A najlepszym przykladem jestes sam lojac nafte pare dni pod rzad z jakimis dwoma degeneratami. Kit, ze pijecie w maseczkach mozesz wciskac babce w pizde. A potem idzie taki najebany do jakiejs halinyy czy krystyny i dalej roznosi i zaraza. Taki narod. I jeszcze tu umoralniaMariusz Wędliniarz pisze: ↑28-03-2021, 16:33Nie wiem jak jest w dużych wojewódzkich miastach, ale w tych mniejszych co chwile można kogoś spotkać bez maski na ulicy czy w sklepie. Ludzie mają to w piździe. Taki naród.
SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SARS-CoV-2
woodpecker from space
- nicram
Ciekawe. Pojechałem z synem po żarcie do restauracji. Po drodze z parkingu spotkaliśmy 10 osób. 8 bez masek, 2 z maskami na brodzie. Środek Łodzi. Jakiś czas temu relacjonowałem podobne przypadki ze spaceru. Tak więc nie wiem gdzie mieszasz. Zdradzisz? Chętnie się tam wyprowadzę, do tak karnego społeczeństwa.Rumburak pisze: ↑28-03-2021, 15:49
Sprawa numer dwa. Postanowiłem też policzyć ile w ciągu tygodnia spokam siewcow śmierci bez maseczek. Na 90 (po tylu eksperyment mi się znudził) osób spotkanych w pracy, na ulicy czy w sklepach, bez Maseczki widziałem 4-słownie Cztery-wszystkie na ulicy. Nie wiem gdzie tutejsi histerycy widzą te tabuny morderców bez maseczek bo ja musiałem się natrudzić żeby takich napotkać. Oczywiście nie liczyłem siłowni, dzieciaków bawiących się na placach zabaw, skateparkach itp.

all the monsters will break your heart
U mnie zdecydowana wiekszość w maseczkach. Może ze strachu, bo warmińsko-mazurskie jest w głębokiej dupie.
Czyżby jednak Franz miał rację?nicram pisze: ↑28-03-2021, 17:00Ciekawe. Pojechałem z synem po żarcie do restauracji. Po drodze z parkingu spotkaliśmy 10 osób. 8 bez masek, 2 z maskami na brodzie. Środek Łodzi. Jakiś czas temu relacjonowałem podobne przypadki ze spaceru. Tak więc nie wiem gdzie mieszasz. Zdradzisz? Chętnie się tam wyprowadzę, do tak karnego społeczeństwa.Rumburak pisze: ↑28-03-2021, 15:49
Sprawa numer dwa. Postanowiłem też policzyć ile w ciągu tygodnia spokam siewcow śmierci bez maseczek. Na 90 (po tylu eksperyment mi się znudził) osób spotkanych w pracy, na ulicy czy w sklepach, bez Maseczki widziałem 4-słownie Cztery-wszystkie na ulicy. Nie wiem gdzie tutejsi histerycy widzą te tabuny morderców bez maseczek bo ja musiałem się natrudzić żeby takich napotkać. Oczywiście nie liczyłem siłowni, dzieciaków bawiących się na placach zabaw, skateparkach itp.![]()
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
Cóż, widocznie każdy widzi to co chce widzieć. Przed chwilą koło chałupy przechodził mi jegomość z brzęczącą szkłem reklamówka. Podążał wężykiem do pobliskiego sklepiku. Maseczka na gębie. Nie na brodzie, czole czy głowie. Zasłonięte usta i nos jak minister Niedzielski przykazał. Mieszkam w połudnowej części Mazowieckiego, tego strasznie styranego przez wirusa. Może ludzie się poprostu boją. Nie wiem czy wirusa czy policji, fakt jest faktem że osoby bez maseczek to rzadkość. Piszę to z perspektywy osoby która ma w piździe to, czy ktoś je nosi w kieszeni, w dupie czy na ustach.nicram pisze: ↑28-03-2021, 17:00Ciekawe. Pojechałem z synem po żarcie do restauracji. Po drodze z parkingu spotkaliśmy 10 osób. 8 bez masek, 2 z maskami na brodzie. Środek Łodzi. Jakiś czas temu relacjonowałem podobne przypadki ze spaceru. Tak więc nie wiem gdzie mieszasz. Zdradzisz? Chętnie się tam wyprowadzę, do tak karnego społeczeństwa.Rumburak pisze: ↑28-03-2021, 15:49
Sprawa numer dwa. Postanowiłem też policzyć ile w ciągu tygodnia spokam siewcow śmierci bez maseczek. Na 90 (po tylu eksperyment mi się znudził) osób spotkanych w pracy, na ulicy czy w sklepach, bez Maseczki widziałem 4-słownie Cztery-wszystkie na ulicy. Nie wiem gdzie tutejsi histerycy widzą te tabuny morderców bez maseczek bo ja musiałem się natrudzić żeby takich napotkać. Oczywiście nie liczyłem siłowni, dzieciaków bawiących się na placach zabaw, skateparkach itp.![]()
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
Wstydził byś się tak pisać nawet. Co ty mi tu amputujesz? Ja nie pracuję, Adam nie pracuje, ten Grzesiek też. Adam mieszka z matką starowińką co nigdzie nie wychodzi. Ja z babką, a Grzesiek jest od dawna wdowcem. Nie mamy dzieci, nie ma ktomnas zarazić. U nas na wsi od początku pandemii nikt nie zachorował i nie zachoruje bo się pilnujemy i nie szlajamy się po jakiś na czarno pootwieranych knajpach jak ty i nie zarażamy perfidnie innych. Nie będziesz mi tu picia wypominał.Triceratops pisze: ↑28-03-2021, 16:50A najlepszym przykladem jestes sam lojac nafte pare dni pod rzad z jakimis dwoma degeneratami. Kit, ze pijecie w maseczkach mozesz wciskac babce w pizde. A potem idzie taki najebany do jakiejs halinyy czy krystyny i dalej roznosi i zaraza. Taki narod. I jeszcze tu umoralniaMariusz Wędliniarz pisze: ↑28-03-2021, 16:33Nie wiem jak jest w dużych wojewódzkich miastach, ale w tych mniejszych co chwile można kogoś spotkać bez maski na ulicy czy w sklepie. Ludzie mają to w piździe. Taki naród.
