LEWACTWO

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

Re: LEWACTWO

11-03-2021, 20:09

Aż tak szczegółowo nie chcę drążyć (sic!).
Awatar użytkownika
Hatefire
mistrz forumowej ceremonii

11-03-2021, 20:16

Szanowny Kolego Mad wyjątkowo potraktuję Cię poważnie, bo widzę że ten temat nie pozwala Ci spać po nocach. Zacznę od tego że niezbyt orientuję się w tych zagadnieniach, ponieważ nie wykazuję tej prawicowej fiksacji na punkcie seksualnosci innych ludzi. Natomiast znajdź w Google sobie kontakty do takich organizacji jak na przykład Fundacja Trans-Fuzja lub Stowarzyszenie Tęczówka. Jak napiszesz grzecznego maila na pewno Ci wszytko profesjonalnie wytłumaczą.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
maciek z klanu

11-03-2021, 20:21

hcpig pisze:
10-03-2021, 20:17
mad pisze:
08-03-2021, 18:23
Hatefire pisze:
08-03-2021, 18:11
Ale co konkretnie? Bo na razie rzucasz jakimiś hasełkami z podręcznika młodego agitatora portalu Najwyższy Czas i Fronda.
Proste pytanie nazywasz rzucaniem hasełkami.
A co miał Ci napisać na tak prowokacyjnie postawione pytanie? Takie bzdury przeżywają tylko nawiedzeni czytelnicy gazet, które za źródła obierają sobie Sputnik.pl.

Ja do dzisiaj nie wiem kto to jest ta osoba binarna, niebinarna ani co oznacza cis-kobieta bo mnie to nie interesuje i gdyby nie media 'prawicowe', które mnie próbowały 'ostrzec' to w życiu bym nie dotarł do takich określeń.
Ale to lewicowe telewizję i portale nagłaśniały bardziej sprawę np tego kolesia co jest chłopem, ale czuję się kobietą coś tam coś tam. Myślę że gdyby nie ta akcja to prawicowe media nie podniosłyby tego tematu. Przynajmniej od kilku lat nie słyszałem o czymś takim.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
shitshow
postuje jak opętany!

11-03-2021, 20:29

W sumie to mnie nie obchodzi co, kto i gdzie wkłada, ale to jest niezłe sci-fi:
Osoby transpłciowe mogą określać się jako osoby rodzaju zarazem męskiego, jak i żeńskiego albo usytuowane w kilku miejscach w przebiegu któregokolwiek z tradycyjnych kontinuów trans-rodzajowych lub też szerzej ogarniających kontinuów, które zostały opracowane w odpowiedzi na znacznie bardziej szczegółowe badania przeprowadzone w ostatnich latach[10]. Niektóre osoby mają płeć, która nie jest ani mężczyzną, ani kobietą oraz mogą identyfikować się zarówno jako mężczyzna, jak i kobieta w jednym momencie, jako inne płcie w innym czasie, jako nie mające żadnej płci lub kwestionować samą ideę istnienia tylko dwóch płci
We can't hear nothing
but propaganda and commercials, sermons and machine gun fire.
Awatar użytkownika
Triceratops
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

11-03-2021, 21:25

mad pisze:
11-03-2021, 18:51
hcpig pisze:
10-03-2021, 20:17
A co miał Ci napisać na tak prowokacyjnie postawione pytanie?
O ja pier... Pytanie o liczbę płci jest dla lewaka pytaniem prowokacyjnym... Czy ty się dobrze czujesz? Wy macie takie klapy na oczach, że dla was prowokacją jest chyba wszystko, co nie odpowiada waszym poglądom. Towarzyszu, wyrazu "prowokacja" i pokrewnych nadużywano w PRLu. Nie idźcie tą drogą.
Kol mad, szacuneczek. Jedno proste pytanie a jaka zagwozdka i poploch dla czytelnika "Swiata Nauk" i "WIedzy i Zycia", tak ochoczo wyzywajacego innych od szurow. Proste pytanie o liczbe plci a tu sie okazuje, ze to agitka i pytenie o....seksualnosc. Znakomita komedia.
Niedawno byla rozmowa nt cytatu, ze niektorzy sa wyksztalceni ponad inteligencje, no wypada sie zastanowic jak niektorzy skonczyli podstawowke, bo w podstawie programowej biologii jest o ukladach rozrodczych i plciach
12. Rozmnażanie i rozwój. Uczeń:1) rozpoznaje elementy budowy układu rozrodczego męskiego i żeńskiego (na schemacie, według opisu itd.) oraz podaje ich funkcje;
https://grafik.rp.pl/grafika2/1449902

