Wybitnie mnie wkurwia v. 2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Wybitnie mnie wkurwia v. 2
https://radiogdansk.pl/wiadomosci/item/ ... 4Kx8KxMoug
Co myślicie o takich wycinkach? bo ja już nie mam słów.U mnie na osiedlu wycieli stare zasadzone jeszcze przed latami 70tymi lipy które sobie stały i były ozdobą.Pachniały jak kwitły i dawały mnóstwo cienia.Po dwóch miesiącach od wycinki przyjechały koparki i zaczęły wyrównywać teren pod uwaga PARKING! 70% moje miasta ma już wyjebane zabytkowe drzewa które był ozdobą tego miasta i w ich miejsce robi sie galerie, jakieś pepco czy inne gówna albo parkingi.Ja pierdole
Co myślicie o takich wycinkach? bo ja już nie mam słów.U mnie na osiedlu wycieli stare zasadzone jeszcze przed latami 70tymi lipy które sobie stały i były ozdobą.Pachniały jak kwitły i dawały mnóstwo cienia.Po dwóch miesiącach od wycinki przyjechały koparki i zaczęły wyrównywać teren pod uwaga PARKING! 70% moje miasta ma już wyjebane zabytkowe drzewa które był ozdobą tego miasta i w ich miejsce robi sie galerie, jakieś pepco czy inne gówna albo parkingi.Ja pierdole
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
No i jest wreszcie oficjalnie:Stoigniew pisze: ↑17-11-2019, 19:35jak wyjebią ZeTPeTe to dla metaluchów (w tym dla mnieuglak pisze:bede kontynuowac tutaj chociaz wybitnie mnie to cieszy.uglak pisze:wrecz przeciwnie, ale dobry i uczciwy nie czesto sie zdarza.
Zet Pe Te uspokaja:
Gdzie przeniosą się Dolne Młyny? W grę ma wchodzić ul. Kamienna i dawne magazyny kolejowe
https://gazetakrakowska.pl/gdzie-przeni ... 1-14418647" onclick="window.open(this.href);return false;
artykul z wrzesnia, ale dzis jeden z radnych "nie zaprzeczyl", ze rozmowy sa mocno zaawansowane, wiec dziennikarze maja dobre zrodlo =)
dla niezorientowanych to tu: https://goo.gl/maps/zAYVDajnY7GkiejN7" onclick="window.open(this.href);return false;
dla przyjezdnych - blisko dworca
dla miejscowych - dobra komunikacja z wiekszoscia Krakowa
dla pobliskich mieszkancow - jest ich malo, wiec bedzie mniej uciazliwie niz na Dolnych Mlynow) południowa Polska zostanie kulturalną pustynią. przypomnę tylko o wygaszeniu Mega-Clubu, zamknięciu Red & Black. Nawet Metalmania spierdoliła do stolicy. Mam wrażenie że Zetpete powoli ale systematycznie tę lukę zaczęło wypełniać, szkoda żeby to teraz jebło.
mam nadzieję że te magazynu kolejowe wypalą,
no i będzie gdzie auto zostawić bo ja z poza Krakowa jestem![]()
https://gazetakrakowska.pl/nowe-miejsce ... 3-15496772

