ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Co to kurwa jest
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Nowe wytyczne przeciw myślozbrodni.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
Czy wy też się wstydzicie? https://noizz.pl/rozrywka/ekipa-friza-k ... ia/dhxfnb4
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
jest mi potwornie wstyd
przepraszam.....
przepraszam.....
- ggfh
- w mackach Zła
czy sa tu osoby uczniowskie?
https://twitter.com/SylwiaSpurek/status ... 4793660422
https://twitter.com/SylwiaSpurek/status ... 4793660422
- trup
Większość to jednak osoby pracownicze.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ja i moja małżonka jesteśmy osobami bezrobotnymi...spurki, brauny, bosaki i zandbergi, tuski, nowaki, sasiny i obajtki, a nad nimi wszystkimi kamysze kosiniaki. Jeden lepszy od drugiego. Jak mówię, że należy całą tę bandę potraktować widłami to jeszcze ktoś śmie mieć wątpliwości.
-
535 pisze: ↑14-04-2021, 09:37Czy wy też się wstydzicie? https://noizz.pl/rozrywka/ekipa-friza-k ... ia/dhxfnb4
Nie znam tych zjebów i nawet przez myśl mi nie przemkneło by mieć ochotę sprawdzić kto to jest. Ale wstyd mi za tekst , a konkretnie za te durne anglicyzmy które są tam wrzucone tak, jakby nie było polskich odpowiedników. work-life balance. stunt, level , live'y, gamer, buzz.... Może nie posługuję się językiem ojczystym jak profesor Miodek, niektóre słowa już na trwałe weszły w język potoczny, ale te jakoś drażnią moje oko....
Zresztą, wstyd tez mi za tych zjebów.
- uglak
- mistrz forumowej ceremonii
To noizz.pl, więc nie spodziewaj się wysokiego poziomu.
Guilty of being right
-
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę535 pisze: ↑14-04-2021, 09:37Czy wy też się wstydzicie? https://noizz.pl/rozrywka/ekipa-friza-k ... ia/dhxfnb4
Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi
If you do everything right, there will be no struggle.
- trup
Kłótnia w sklepie o brak maseczki. W ruch poszły pięści, sprawą zajmie się prokuratura
W jednym z leszczyńskich marketów kobieta miała zwrócić uwagę mężczyźnie na brak maseczki. Po wymianie zdań kobieta została uderzona tak mocno, że upadła na ziemię. W sprawie interweniowała policja wraz z prokuraturą.
Do zdarzenia miało dojść w ubiegłą sobotę w jednym z marketów w Lesznie. Sprawę opisały w ten weekend lokalne media. Opublikowano także nagranie z momentu zdarzenia.
Na nagraniu widać, jak między kobietą a mężczyzną dochodzi do wymiany zdań, a później wymiany ciosów. W konsekwencji kobieta uderzona przez mężczyznę osuwa się na ziemię. Sprzeczka – jak sugerują lokalne media i internauci – mogła dotyczyć tego, że mężczyzna nie miał założonej maseczki. Kobieta właśnie na ten fakt miała mu zwrócić uwagę.
https://twitter.com/i/status/1383691587629117442
Po tym, jak kobieta osunęła się na ziemię, nie widać, by otrzymała jakąkolwiek pomoc od kasjerów, czy ochrony sklepu. Mężczyzna natomiast pochylił się przez chwilę nad nią, w geście sugerującym pomoc przy wstaniu z ziemi, po czym wrócił do pakowania zakupów.
-----------------------------------------------------------
Patrząc na reakcję dziewczynek po prawej (chyba dzieci tego zjeba) i skoro tak się zachował publicznie, aż strach pomyśleć co się w domu dzieje. Mam nadzieję, ze dzięki temu ktoś wpadnie na to, zeby zbadać relacje rodzinnie.
W jednym z leszczyńskich marketów kobieta miała zwrócić uwagę mężczyźnie na brak maseczki. Po wymianie zdań kobieta została uderzona tak mocno, że upadła na ziemię. W sprawie interweniowała policja wraz z prokuraturą.
Do zdarzenia miało dojść w ubiegłą sobotę w jednym z marketów w Lesznie. Sprawę opisały w ten weekend lokalne media. Opublikowano także nagranie z momentu zdarzenia.
Na nagraniu widać, jak między kobietą a mężczyzną dochodzi do wymiany zdań, a później wymiany ciosów. W konsekwencji kobieta uderzona przez mężczyznę osuwa się na ziemię. Sprzeczka – jak sugerują lokalne media i internauci – mogła dotyczyć tego, że mężczyzna nie miał założonej maseczki. Kobieta właśnie na ten fakt miała mu zwrócić uwagę.
https://twitter.com/i/status/1383691587629117442
Po tym, jak kobieta osunęła się na ziemię, nie widać, by otrzymała jakąkolwiek pomoc od kasjerów, czy ochrony sklepu. Mężczyzna natomiast pochylił się przez chwilę nad nią, w geście sugerującym pomoc przy wstaniu z ziemi, po czym wrócił do pakowania zakupów.
-----------------------------------------------------------
Patrząc na reakcję dziewczynek po prawej (chyba dzieci tego zjeba) i skoro tak się zachował publicznie, aż strach pomyśleć co się w domu dzieje. Mam nadzieję, ze dzięki temu ktoś wpadnie na to, zeby zbadać relacje rodzinnie.
- trup
Dużo ludzi choruje u nas na strach przed lewakami i mediami niemieckimi.
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
i diabłem. Niemniej nie wiedziałem, że może powodować to gwałtowny spadek saturacji

Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
No to wszystko pasuje, książkowy przykład.
Tak jak napisał. Wszystko w rękach jego pana boga. Mówią, że ten pan bóg jest podobno sędzią sprawiedliwym.
O tak, może jest skurwiel nierychliwy, ale na pewno sprawiedliwy.
- Kilgore
- weteran forumowych bitew
najlepsza jest ta ściana za nim, miedź wrypana na chama, no i panel WOŚP, wszędzie czai się diabeł
Wyobraź sobie że zawsze masz czas
- trup