Nadaje się na plakat do jakiejś kampanii pro-life. "Aborcjonistka mordująca swoje dziecko oraz licznych partnerów seksualnych."
CANNIBAL CORPSE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Re: CANNIBAL CORPSE
- vicek
- zahartowany metalizator
Przecież to Milena
- Antton213
- w mackach Zła
video do trzeciego kawałka z nadchodzącej płyty
komentarz, Rob Barrett:
komentarz, Rob Barrett:
'Inhumane Harvest' takes a look inside one of organized crime's more sinister activities: the human organ trade. Desperate buyers will pay a high price for a much-needed organ transplant to either save themselves or a loved one from certain death, which makes for a lucrative business in underground crime rings.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Teledysk średni szczerze powiedziawszy. Momentami przypomina mi "Sentenced to burn" i "Slaughterhouse" Malevolent Creation. Zresztą, teledysków w których ktoś kogoś krępuje, wiąże a następnie torturuje, okalecza, ćwiartuje czy szlachtuje jest tyle, że przydałby się jakiś powiew świeżości. Video w którym występują tylko muzycy byłoby git.
Ale sam utwór bardzo mi się podoba. Czekam na kolejne odsłony.
Ale sam utwór bardzo mi się podoba. Czekam na kolejne odsłony.
- ozob
To jest pierwsze CC od czasu przełomu tysiącleci, który wzbudził u mnie cień zainteresowania.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- rasowy masterfulowicz
- vicek
A mi jakoś śrendnio . Z tych nowszych to kill i plaga najlepsze.
-
- postuje jak opętany!
Mnie z nowym wokalista najbardziej podoba sie chyba Vile. Nie mowie ze inne zle, bo tez bardzo lubie. Najmniej mi siadla ostatnia.

12345
-
- postuje jak opętany!
Vile to najlepsza płyta CC z Fisherem . A kto był zaraz po premierze tej płyty we Wrocławiu 12 maja 1996 roku na koncercie CC , Immolation pierwszy koncert w Polsce i Vader ten wie co tam się za Koncert Działo .
-
- postuje jak opętany!
na Koncercie Działo . Immolation mówili że pierwszy raz w życiu bisowali .
-
- w mackach Zła
Nowy kawałek zniechęcił mnie do sprawdzenia całości jak wyjdzie. Powinni dać sobie spokój
- mad
Uwielbiam niemal bezgranicznie CC od prawie 30 lat. Kocham wszystkie płyty i nie wiem, która najlepsza. Gęsią skórką reaguję na to brzmienie, mięsisty konkret i na swój sposób wpadające w ucho kompozycje. Co z tego, że zespół nie odkrywa nowych lądów, skoro już dawno znalazł to, co najlepsze. Jeżeli chcę posłuchać trochę innego CC, to wtedy wracam do pierwszych dwóch płyt albo do The Bleeding - i to mi wystarczy. Nowy wałek to oczywiście miodzio, a zwolnienie w środku - ciary. Tym niemniej sam teledysk jest paskudny.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Klip taki se, za to kawałek świetny. W sumie, to zespół który mnie nigdy nie rozczarował. Będzie kupowane.
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
-
- w mackach Zła
Ale pan dow cipnyJimmy Boyle pisze: ↑02-03-2021, 23:54Mam tak samo. Płyty CC powinny trafić do Sevres jako wzorzec death metalu.
- Żułek
pif paf 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- nicram
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Podoba mi się. W sumie poprzedni wałek tez. To moze być pierwsze CC od wielu wielu lat, którego posłucham z zainteresowaniem.
- when_in_sodom
- postuje jak opętany!
-
Murderous Rampage to kolejny kapitalny utwór w dorobku wielkiego Cannibal Corpse wszystko gra jak powinno , Fisher wokalnie nie mam pytań tzn. klasa .
Zapowiada się doskonały album jeden z najlepszych w erze bez Burnsa
Zapowiada się doskonały album jeden z najlepszych w erze bez Burnsa