Guilty of being right
Aż się nie chce wierzyć, że deweloperka odpuściła takie miejsce. Pożyjemy, zobaczymy. Albo i nie.
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
No i git !
mam nadzieję że jak się już ogarną z tą halą całoroczną, to KnockOut zrobi tam sobie stałą miejscówkę (jak w przypadku Fabryki) i nie trza będzie się wkurzać że coś fajnego jest w Warszawie albo we Wrocławiu czy innym Gdańsku
mam nadzieję że jak się już ogarną z tą halą całoroczną, to KnockOut zrobi tam sobie stałą miejscówkę (jak w przypadku Fabryki) i nie trza będzie się wkurzać że coś fajnego jest w Warszawie albo we Wrocławiu czy innym Gdańsku
-
- postuje jak opętany!
- uglak
Sam jesteś sobie winien, bo nadal na nie wchodzisz. Zawsze są jakieś alternatywy od takiego śmieciowego kontentu. Często też clickbaitowe, ale nie aż tak. Portale przeskoczyły nawet Fakt i Super Express od których się uczyły.
Guilty of being right
-
- postuje jak opętany!
To też fakt. Patrzę na to z takiej perspektywy, że jednak na początku rozwoju portali informacyjnych poziom zarówno edytorski jak i merytoryczny był na poziomie niedostępnym dla dzisiejszych wydawców.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tzo? Chyba coś źle rozumiem. Są dwie opcje:
1. dawne portale > dzisiejsze portale > śmierdzące portale z przodu żółte z tyłu brązowe
2. dawne portale > poważna prasa
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- postuje jak opętany!
Uważam, że poziom który prezentują obecnie główne portale informacyjne typu Interia, Orlen czy WP jest o wiele niższy niż powiedzmy 15 lat temu. Chodzi mi o poziom edytorski gdzie w jednym prostym słowie masz 15 błędów a także o poziomie merytorycznym gdzie redagujący piszą np. że 25-letni mężczyzna zginął w wypadku a w następnym zdaniu piszą, że urodził się w 1970 roku i że się powiesił. Dodatkowo wspaniała nowomowa, że w internecie zawrzało i internet oszałał a internauci pieją z zachwytu.
- hcpig
Najgłupsze nagłówki są w tych dziwnych spamerskich reklamach typu 'Szkoły językowe go nienawidzą. 46-letni Bułgar opanowuję nowy język co 32 godziny za pomocą autorskiej metody' + obrazek gościa leżącego na wyrku z rondlem na głowie.
Yare Yare Daze
-
Wy pojebańcy wy. Kurwa w domu w śród całej familii się nie zarazisz. Tak samo w supermarkecie budowlanym-meh żart Szkoda ryja strzępić na was wy tępe chuje. Przez takich imbecylów jest jak jest. Jebane tępaki: chuja będzie z koncertów: na zdjęciu mój krzywy ryj i pewien organizator. Gówno będzie. Zdenerwowany jestem- absolutnie nie chciałem nikogo obrazić. Natomiast wszystko wygląda na to że, pierwsze koncerty i większe imprezy w 2022/:(
Fota z dzisiaj. Tak- najebaliśmy się się
Fota z dzisiaj. Tak- najebaliśmy się się
Ostatnio zmieniony 21-03-2021, 18:55 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię Nunslaughter Goat ale nie ten w czerwonym digipacku.
Plus obowiązkowe "Mocna odpowiedź (tu wklej nazwisko polityka/celebryty)".
-
Kurwa jestem załamany. Dobrze wiem ,że do końca tego roku nie będzie żadnych koncertów.Idę się zeżygać. Kurwa picie bez Kolegów z forome ,słuchanie dźwięków do rana......... ja to w chuj przeżywam. Idę zygać... z rozpaczy
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Tomku, "zrzygać". Tak będzie bardziej po polsku i bardziej trve. 

all the monsters will break your heart
-
Eee nieważne:). Kurwa tak tęsknie za naszymi spotkaniami z Masterfula-kto kogo obrzygał, kto kogo doniósł na plecach, kto nie zaruchał .bo mu nie stawał. - płaczę i chciałbym z całego serca powrotu- chciałbym po prostu się z chłopakami spotkać- przyjebać barana i napić wódki. Co za kurwa pojebane czasy... Jestem załamany.
-
- rasowy masterfulowicz
Tomasz ty szykuj mi te alkohole bo już od jednego mistrza z forum dostałem, czekam na Twoje.
-
Dostaniesz Mocny wszytko kurierem:) Tylko proszę o jedno: orzechówki z thc to Wy nie piejcie na raz-bo się nie obudzicie;D Byle do maja:D
-
- rasowy masterfulowicz
ok, nie mogę sie doczekać
tylko ty dożyj do tego maja bo widzę że ostatnio mocno dajesz w palnik.Zdrówka

-
Zdrówka
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
-
Średnia długość mojego rodu to 94 lata:) nazywają nas wampirami. Serio- masę przykrości mieliśmy przez to wszystko. Ludzie wiele rzeczy nie potrafią pojąć. Ludzie pierdoły gadają- ja np jestem synem diabła:D Tak zupełnie szczere- totalny idiotyzm- absolutnie nie mam pretensji o to:) Ale Bizancjum satanistyczne trwa dalej:) I debilizm:)