- ozob
- zahartowany metalizator
"Jak zatkają się szpitale". (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Medard
maciek z klanu pisze: ↑07-03-2021, 22:18Próbuje trochę zaczepić żeby była dyskusjazakładam że fanatyk jest jak każdy zmuszony do chodzenia w masce, czy chce czy nie. Chociaż wiem z doświadczenia, że w małych wsiach, czy miasteczkach dziwniej patrzą na tego z maską i większość nie nosi. Ba, nawet posądzają takich w maskach o covid
![]()
W roku pańskim 2020, gdy zaczynał się ten kowid, poszedłem w masce ffp do biedronki, wtedy mało osób jeszcze nosiło maseczki i kobieta w wieku 60+ rozkładająca towar uciekła, gdy zapytałem ją gdzie coś leży

Powiedziałem jej, że nie jestem chory, ale chyba nie uwierzyła

Wtedy było zabawnie nawet, a teraz już robi się to wszystko męczące.
BTW moja siostra miała szczepienie tą astrą zenka i ma gorączkę od dwóch dni.
Inni znajomi też są na zwolnieniach lub źle się czują.
Ostatnio zmieniony 07-03-2021, 23:07 przez Medard, łącznie zmieniany 1 raz.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Ty zdaje się nie mieszkasz w Polsce. To raczej nie wiesz jak było w listopadzie ubiegłego roku, więc nie mędrkuj. Jak dalej będą wzrosty hospitalizacji takie jak teraz na covid, znów będzie nieciekawie-delikatnie ujmując.
-
- w mackach Zła
https://300gospodarka.pl/live/wolne-loz ... y-w-polsceMariusz Wędliniarz pisze: ↑07-03-2021, 23:06Ty zdaje się nie mieszkasz w Polsce. To raczej nie wiesz jak było w listopadzie ubiegłego roku, więc nie mędrkuj. Jak dalej będą wzrosty hospitalizacji takie jak teraz na covid, znów będzie nieciekawie-delikatnie ujmując.
Wolnych jest więc 33 proc. dostępnych obecnie respiratorów.
Na dzień dzisiejszy wolnych jest więc 37,3 proc. łóżek “covidowych”.
- uglak
Myślę, że ten amerykański eksperyment może być bardzo ciekawy. Taki Texas ma obecnie podobny przyrost nowych zarażonych z uwzględnieniem liczby mieszkańców jak my. Będzie ciekawy case do porównania.
Guilty of being right
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Daj spokój z tymi wszystkimi danymi o dostępności łóżek itp. To co mówi ten rząd, a raczej ciagle się chwali swoimi 'osiągnięciami' w kwestii covida to kryminał ! Jeśli nawet było by tych respiratorów w co nie wierze, to co z odpowiednią ilością tlenu na placówkach, pomieszczeniami, lekarstwami i przede wszystkim przeszkolonym personelem z lekarzami na czele? Jest wielkie gówno, a papier przyjmie wszystko.Panopticon pisze: ↑07-03-2021, 23:10https://300gospodarka.pl/live/wolne-loz ... y-w-polsceMariusz Wędliniarz pisze: ↑07-03-2021, 23:06Ty zdaje się nie mieszkasz w Polsce. To raczej nie wiesz jak było w listopadzie ubiegłego roku, więc nie mędrkuj. Jak dalej będą wzrosty hospitalizacji takie jak teraz na covid, znów będzie nieciekawie-delikatnie ujmując.
Wolnych jest więc 33 proc. dostępnych obecnie respiratorów.
Na dzień dzisiejszy wolnych jest więc 37,3 proc. łóżek “covidowych”.
-
- rasowy masterfulowicz
u mojej mamy 90% firmy zakażone, o 14 ide do niej do pracy bo sanepid ma przyjechać i zrobić badania pozostałym pracownikom w tym ja sie załapie jako syn który miał kontakt.Żadnych objawów póki co nie mieliśmy.
Moja kuzynka chora, ciotka chora, kuzyn chory, znajomi chorzy w tym dwóch pod tlenem.Powiat lęborski na pełnej kurwie w ostatnich dniach.Kolejka po wymaz na 2km
Moja kuzynka chora, ciotka chora, kuzyn chory, znajomi chorzy w tym dwóch pod tlenem.Powiat lęborski na pełnej kurwie w ostatnich dniach.Kolejka po wymaz na 2km
- Medard
To czym się zdrowo i zdawaj raport jaki wynik testu .mocny2_3 pisze: ↑08-03-2021, 11:23u mojej mamy 90% firmy zakażone, o 14 ide do niej do pracy bo sanepid ma przyjechać i zrobić badania pozostałym pracownikom w tym ja sie załapie jako syn który miał kontakt.Żadnych objawów póki co nie mieliśmy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Myslalem, ze cie meczy to obrzucanie sie gownem. Tu nikt nikogo do niczego nie przekona.maciek z klanu pisze: ↑07-03-2021, 22:18Próbuje trochę zaczepić żeby była dyskusjazakładam że fanatyk jest jak każdy zmuszony do chodzenia w masce, czy chce czy nie. Chociaż wiem z doświadczenia, że w małych wsiach, czy miasteczkach dziwniej patrzą na tego z maską i większość nie nosi. Ba, nawet posądzają takich w maskach o covid
![]()
woodpecker from space
- Hatefire
Nie ma żadnego porównania. Powierzchnia Polski to 45% powierzchni Teksasu, ludność Teksasu to 74% ludności Polski. Gęstość zaludnienia Teksa ok 37 na km/2, Polska 123 na km/2.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- ozob
- zahartowany metalizator
Z drugiej strony mają Huston, Dallas i San Antonio i Austin.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
Mieszkam w Gdańsku. Ani razu nie miałem założonej maski na ulicy. To że władza czegoś chcę nie oznacza, że ja muszę to robić.maciek z klanu pisze: ↑07-03-2021, 22:18zakładam że fanatyk jest jak każdy zmuszony do chodzenia w masce, czy chce czy nie.
Celem życia nie jest przeżycie.
- Hatefire
Osobiście znam takich cwaniaków z pracy. Wyżyje się jeden z drugim na kasjerce z Żabki co przyszła na 5 do pracy żeby otworzyć sklep i zanim Pan Odważny zrobi jej awanturę przy kupowaniu serka na kanapki zdążyła rozładować 2 palety towaru. Natomiast jak barczyści policjanci z prewencji zwrócą uwagę to trzęsącymi się rękami na ryj maskę zakładają.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Barczyści mówisz?Hatefire pisze: ↑08-03-2021, 12:40Osobiście znam takich cwaniaków z pracy. Wyżyje się jeden z drugim na kasjerce z Żabki co przyszła na 5 do pracy żeby otworzyć sklep i zanim Pan Odważny zrobi jej awanturę przy kupowaniu serka na kanapki zdążyła rozładować 2 palety towaru. Natomiast jak barczyści policjanci z prewencji zwrócą uwagę to trzęsącymi się rękami na ryj maskę zakładają.