Jeszcze z Kajtka się do tego śmiejesz.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- rasowy masterfulowicz
U mnie, we podwarszaskiej wsi, podobnie jak u kolegi rumburaka, większość, zdecydowana większość w maseczkach, żeby było śmieszniej, na ulicach zero milicji, czasem przemknie radiowóz i tyle, patroli pieszych brak.
-
- rasowy masterfulowicz
Mariusz, skond macie kasę na gorzałę? Nie żebym tu zaglądał to portfela, ale jak nie z dotacji za morgi, to chyba bapki renta na przelew idzie???Mariusz Wędliniarz pisze: ↑28-03-2021, 17:38Wstydził byś się tak pisać nawet. Co ty mi tu amputujesz? Ja nie pracuję, Adam nie pracuje, ten Grzesiek też. Adam mieszka z matką starowińką co nigdzie nie wychodzi. Ja z babką, a Grzesiek jest od dawna wdowcem. Nie mamy dzieci, nie ma ktomnas zarazić. U nas na wsi od początku pandemii nikt nie zachorował i nie zachoruje bo się pilnujemy i nie szlajamy się po jakiś na czarno pootwieranych knajpach jak ty i nie zarażamy perfidnie innych. Nie będziesz mi tu picia wypominał.Triceratops pisze: ↑28-03-2021, 16:50A najlepszym przykladem jestes sam lojac nafte pare dni pod rzad z jakimis dwoma degeneratami. Kit, ze pijecie w maseczkach mozesz wciskac babce w pizde. A potem idzie taki najebany do jakiejs halinyy czy krystyny i dalej roznosi i zaraza. Taki narod. I jeszcze tu umoralniaMariusz Wędliniarz pisze: ↑28-03-2021, 16:33Nie wiem jak jest w dużych wojewódzkich miastach, ale w tych mniejszych co chwile można kogoś spotkać bez maski na ulicy czy w sklepie. Ludzie mają to w piździe. Taki naród.
Jeszcze z Kajtka się do tego śmiejesz.
-
Babka, dawaj rente!!!!!!
-
- rasowy masterfulowicz
Dawaj, bo inaczej karcer!!!
- SODOMOUSE
- mistrz forumowej ceremonii
...raczej wychodek : )
NYCHTS
https://www.youtube.com/watch?v=0aItxEaNx4o
Zygmunt Konieczny - Jańcio Wodnik (1994)
https://www.youtube.com/watch?v=CEqmNme7TF4
-
A jak się nazywa listonosz w Popkowicach? 

-
- SODOMOUSE
renta jest do odbioru w paczkomacie w GS Społem : )
NYCHTS
- Prodi
- postuje jak opętany!
Babka: "Z której płyty? Bo jak "Wschód jest pełen słońca" to wchodzę w to! "
Wyidealizowana Ciemność
...to kawa i herbata zrobiły z ciebie szmatę...
- maciek z klanu
Dzisiaj w Katowicach w ZOO gdzieś 50/50. Przed bramą 90 proc w maskach, kilku bez. Za bramą drastycznie to spada, a już te dyndające nosy jak psu jaja jest wkurwiajace. Idioci myślą że oszukali system. Wydaje mi się ogólnie, że od około tygodnia dużo więcej osób nosi maski. Postraszyli i jakiś wpływ to miało.nicram pisze: ↑28-03-2021, 17:00Ciekawe. Pojechałem z synem po żarcie do restauracji. Po drodze z parkingu spotkaliśmy 10 osób. 8 bez masek, 2 z maskami na brodzie. Środek Łodzi. Jakiś czas temu relacjonowałem podobne przypadki ze spaceru. Tak więc nie wiem gdzie mieszasz. Zdradzisz? Chętnie się tam wyprowadzę, do tak karnego społeczeństwa.Rumburak pisze: ↑28-03-2021, 15:49
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Headcrab
- weteran forumowych bitew
- Kontakt:
@Panopticon @Believer @Ozob @Fanatyk @Mistrzsarduktoś z Lurkera pisze:Jestem ciekaw czy z Polski pod pretekstem COW-ID nie są transferowane pieniądze na bezprawne, bezpodstawne żydzie uroszczenia #447 #stop447
Ktoś z Was coś wie na ten temat?
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- w mackach Zła
-
- rasowy masterfulowicz
Jeszcze 130 dni i obydwa wontki wygasnom
https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... ue/9g22tbc
https://businessinsider.com.pl/finanse/ ... ue/9g22tbc