Mozna tez siegniac na strone Platforma edukacyjna Ministerstwa Edukacji i Nauki i tam tez sa informacje. Nie trzeba dzwonic do Blekitej Ostrygi ani Teczowego Puchatka. https://epodreczniki.pl/a/dziedziczenie ... /D1FIaLQOx
1. Determinacja płci u człowieka

Zestaw chromosomów obecnych w komórkach somatycznych człowieka nazywany jest kariotypem. Kariotyp mężczyzny i kobiety składa się z 22 par autosomów i jednej pary chromosomów płci. Chromosomy płci, nazywane X i Y, różnią się między sobą budową oraz obecnością różnych genów.
No ale czegos to sie nie robi w imie ideololo innych wyzywajac od szurow. Jak pisalem, klasyczna hipokryzja. Ale wlos u innego w oku z przyjemnoscia!
woodpecker from space
535

11-03-2021, 22:29

Triceps tak piszesz jakbyś nigdy nie widział w akcji enerdowskich albo czechosłowackich lekkoatletek. Przecież nikt nie uwierzy, że to nie była inna płeć.
Awatar użytkownika
Medard

11-03-2021, 22:37

535 pisze:
11-03-2021, 22:29
Triceps tak piszesz jakbyś nigdy nie widział w akcji enerdowskich albo czechosłowackich lekkoatletek. Przecież nikt nie uwierzy, że to nie była inna płeć.
Nie trzeba szukać aż u Niemca, nasi pradziadowie kibicowali Stanisławie Walasiewicz, złotej medalistce olimpijskiej z Los Angeles w 1932, osobie interpłciowej.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Stanis%C5 ... alasiewicz

Ładna dziewczyna ta Staśka:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 11-03-2021, 22:43 przez Medard, łącznie zmieniany 3 razy.
Die Welt ist meine Vorstellung.
535

11-03-2021, 22:41

Osoba interpłciowa...nie kurwa. Jadłem późną kolację. Nie wchodzę w to. Bawcie się beze mnie. Jak dla mnie może być i pięćset płci, ale proszę zachować ten fakt dla siebie i nie żądać pieniędzy oraz współczucia. Obiecuję, że nie będę więcej drążył oraz szydził.
Awatar użytkownika
Medard

11-03-2021, 22:44

535 pisze:
11-03-2021, 22:41
Osoba interpłciowa...nie kurwa. Jadłem późną kolację. Nie wchodzę w to. Bawcie się beze mnie. Jak dla mnie może być i pięćset płci, ale proszę zachować ten fakt dla siebie i nie żądać pieniędzy oraz współczucia. Obiecuję, że nie będę więcej drążył oraz szydził.
Ale akurat tego się dowiedzieli po jej śmierci, poczytaj, ale nie przy jedzeniu.
Die Welt ist meine Vorstellung.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

12-03-2021, 13:28

Hatefire pisze:
11-03-2021, 20:16
Szanowny Kolego Mad wyjątkowo potraktuję Cię poważnie, bo widzę że ten temat nie pozwala Ci spać po nocach. Zacznę od tego że niezbyt orientuję się w tych zagadnieniach, ponieważ nie wykazuję tej prawicowej fiksacji na punkcie seksualnosci innych ludzi. Natomiast znajdź w Google sobie kontakty do takich organizacji jak na przykład Fundacja Trans-Fuzja lub Stowarzyszenie Tęczówka. Jak napiszesz grzecznego maila na pewno Ci wszytko profesjonalnie wytłumaczą.
Skąd Ci przyszło do głowy, że nie mogę spać? Swoją miarą mierzysz innych? Kto miał atak histerii - ja? Powyższa niby poważna odpowiedź jest zupełnie zbędna - napisałem wcześniej, że Twoje "Nie wiem" w zupełności mi wystarcza. Cóż, obaj wiemy, że skomponowałeś powyższą odpowiedź tylko po to, aby "zabłysnąć" protekcjonalizmem. Tak czy inaczej dowiedziałem się czegoś nowego o lewactwie.
bartwa

