Ja pierdolę...Hatefire pisze: ↑25-03-2021, 09:12Pytanko w pn będę miał test na przeciwciała. Firma funduje. Swoją drogą przekosiło u nas solidnie. Sporo zachorowań, część na zdalnym. Jestem na korytarzach jak duch w wymarłym zamku. Dosłownie może 15% stanu przyłazi. Niemniej jak wyjdzie że przeszedłem Covida to już nie zachoruję i nie zarażam? Ważne bo mógłbym w końcu odwiedzić rodziców.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- w mackach Zła
Re: SARS-CoV-2
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Pacjent nie pierdol. Ciesz się, że kościoła ci nie zamknęli i będziesz mógł z proboszczem się spotkać na tych waszych gejowskich bibach...

all the monsters will break your heart
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Koleś cały dzień siedzi i zbiera te materiały. Tu jakiś artykuł z Najchujowszego Czasu, tu zrzut z tweeta jakiegoś anonima. Ciekawe czy mama wie czym się zajmuje, kiedy twierdzi, że szuka pracy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- nicram
-
- w mackach Zła
A ty kim jesteś jak nie anonimem? Bo chucherko nicrama przynajmniej widziałem na zdjęciu.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator

Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- ozob
- zahartowany metalizator
Szwedzi nie dają rady. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
Przypominam ci tłiterowy królu, że jesteś ostatnią osobą na tym forum, która powinna szydzić z ludzi noszących maseczki. Obsrałeś sobie plecy ze strachu przed milicją i kupiłeś od lekarza zaświadczenie, dzielny husarzu-bohaterze. Maturę pewnie też masz z Kleparza. Także weź się kurwa nie ośmieszaj piwniczaku. Tymczasem ruszam do castoramy , bo potrzebuję kilka rzeczy zanim zamkną i zaspawają bramy. Już się boję co tam zastanę.Panopticon pisze: ↑25-03-2021, 12:52A ty kim jesteś jak nie anonimem? Bo chucherko nicrama przynajmniej widziałem na zdjęciu.

Takie coś dostałem na pm. Powtarzam jeszcze raz. Nie mam najmniejszego zamiaru stosować się do tego typu ostrzeżeń. Mam nadzieję, że stawiam sprawę jasno. Jeżeli administracja nie jest w stanie tego zrozumieć to macie wszelkie narzędzia, żeby tę sprawę rozwiązać ostatecznie. Dziękuję za uwagę.Olo pisze: ↑25-03-2021, 14:05The following is a warning which has been issued to you by an administrator or moderator of this site.To jest ostrzeżenie mające związek z twoim postem: http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 5#p1689485.
- nicram
Spoko. Można wklejać cudze zdjęcia bez zgody, ale nie można być niemiłym dla zjeb0w. Pamiętaj Michał. Takie standardy w tych dziwnych czasach.
- Triceratops
Biedry, koscioly i lidle dalej otwarte, sklepy meblowe zamkniete, nic z tego nie rozumiem535 pisze: ↑25-03-2021, 12:07Czy ktoś mi może objaśnić czym nagle po ponad roku beztroski, różni się wizyta w markecie budowlanym od wizyty w spożywczaku, czy kościele? Podejdźmy czysto matematycznie. Ile jest kościołów, a ile marketów budowlanych? Co ukrywa przed nami ten rząd skoro z jednej strony straszy katastrofą, a z drugiej jeżeli faktycznie jest aż tak źle, nie zastosuje konsekwentnych, stanowczych, twardych działań? Krótko mówiąc. O chuj w tym tak naprawdę chodzi?
woodpecker from space
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
A zgłosiłeś jakiś post z Twoim zdjęciem do usunięcia?
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
-
- w mackach Zła
Towarzysze zawsze po właściwej stronie
-
- w mackach Zła
- Prodi
- postuje jak opętany!
To było do przewidzenia: żłobkowicze i przedszkolaki wyjebani "na zdalną", kościoły pootwierane...W sumie i tak mojej (prawie) 4letniej córki mieliśmy od jutra nie posyłać do placówki, ale i tak średnio mnie to cieszy bo to oznacza, że dziecko chodzić nie może, ale płacić musimy. Tak jak rok temu.
Jeszcze, że nazistom, portugezom czy innym żabojadom sklepów nie zamknęli (coś żreć trzeba) to jakoś jestem w stanie zrozumieć, ale te otwarte przybytki kultu religijnego to jest taki brak wyobraźni, że hej. Dużo by się stało jakby suweren te miejsca odwiedzający posłuchał mszy w radio czy oglądnął ją w TV. Ale zaraz, zaraz... Hajs by się nie zgadzał przeca.
Jeszcze, że nazistom, portugezom czy innym żabojadom sklepów nie zamknęli (coś żreć trzeba) to jakoś jestem w stanie zrozumieć, ale te otwarte przybytki kultu religijnego to jest taki brak wyobraźni, że hej. Dużo by się stało jakby suweren te miejsca odwiedzający posłuchał mszy w radio czy oglądnął ją w TV. Ale zaraz, zaraz... Hajs by się nie zgadzał przeca.
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
-
- w mackach Zła
Najważniejsze, że teraz będzie spadek pozytywnych testów, dzięki czemu 10.04 będzie można odprawić liturgię smoleńską.
A kowidioci będą przekonani, że to sukces rządu i lockdowny działają.
A kowidioci będą przekonani, że to sukces rządu i lockdowny działają.
- nicram
Ptyśku miętowy tak dbasz aby ładnie się zwracać do niedojebów, a nie dbasz o to, żeby wstawiać posty zgodnie z prawem? Odwrócę pytanie. Czy masz moją zgodę, aby w tym miejscu publikować mój wizerunek? Chyba nie masz. Nie mam nic przeciwko, aby ta banda ciepłych chłopców robiła sobie dobrze przy moich zdjęciach w zaciszu domowym, ale jak wiesz już się tutaj brandzlowali parę razy i chyba wtedy pisałem Ci, że nie ma na to mojej zgody. Nic się w tej materii nie zmieniło.
- nicram
Wiem, że ładnie, pedały zawsze się do mnie przystawały. No, ale wolę dziewczyny, tak więc sorry, pozostaje ci twój proboszcz.Panopticon pisze: ↑25-03-2021, 14:48Bądź dla mnie miły. A zdjęcie możesz wykorzystać do ustawienia sobie profilowego.
Ładnie wyszedłeś, taka uśmiechnięta buźka![]()
-
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
Wszystko w trosce o zdrowie. Profesor Gut ci wyjaśni: