SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- rasowy masterfulowicz
Re: SARS-CoV-2
Pan Traktor
- empir
- zahartowany metalizator
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Żułek
jutro ciotka będzie w statystykach zarażonych 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- ozob
Czyli aktulany. Z ostatnich dni, uściślając. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
A o prima aprilis nie pomyślałeś?? Tak przy okazji jedzmy dużo tłustego, pierdźmy i dbajmy o naszą prostatę.
Raz się zje, raz się nie zje.
-
- rasowy masterfulowicz
Bardzo słuszny postulat, niech rok 2021 będzie pod takim hasłem (:
- ozob
A Anglii? (:Mariusz Wędliniarz pisze: ↑05-04-2021, 17:06A o prima aprilis nie pomyślałeś?? Tak przy okazji jedzmy dużo tłustego, pierdźmy i dbajmy o naszą prostatę.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- nicram
April Fools' Day, Fooles holy day, April fool! Nieuku. 

all the monsters will break your heart
- ozob
Nikt tego tutaj nie obchodzi dzbanie. Powyższy artykuł jest wynikiem rozporządzenia hiszpańskiego rządu z 30 marca. (:
- nicram
Dzban to cię robił i powstał kolejny dzban, dzbanie. Nikt nie obchodzi. Ojej. Chyba jak zwykle w dupie byłeś i gówno wiesz...
all the monsters will break your heart
- empir
I zarówno w komentarzach pod artykułem jak i na twiterku, poza szurami, kilka informacji o tym że jest inaczej. Oczywiście aby to zwetyfikować, ktoś musiałby kliknąć i przeczytać. Ale po co.
- ozob
Kilka? (:
Problem jest taki, że o ile latem roku ubiegłego - sam byłem w Barcelonie - plaże funkcjonowały na innych zasadach niż restauracje czy deptaki, tak teraz nowe rozporządzenie wprowadza niezły chaos bowiem jest nakaz noszenia masek bez względu na zachowanie dystansu społecznego. Doprowadza to do tego, że będąc sam ze sobą podczas uprawiania jakiegoś sportu na zewnątrz trzeba mieć maskę na gębie. Pewnie z czasem wszystko uacislą i plaże znów usykaja przywileje, ale n ten moment wyszło śmiesznie. (:
Problem jest taki, że o ile latem roku ubiegłego - sam byłem w Barcelonie - plaże funkcjonowały na innych zasadach niż restauracje czy deptaki, tak teraz nowe rozporządzenie wprowadza niezły chaos bowiem jest nakaz noszenia masek bez względu na zachowanie dystansu społecznego. Doprowadza to do tego, że będąc sam ze sobą podczas uprawiania jakiegoś sportu na zewnątrz trzeba mieć maskę na gębie. Pewnie z czasem wszystko uacislą i plaże znów usykaja przywileje, ale n ten moment wyszło śmiesznie. (:
- Lukass
Nie znam hiszpańskiego, więc nie będę szukał oryginalnego rozporządzenia, ale wygląda na to, że ten tekst jest akurat prawdziwy. Pytanie, czy po prostu tamtejsi rządzący są równie (autocenzura) jak nasi, i jest to odpowiednik naszego zeszłorocznego zamknięcia lasów? Czy po prostu chcą odstraszyć co bardziej imprezowych turystów i uznali, że taka niedogodność dla własnych obywateli jest akceptowalna?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie wiem czy zadowoli Cię największy dziennik hiszpański, ale nic lepszego nie mam. Mówisz o klikaniu i przeczytaniu, ale sam najwyraźniej wcale nie zweryfikowałeś.
https://english.elpais.com/economy_and_ ... itals.html
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- ozob

U żabojadów też spoko (:
- Rumburak
- weteran forumowych bitew
To pewnie jakiś fotomontaż albo se żarty na prima aprilis robią
Jeśli jednak nie, to kowidioci mogą otwierać szampany, mają czego chcieli 

-
- w mackach Zła
A tymczasem w Texasie:
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -pandemia/
Nie wiem czy Polsat News to szurskie źródło, ale dobrze jakby forumowi specjaliści wyczuwający szura na kilometr skomentowali. Tak czy nie?
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -pandemia/
Nie wiem czy Polsat News to szurskie źródło, ale dobrze jakby forumowi specjaliści wyczuwający szura na kilometr skomentowali. Tak czy nie?
Ostatnio zmieniony 05-04-2021, 23:09 przez Panopticon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- rasowy masterfulowicz
oczywiście że fotomontaż, lvl taki sam jak tego cepa od wklejonych pustych ławek.Ozob ty łaź lepiej po tych górach i dotleniaj mózg bo ci kurwa niedługo całkowicie odmówi posłuszeństwa i jakiegoś glejaka dostaniesz od tego szurania