12-03-2021, 13:31

Czy to prawda, że prawiczki nie mają poczucia humoru i mają kije w dupach?
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

12-03-2021, 14:22

Prawda o kijach w dupach dotyczy lewaków - vide twój awatar.
bartwa

12-03-2021, 14:35

Zagiąłeś mnie i wygrałeś, szach - mat! Najlepszego!
Awatar użytkownika
hcpig

12-03-2021, 17:38

mad pisze:
O ja pier... Pytanie o liczbę płci jest dla lewaka pytaniem prowokacyjnym...
Tak jest bo zadałeś je z zamiarem awantury, sugerują że forumowiczów obchodzą takie bzdury - a tak naprawdę interesuje to tylko pseudoprawicowych oszołomów, którzy węszą za każdą głupotą i biją na trwogę.

Pewnie jak widzisz stonkę na polach kapusty to też zastanawiasz się czy to aby na pewno robak czy też może pełzający marskizm kulturowy...
Yare Yare Daze
Awatar użytkownika
83koper83
rasowy masterfulowicz

12-03-2021, 18:49

Wydaje się mi oczywiste, że właśnie osoby o poglądach prawicowych powinny z całą mocą popierać transgenderyzm. Jeśli tak się nie dzieje, jedynym wytłumaczeniem jest bardzo powierzchowne pojmowanie prawicowości.

Mówimy tu o pojmowaniu prawicowości na gruncie symboli, a nie twardego realizmu.

Prawica ze swym umiłowaniem hierarchii i ukierunkowaniem na transcendentny cel winna być naturalnym sojusznikiem wszelkich ruchów eugenicznych .
Kerosene keeps me warm.
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

12-03-2021, 19:37

hcpig pisze:
12-03-2021, 17:38
mad pisze:
O ja pier... Pytanie o liczbę płci jest dla lewaka pytaniem prowokacyjnym...
Tak jest bo zadałeś je z zamiarem awantury, sugerują że forumowiczów obchodzą takie bzdury - a tak naprawdę interesuje to tylko pseudoprawicowych oszołomów, którzy węszą za każdą głupotą i biją na trwogę.

Pewnie jak widzisz stonkę na polach kapusty to też zastanawiasz się czy to aby na pewno robak czy też może pełzający marskizm kulturowy...
Ty już po raz kolejny w odpowiedzi na mój post bredzisz o marksizmie kulturowym i starasz się na siłę wcisnąć to pojęcie w mój mózg, chociaż ja ani razu wcześniej na forume tej zbitki nie zastosowałem. Co do zarzutu o wywołanie awantury wymiękam całkowicie. Weź zrób listę zakazanych tematów, wklej gdzieś, a ja spróbuję się do tego dostosować. Pasi, lewaku?
Awatar użytkownika
Hatefire

12-03-2021, 21:10

mad pisze:
12-03-2021, 13:28
Cóż, obaj wiemy, że skomponowałeś powyższą odpowiedź tylko po to, aby "zabłysnąć" protekcjonalizmem.
Skoro obaj wiecie to ciekawi mnie kim jest ten ten drugi. Głos w głowie czy niewidzialny przyjaciel? :lol:
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Awatar użytkownika
mad
weteran forumowych bitew

12-03-2021, 21:22

I taka z lewakiem rozmowa... Ten drugi to ja. Ten pierwszy to ty. Lewak zawsze jest pierwszy.
Awatar użytkownika
Hatefire

12-03-2021, 21:27

Nie po prostu posłużyłeś się tanim chwytem erystycznym z podręcznika powiatowego polityka w postaci "chyba wszyscy się zgadzamy", "wszyscy rozumiemy że" "wszyszcy wiemy że" itp.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
ODPOWIEDZ