SARS-CoV-2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
-
- postuje jak opętany!
Re: SARS-CoV-2
Zdrowia wszystkim. Co do gorączki to przez całe dwa-trzy tygodnie choroby miałem miedzy 37-38. Ani mniej ani więcej. Godzinę, dwie po zażyciu leków przeciwgorączkowych spadało do 37 a po kilku godzinach znów 38. Ale byłem tak zmulony, że przez dwa tygodnie nie włączyłem nawet żadnej płyty ani nie przeczytałem żadnej książki czy nawet gazety. Cały czas leżenie w łóżku z przerwami na łapanie powietrza na balkonie i gapienie w tv bez jakiegoś większego sensu. Kompletnie stracony czas.
Polecam zaopatrzyć się w pulsoksymetr nawet jeśli nie ma się poważnych chorób. Daje pewien komfort podczas choroby w domu.
Polecam zaopatrzyć się w pulsoksymetr nawet jeśli nie ma się poważnych chorób. Daje pewien komfort podczas choroby w domu.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Koledzy empir i Hatefire, bardzo mi przykro, że to gówno Was dopadło. Oby obyło się bez komplikacji. Pamiętajcie o nawadnianiu się i odpoczywaniu. Nie ma co się forsować. Lekarze zapisali Wam jakąś heparynę? Zdrówka dla Was i Zodiaca. Dobrze, że Diabli złych nie biorą. 

all the monsters will break your heart
-
- mistrz forumowej ceremonii
Zdrowia jak najwięcej Tylko nie pisz Zodiac ,że też ze Śląska jesteś, bo się sami wszyscy ponakręcamy tak że nigdy z tego nie wyjdziemy::) Suplementacja- kurwa podstawa- ja jestem debilem ale bez względu jakie są Wasze uprzedzenia stosujcie to.
-
-
- postuje jak opętany!
Nie, ja Polska wschodnia. Nicram dobrze prawi, pić dużo i jeść nawet jak na widok żarcia jest odruch wymiotny. W pierwszych dniach tak może być. Trzeba walczyć i stopniowo dzień po dniu eliminować to gówno z organizmu.
-
Wyłączyć komórki, środki masowego przekazu i tylko skupić się na swoim zdrowiu Święty spokój i nie więcej.. Aloes z inhalacji , sok z bzu(moglę wysłać kurierem, bo faktycznie przetworzony kupny co chuja daje jak Kolega Trup pisze) i sok z buraków z cytryną do wymiotów- nie ma nic lepszego na covid . I święty spokój Trzymam kciuki za każdego. Dużo zdrowia chłopaki.
- Wasyl
- weteran forumowych bitew
Również zdrowia życzę. Heparyny raczej nie przepisują, każą brać Acard albo podobne. Polecam kimanie w dzień, nawet po pół godziny 2 -3 razy. Mnie czasem po takiej drzemce, mimo gorączki, zaskakująco dużo sił przybywało. Nawet z dzieciakiem lekcje się odrobiło. Każdy jednak to gówno inaczej przechodzi.nicram pisze: ↑12-04-2021, 20:40Koledzy empir i Hatefire, bardzo mi przykro, że to gówno Was dopadło. Oby obyło się bez komplikacji. Pamiętajcie o nawadnianiu się i odpoczywaniu. Nie ma co się forsować. Lekarze zapisali Wam jakąś heparynę? Zdrówka dla Was i Zodiaca. Dobrze, że Diabli złych nie biorą.![]()
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- empir
- zahartowany metalizator
Dzięki
Dziś już lepiej. Na ten moment bez gorączki. Od soboty do wczoraj temperatura 38-39. Mięśnie ciągle bolą. Tabletki na zbicie gorączki działały słabo.
Piję dużo. Jem póki co płynne potrawy (rosołki, koktajle domowej roboty). Nic innego mi nie wchodzi.
Tak w ogóle to miałem w poniedziałek 2 teleporady. W niedzielę zapisałem się do ogólnopolskiej prywatnego centrum medycznego (mam firmowy dostęp) a w poniedziałek do swojego POZ.
Lekarz z prywatnej sieci był wyraźnie znudzony, stwierdził że to tylko zwykły wirus.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
Dziś już lepiej. Na ten moment bez gorączki. Od soboty do wczoraj temperatura 38-39. Mięśnie ciągle bolą. Tabletki na zbicie gorączki działały słabo.
Piję dużo. Jem póki co płynne potrawy (rosołki, koktajle domowej roboty). Nic innego mi nie wchodzi.
Nie. Mam acard.nicram pisze: Lekarze zapisali Wam jakąś heparynę?
Tak w ogóle to miałem w poniedziałek 2 teleporady. W niedzielę zapisałem się do ogólnopolskiej prywatnego centrum medycznego (mam firmowy dostęp) a w poniedziałek do swojego POZ.
Lekarz z prywatnej sieci był wyraźnie znudzony, stwierdził że to tylko zwykły wirus.
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
- maciek z klanu
No to bdb wieści kolego Empir !! Dawaj te rosołki i dobra muzyke i oby jak najszybciej wracaj do normalnosci
Zdrowia.

Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
czemu złe rzeczy zawsze spotykają porządnych lewakówHatefire pisze: ↑12-04-2021, 12:21Wracam właśnie do żywych. Zacząłem kaszleć, dwa dni później doszła gorączka. Zapisałem się do lekarza i na badania na Covid. Idąc na badanie już bardzo źle się czułem. Po wyjściu oczy zaszły mi mgłą i wylądowałem na chodniku. Próbowałem wstać ale nie dawałem rady. Podczołgałem się na kawałek trawy. Po 15 minutach doszedłem na tyle do siebie że zadzwodzniłem po karetkę. Oczywiście jak to w katolickim kraju żaden przechodzień nie zainteresował się dlaczego pełzam po chodniku. Doszedłem do siebie i odwieźli mnie do domu. Kolejne dni to masakra ledwo żyłem. Teraz powoli dochodzę do siebie.

- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Ja przechodziłem łagodnie, dwa tygodnie lekkiej gorączki i brak apetytu. Ale co mi się kurwa z węchem i smakiem porobiło, to moje. Wszystko wyostrzone - musiałem usunąć odświeżacze powietrza (dusiły mnie) , a kuweta kota tak jebała, ze ją co chwilę na balkon wywalałem. A żona odwrotnie, do tej pory (3 miesiące od zakażenia) nie odzyskała w pełni zmysłów. Co za dziadostwo, ale i tak jestem szczęśliwy, ze nie było gorzej. Zdrowia wszystkim dotkniętym tym chujostwem..
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Hatefire
Dzięki Szanownym Kolegom za dobre słowo otuchy. Jeden plus to, że w pracy zasłoniłem się, że jestem jeszcze słaby i miałbym problem z dojazdami i w końcu wysłali mnie na zdalne. Dłubię sobie coś z roboty, a w tle oglądam kolarstwo na Eurosporcie właśnie 

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Wczoraj spotkałem po drodze grupę dezynfekująca u nas na wsi, wkaźnik zakażeń nic nie spada. Przy Brico Mache w którym stałem z kilkunastoma ludźmi w kolejce. W Kauflandzie z kolei ludzi raz tyle. Człowiek na człowieku przy kasie. Jest na to wszystko jakieś w miarę rozsądne wytłumaczenie? Za głowę zachodzę i nie potrafię rozkminić jak to wszystko funkcjonuje i kto to wymyśla. Mam Kolegów z gastronomi zmuszonych otworzyć knajpy ,bo to dla nich być albo nie być w tej chwili jakby przy rozsądnym zachowaniu reżimu nie można byłoby zjeść posiłku a w marketach człowiek na człowieku.
Ostatnio zmieniony 13-04-2021, 21:35 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Bylem wczoraj u dermatologa, profesora, byla okazja pogadac chwile tak o. Twierdzi, ze mycie rak jako takie nie ma wplywu na transmisje, za to u dunskich dzieci czestotliwosc wystepowania wypryskow na dloniacb z 20 do 50%. Jak powiedzialem mu, ze raczej sie nie kapie, tylko na co dzien myje strategiczne partie, a kapiel to czasem jak po treningu sie spoce, to pochwalil i powiedzial, ze ostatnio z choroba skorywywola a brudem spotkal sie w 1998 u babki ktora mieszkala w chatce bez biezace wody, a z problemami skornymi wywolanymi nadmierna higiena spotykasie co tydzien.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
-
- w mackach Zła
Czyżby chodziło o babkę naszego forumowego kolegi Mario?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-04-2021, 21:33Bylem wczoraj u dermatologa, profesora, byla okazja pogadac chwile tak o. Twierdzi, ze mycie rak jako takie nie ma wplywu na transmisje, za to u dunskich dzieci czestotliwosc wystepowania wypryskow na dloniacb z 20 do 50%. Jak powiedzialem mu, ze raczej sie nie kapie, tylko na co dzien myje strategiczne partie, a kapiel to czasem jak po treningu sie spoce, to pochwalil i powiedzial, ze ostatnio z choroba skorywywola a brudem spotkal sie w 1998 u babki ktora mieszkala w chatce bez biezace wody, a z problemami skornymi wywolanymi nadmierna higiena spotykasie co tydzien.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Nie myslalem o tym wczesniej, ale to ma sens.
If you do everything right, there will be no struggle.
Częste mycie skraca życie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-04-2021, 21:33powiedzial, ze ostatnio z choroba skorywywola a brudem spotkal sie w 1998 u babki ktora mieszkala w chatce bez biezace wody, a z problemami skornymi wywolanymi nadmierna higiena spotykasie co tydzien.
- Mariusz Wędliniarz
- rasowy masterfulowicz
To prawda, że długo nie mieliśmy bieżącej wody i łazienki. Była miska. Brało się wody ze studni do przemycia na podwórzu. W niej wszystko robiliśmy. W zimie się nie mylliśmy bo polu się nie robiło. Nie tak jak miastowi co mają kabiny specjalne z kolbami prysznicowymi, albo wanny w których leżą.fugazi pisze: ↑13-04-2021, 21:43Czyżby chodziło o babkę naszego forumowego kolegi Mario?ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-04-2021, 21:33Bylem wczoraj u dermatologa, profesora, byla okazja pogadac chwile tak o. Twierdzi, ze mycie rak jako takie nie ma wplywu na transmisje, za to u dunskich dzieci czestotliwosc wystepowania wypryskow na dloniacb z 20 do 50%. Jak powiedzialem mu, ze raczej sie nie kapie, tylko na co dzien myje strategiczne partie, a kapiel to czasem jak po treningu sie spoce, to pochwalil i powiedzial, ze ostatnio z choroba skorywywola a brudem spotkal sie w 1998 u babki ktora mieszkala w chatce bez biezace wody, a z problemami skornymi wywolanymi nadmierna higiena spotykasie co tydzien.
Raz się zje, raz się nie zje.