Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Pestenu, na co Ty czekasz ?!SODOMOUSE pisze: ↑18-04-2021, 14:19nie, nigdy nie próbowałem cokolwiek tworzyć w obrębie bitcoina. A kasa jest na wyciągnięcie ręki. : ) Waluta pewnie zniknie,
ale chyba nie aż tak szybko. W tej cyfrowej walucie, to chyba Szwecja najbliżej....https://forsal.pl/gospodarka/pkb/artyku ... aluta.html
![]()
Jest nas legionŻułek pisze: ↑18-04-2021, 15:17me tooSODOMOUSE pisze: ↑18-04-2021, 15:14hehe, też erotico tico-tico, dostałem takiego emaila....za dużo chyba tego konia bijem, przy kompie, zwłaszcza przy zakupachpr0metheus pisze: ↑18-04-2021, 15:06z bitcoinami akcji nie mialem, tylko chcieli ode mnie bitcoiny w zamian za skasowanie filmu z walenia konia przed kompem,ktory nagrali przez moja kamerke:)
ale jeszcze jeden incydent mi sie przypomnial. na olx wystawilem ogloszenie o sprzedazy opon. przez komunikator whats app dostaje wiadomosc ze chetnie babka kupi, ale maz w trasie a ona z dzieckiem w domu, wiec wysyla kuriera. zadzwonilem do niej dwukrotnie to odrzucila bo dziecko spi. napisalem ze za pobraniem nie wysle, to ona na to ze wplaci mi na karte olx , ze przelew juz zrobila do olx i mam tylko potwerdzic. i wysyla mi linka. z olx zadnej wiadomosci nie dostalem ,ale sprawdzam o jaka karte chodzi. nic czywiscie takiego nie ma. zablokowalem kurwiszona z opisem proba oszustwa,moze cos tam podzialaja z nia.
cybernetyczny atak trwa:)
płyt : )![]()
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
cena miodzio ....pytanie czy kaseta tak jak jest w opisie czy cd
W sumie git - 6 dni, a paczka dobrze zapakowana.