LEWACTWO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: LEWACTWO
Ja tam wole komucha Millera niz te cala „nowa lewice”
Btw wlssnie Leszek jest u Mazurka
woodpecker from space
- Triceratops
Ja natomiast wszystkich ich widziałbym na końcu wideł w trakcie transportu do wiadomego miejsca.Triceratops pisze: ↑19-03-2021, 07:55Ja tam wole komucha Millera niz te cala „nowa lewice”
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Leszke można by jeszcze zafundować wcześniej sesję waterboardingu. Pozwalał uskuteczniać na polskim terytorium tego typu praktyki.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Calkowita utylizacja lewicy? Hmm dosc radykalne ale masz moje poparcie.535 pisze: ↑19-03-2021, 09:24Ja natomiast wszystkich ich widziałbym na końcu wideł w trakcie transportu do wiadomego miejsca.Triceratops pisze: ↑19-03-2021, 07:55Ja tam wole komucha Millera niz te cala „nowa lewice”
woodpecker from space
To oczywiście jeden z etapów mojego autorskiego narodowego programu oczyszczenia. Zasadniczo jestem za nieco utopijnym ale jednak, wyzerowaniem tego całego towarzystwa. Każdy rozsądny obserwator ogólnie rozumianej sceny politycznej już dawno zauważył co należy zrobić z nimi wszystkimi , z tą zdegenerowaną i zachłanną swołoczą.
- Triceratops
No coz, jakby co to bede na ciebie glosowal.
Oczywiscie jezeli sie nie zachowasz jak Zandberg z muminkowa i tym dresiarzem od razu po dorwaniu sie do subwencji
Oczywiscie jezeli sie nie zachowasz jak Zandberg z muminkowa i tym dresiarzem od razu po dorwaniu sie do subwencji
woodpecker from space
Możesz być pewien, że się dorwę. No ale jeżeli podasz mi numer konta to z pewnością jakoś się dogadamy. Będzie na wykończenie poddasza, nowe hantle, dżakuzi i dwie ukraińskie dobrze zbudowane hostessy masażystki. Ja mam plan opracowany w detalach. Ile , za co i komu. Jestem uważnym obserwatorem i szybko się uczę. Rozjebało mnie, że nawet hotdogi z orlenu biorą udział w aferze o księdzu Tymoteuszu pod zmienionym nazwiskiem nie wspominając. Za co się kurwa nie złapiesz w tym kraju tam pod powierzchnią siedzi robactwo. Niby człowiek wiedział o tym od zawsze, a i tak lekko mnie trzęsie.
- Triceratops
Poddasza nie bede wykanczal, lubie kurz i wiatr oraz spartanskie warunki. Zamiast dzakuzi mi styka zimne bajoro, a zamiast hantli ruskie kule. ale jest tu moze jakis milosnik pieknych silowni z hostessami w lycrowych getrach. Ja mam „ograniczone oczekiwania”
woodpecker from space
O japierdole. Nieprzekupny się kurwa znalazł. Dobra. Kupisz se drugie jezioro i taką zamrażarkę, że będziesz se mógł wiercić przeręble nawet w sierpniu w południe. Wchodzisz?
- Triceratops
Na huj mi dwa, przeciez sie nie bede kapal w dwoch naraz. Tak jak niektorzy maja po kilka aut a dupe woza w jednym. Ten staw tez zreszta sie zastanawiam czy sie nie pozbyc, whuj kosztow i studnia bez dna. Dziekuje, postoje, analogowe zycie mi odpowiada
woodpecker from space
Dobra. Naczepa kaset i druga, boczek pół na pół z najlepszym masłem, ale to ostatnie moje słowo.
- Triceratops
Wiesz jak jest w polityce. Nie można być miękiszonem. W razie jakby coś. Piem.
- Triceratops
Tam na górze z pewnością. Ważne żeby doły ubrały klubowe szale i tkwiły w stałym konflikcie napierdalając się po krzakach.
- Triceratops
Czlowiek jedzacy boczek z maslem jest lagodny jak baranek i z pewnoscia w zadne konflikty nie bedzie wchodzil
woodpecker from space
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Znów pijesz do wsi i sam zaczynasz. Chleb z masłem jest bardzo zdrowy, a boczek nie zawsze jest niestety. To, że ludzie na wsi nie mają kebabów i smażonych bananów jak Wacław nie znaczy, że są gorsi.Triceratops pisze: ↑19-03-2021, 14:45Czlowiek jedzacy boczek z maslem jest lagodny jak baranek i z pewnoscia w zadne konflikty nie bedzie wchodzil
Raz się zje, raz się nie zje.
- Triceratops